Πως το να είσαι Τζέντλεμαν σε κάνει Περιζήτητο στο Φλερτ - Men's Bible

Πως το να είσαι Τζέντλεμαν σε κάνει Περιζήτητο στο Φλερτ

Πως το να είσαι Τζέντλεμαν σε κάνει Περιζήτητο στο φλερτ

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι μπορείς να είσαι και τζέντλεμαν στη συμπεριφορά σου και στους τρόπους σου και περιζήτητος στις γυναίκες.

Ίσως να σου ακούγεται ξένο ή οξύμωρο, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Μάλιστα οι γυναίκες προτιμούν τέτοιους άνδρες και τους αναζητούν. Αλλά σπάνια τους βρίσκουν.

Και ο λόγος είναι πως πολλοί έχουν πιστέψει στο μύθο του κακού παιδιού και βλέπουν τα πράγματα μέσα από ένα δίπολο. Ή είσαι κακό παιδί, να κάνεις ότι θες, να επιβάλλεσαι και να σε διεκδικούν οι γυναίκες επειδή είσαι πολύ δυναμικός, ή είσαι καλός μαζί τους, και δείχνεις αδυναμία και σε βάζουν στη ζώνη φιλίας.

Έτσι αποφεύγουν την ισορροπία και επιδιώκουν να πάνε όσο πιο κοντά γίνεται στο πρότυπο του ελκυστικού αλήτη.

Όμως αυτό είναι ένα ψεύτικο δίλημμα. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο και στην πραγματικότητα αν βρεθείς σε κάποιο από αυτά τα δύο άκρα τότε, τα πράγματα δεν πρόκειται να εξελιχθούν καλά.

Το κακό παιδί δεν έχει τόση επιτυχία όση νομίζεις

Αυτό που κάνει κάποιον κακό παιδί δεν είναι τίποτα περισσότερο από συμπεριφορές εγωιστικές. Συμπεριφορές που είτε γίνονται με γνώμονα την εικόνα, είτε με πλήρη αδιαφορία για τα συναισθήματα της κοπέλας.

Στην πραγματικότητα αυτός που παριστάνει τον αλήτη, έχει τις ίδιες ανάγκες για προσοχή και εκτίμηση με το καλό παιδί.

Απλά προσπαθεί να τις καλύψει χρησιμοποιώντας διαφορετική στρατηγική. Εκεί που το καλό παιδί προσπαθεί να καλοπιάσει την κοπέλα και κάνει προτεραιότητα του τις ανάγκες της, το κακό παιδί νοιάζεται μονάχα για την εικόνα του.

Ναι, οι άνδρες αυτοί έχουν περισσότερες επιτυχίες από τα καλά παιδιά. Όμως αυτές δεν είναι οι επιτυχίες που αξίζουν. Είναι συχνά παροδικές, σύντομες και με γυναίκες που είναι εξίσου ανασφαλείς με τους ίδιους.

Το θέμα με το συγκεκριμένο πρότυπο, είναι πως συχνά είμαστε επιλεκτικοί με τα δεδομένα. Μπορεί να εντοπίζουμε με ευκολία τις επιτυχίες τους, αλλά να αγνοούμε πως πίσω από κάθε μια επιτυχία του κακού παιδιού, υπάρχουν ένα κάρο απορρίψεις, αποτυχημένες σχέσεις και αρνητικά συναισθήματα.

Οι γυναίκες δε θέλουν κάποιον που να τους φέρεται άσχημα, ούτε απολαμβάνουν προσβολές και χυδαίες συμπεριφορές. Θέλουν ένα δυναμικό τύπο χωρίς ανασφάλειες και το κακό παιδί δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Άλλο τζέντλεμαν και άλλο καλό παιδί

Το να είσαι τζέντλεμαν όμως δε σημαίνει να της κάνεις όλες τις χάρες, ούτε να της φέρεσαι σαν Άγγλος ευγενής της βικτωριανής εποχής.

Το κλειδί για να είσαι ελκυστικός άνδρας είναι η ισορροπία στη συμπεριφορά σου.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι τύπος ισορροπημένος, άνετος με τον εαυτό σου, που αναγνωρίζει και σέβεται τις ανάγκες των άλλων, και στο να είσαι τύπος που κάνει την κοπέλα προτεραιότητα του προκειμένου να την καλοπιάσει.

Στην πρώτη περίπτωση θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και θα βάλεις τα όρια σου όπου πρέπει, στη δεύτερη περίπτωση παραδίνεσαι βάζοντας τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα.

Ως τζέντλεμαν παραμένεις άνδρας με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, άνδρας που διεκδικεί με ωραίο τρόπο τα θέλω και τις επιθυμίες του, άνδρας που εκφράζει τον εαυτό του και λέει φανερά τις απόψεις του, σεβόμενος το κοινωνικό πλαίσιο.

Το καλό παιδί, αντίθετα, εκπέμπει αδυναμία. Αποφεύγει τις συγκρούσεις και δυσκολεύεται να φανερώσει τις επιθυμίες του, της απόψεις του και τις ανάγκες του.

Και γι’ αυτό, όπως καταλαβαίνεις το να είσαι τζέντλεμαν είναι ελκυστικό, το να είσαι καλό παιδί, όχι.Κάνε τη διαφορά: Πως να είσαι Τζέντλεμαν, Πως το να είσαι Τζέντλεμαν σε κάνει Περιζήτητο στο φλερτ

Το να είσαι τζέντλεμαν σημαίνει να έχεις βάλει και τη ζωή σου σε τάξη

Οι γυναίκες εστιάζουν κυρίως στην ανδρική συμπεριφορά για να ζυγίσουν τον άνδρα που έχουν απέναντι τους και να νιώσουν για αυτόν ενδιαφέρον και έλξη.

Ωστόσο, για να είσαι ελκυστικός άνδρας και να φέρεσαι σαν ποιοτικός τζέντλεμαν, δεν αρκεί να εστιάσεις μονάχα στη συμπεριφορά σου. Χρειάζεται να εστιάσεις και στον τρόπο ζωής σου.

Πολλοί επικεντρώνονται μονάχα στο πως φέρονται στις γυναίκες και επιδιώκουν να βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιτυχίες και να γίνουν πιο ελκυστικοί, αλλάζοντας απλά τη συμπεριφορά τους και το πως μιλούν.

Όμως ο τρόπος ζωής σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας σου και από αυτόν αντλείς απόλαυση, ικανοποίηση και συναισθηματική δύναμη. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τη ζωή σου, επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό η ψυχολογία σου και η επιτυχία σου στο φλερτ και τις σχέσεις.

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί για να φέρεσαι σα τζέντλεμαν και ποιοτικός άνδρας, δεν αρκεί να εστιάσεις μονάχα στο πως φέρεσαι, χρειάζεται να βάλεις σε τάξη και το πως ζεις, όχι μόνο το πως φλερτάρεις.

Και αν θες έναν αναλυτικό και ποιοτικό οδηγό, οποίος θα σε βοηθήσει να εξελίξεις όλες τις πτυχές του ελκυστικού άνδρα, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!