Πώς να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες - Men's Bible

Πώς να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες

Πώς να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες

Μέσα από τα άρθρα μας έχουμε ήδη αναφέρει πως μπορείς να προσεγγίσεις να γνωρίσεις και να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες, ώστε να ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Οι πολύ ωραίες γυναίκες

Σήμερα, μετά από δική σας απαίτηση, επανερχόμαστε στο βασικότερο θέμα, του πως μπορείς να έχεις και εσύ τέτοιες ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου.

Απαραίτητη Σημείωση:

Όταν λέμε να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες, εννοούμε ακριβώς αυτό: Πολύ ωραίες γυναίκες. Δεν αναφερόμαστε στη συμφοιτήτρια ή τη γειτόνισσά σου που έβαλε ένα σέξι σορτσάκι.

Το παρόν άρθρο λοιπόν αναφέρεται στο top 5% των γυναικών που θα συναντήσεις εκεί έξω. Και μόνο που ανήκουν στο top 5%, σημαίνει ότι το 95% των ανδρών τις βρίσκει πολύ ωραίες και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενδιαφέρεται για αυτές.

Κατά συνέπεια, έχουν πολλές επιλογές, διαφορετική ψυχολογία και είναι συνηθισμένες να τις φλερτάρουν οι άνδρες, οπότε λογικό είναι να θες να ξεχωρίσεις.

Αφού ξεκαθαρίσαμε και συμφωνήσαμε ότι μιλάμε μόνο για το top 5% των γυναικών, ας ξεκινήσουμε …ανάποδα: Καταρχάς ισχύει ότι και για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.

Δηλαδή, πρέπει να μπορείς να τις προσεγγίσεις και να επικοινωνήσεις σωστά αυτό που θες και φυσικά να έχεις καλές δεξιότητες του φλερτ. Αν δεν έχεις καλές δεξιότητες στο φλερτ, τότε ξεκίνα πρώτα από τα βασικά και επανέρχεσαι αργότερα στο τρέχον άρθρο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες πρόσθετες παράμετροι που πρέπει να έχεις κατά νου και πράγματα που πρέπει να κάνεις:

#1. Φυσιολογική Συμπεριφορά

Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό:

Πρώτον, οι πολύ ωραίες γυναίκες έχουν συνηθίσει να τις θαυμάζουν μια ζωή οι άνδρες ή να αλλάζουν την συμπεριφορά τους για χάρη τους. Με απλά λόγια να τους κάνουν τα χατίρια για να κερδίσουν την προσοχή τους.

Αν κάνεις και εσύ το ίδιο, αυτομάτως μετατρέπεσαι σε έναν ακόμα θαυμαστή. Για αυτό τον λόγο, μην δείχνεις επηρεασμένος από την ομορφιά τους.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως αν παραμείνεις ανεπηρέαστος από την ομορφιά τους και συνεχίσεις να τους φέρεσαι φυσιολογικά, θα θεωρηθεί ότι είσαι συνηθισμένος να έχεις επαφή με πολύ ωραίες γυναίκες και ότι για εσένα είναι κάτι συνηθισμένο και όχι η εξαίρεση ή το «τυχερό» σου.

Άλλωστε είσαι ένας ολοκληρωμένος άνδρας, δεν σου κάνει κάποια χάρη. Δείξε λοιπόν ότι δεν είναι προτεραιότητα σου η εξωτερικής της εμφάνιση.

Πίστεψε με, άλλωστε και οι ίδιες έχουν βαρεθεί να τις προσεγγίζουν άνδρες που προσπαθούν να τις «καλοπιάσουν» ή τις «θαυμάζουν» που είναι όμορφες, και θέλουν και αυτές πάρα πολύ να τους φερθούν σαν να είναι απλές κοπέλες. Πώς να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες

#2. Για να ρίξεις πολύ ωραίες γυναίκες χρειάζεται Αυτοπεποίθηση

Οι πολύ ωραίες γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τις πιο απλές κοπέλες, κυρίως για την αιτία που αναφέραμε πιο πάνω (συνεχής προσοχή από τους άνδρες).

Είναι λογικό να θέλουν αντίστοιχη αυτοπεποίθηση και από τον άνδρα. Ωστόσο λόγο πείρας θα καταλάβουν πολύ εύκολα αν το προσποιείσαι ή αν όντως έχεις αυτοπεποίθηση.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα αυτοπεποίθηση, γιατί το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφες είναι μάλλον κάτι που σε αγχώνει περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Όμως αν δείξεις ότι «προσπαθείς» παραπάνω επειδή είναι ωραία, θα συμπεράνει ακόμα πιο γρήγορα ότι δεν το έχεις, γιατί θα φανεί πόσο πολύ επενδύεις στο να τη κερδίσεις. Αντίθετα όσο πιο άνετος είσαι, τόσο πιο γοητευτικός θα φαίνεσαι στα μάτια της.

Ένας τρόπος να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση, είναι να είσαι πρόκληση. Αυτό επιτυγχάνεται είτε κάνοντας μικρά πειράγματα, είτε θέτοντας διάφορες προκλήσεις, που αλλάζουν το πλαίσιο επικοινωνίας και από κρινόμενο σε κάνουν κριτή.

Για να τη ρίξεις δεν θα πρέπει να σου αρκεί το ότι είναι πολύ όμορφη. Θα πρέπει να προσπαθείς να καταλάβεις αν ταιριάζετε, να έχεις δηλαδή ως σκέψη ότι πρέπει να διαπιστώσεις αν σου κάνει εσένα.

#3. Χρειάζεται να Είσαι Αυθεντικός

Παραδέξου το, κάπου εδώ περίμενες να σου πω ότι πρέπει να έχεις πολλά χρήματα για να τις ρίξεις. Επέτρεψε μου όμως να διαφωνήσω. Δεν έχουν τόση σημασία τα χρήματα.

Εντάξει, υπάρχει και μια μερίδα ωραίων γυναικών που ενδιαφέρεται για τα χρήματα, αλλά τέτοιες γυναίκες δεν τις θες ούτως ή άλλως στη ζωή σου, σωστά;

Ξέρω πως πάω κόντρα σε ένα στερεότυπο εδώ, αλλά για την πλειοψηφία των γυναικών δεν μετράει τόσο πολύ πόσα ακριβώς χρήματα έχεις, όσο το δυναμικό που έχεις ως άνδρας και αν το αξιοποιείς. (με την ευκαιρία, μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου εδώ).

Θέλουν να βλέπουν έναν άνδρα που έχει δυνατότητες και φιλοδοξίες, ενδιαφέροντα που τον παθιάζουν και που κινείται προς την αυτό-πραγμάτωσή του.

Τις ελκύει δηλαδή να βλέπουν πράγματα που σε κάνουν διαφορετικό και ξεχωριστό από τους άλλους άνδρες. Περισσότερο μετράει το δυναμικό που έχεις στη ζωή σου (βλέπε και χαρακτηριστικό παράδειγμα «ανερχόμενος καλλιτέχνης»), παρά πόσο πλούσιος είσαι.

Φυσικά, μετράνε και άλλα χαρακτηριστικά όπως το να μπορείς να ηγείσαι, να τις κάνεις να νιώθουν ασφαλείς και να τις ιντριγκάρεις. Και υπό αυτή την έννοια, είμαστε πολύ τυχεροί που όλα αυτά είναι πράγματα που αναπτύσσονται και καλλιεργούνται και δεν έχουν σχέση με το αν γεννηθήκαμε πλούσιοι ή μοντέλα.

Θες να μάθεις να ρίχνεις ωραίες γυναίκες; Δες εδώ

#4. Δείξε Ενδιαφέρον για το Ποια Είναι Πραγματικά

Οι γυναίκες αυτές έχουν συνηθίσει μια ζωή να τις κυνηγούν οι άνδρες. Αλλά μέσα τους ξέρουν ότι ο λόγος που τις κυνηγούν δεν έχει να κάνει με αυτές τις ίδιες.

Οι πιο πολλοί άνδρες τις προσεγγίζουν απλά επειδή θέλουν να αποδείξουν κάτι είτε στον εαυτό τους, είτε στους άλλους άνδρες. Για παράδειγμα, τις θέλουν για λόγους επιβεβαίωσης ή επειδή έχουν ανασφάλειες που θέλουν να ξεπεράσουν και έτσι τις αντιμετωπίζουν ως κάποιο τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσουν.

Άρα αν θες να επιτύχεις (αλλά και να είσαι αληθινός και όχι ψεύτικος) πρέπει να νοιαστείς για αυτήν ως γυναίκα και όχι μόνο ως ομορφιά.

Για αυτό και ο πιο εύκολος τρόπος για να ρίξεις τέτοιες γυναίκες είναι να συνδεθείς αυθεντικά μαζί τους, σε κάτι πέρα από την εμφάνισή τους, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να τους δείξεις ότι βλέπεις το πραγματικό κορίτσι πίσω από το προσωπείο της «μοιραίας» γυναίκας.

Φυσικά δεν χρειάζεται να πας στο άλλο άκρο, αυτό του nice guy που πουλάει κατανόηση και τρυφερότητα χωρίς μέτρο.

Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν ότι όσο πιο ωραία είναι μια γυναίκα, τόσο πιο δύσκολο πρέπει να είναι να την ρίξεις. Βγάλε αυτό τον περιορισμό από το μυαλό σου και δράσε!

Ότι χρειαστείς, θα είμαστε δίπλα σου.

Και να θυμάσαι: θέλουν κι εκείνες πολύ να γνωρίσουν επιτέλους έναν φυσιολογικό και εκπληκτικό άνδρα!

Γιατί να μην είσαι εσύ αυτός;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!