4 Προϋποθέσεις για να βελτιωθείς Πραγματικά στο Φλερτ - Men's Bible

4 Προϋποθέσεις για να βελτιωθείς Πραγματικά στο Φλερτ

4 προϋποθέσεις να βελτιωθείς πραγματικά στο φλερτ

Το να βελτιωθείς στο φλερτ είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία. Θέλει να δώσεις χρόνο, θέλει να δείξεις ενσυναίθηση και φυσικά να μπορείς να διακρίνεις πότε ο εαυτός σου σού στέκεται εμπόδιο και πότε όχι.

Αν και πολλά από αυτά που καλείσαι να κάνεις όταν θες βελτιωθείς στο φλερτ σχετίζονται με τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, η πραγματική αλλαγή και βελτίωση συμβαίνει μέσα σου.

Όσο περισσότερο αφομοιώνεις νέες συνήθειες και εκθέτεις τον εαυτό σου σε νέα βιώματα, σταδιακά οι παλιές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που είχες για τις ικανότητες σου υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν νέες.

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει, νιώθεις πιο σίγουρος με την ικανότητα σου να εκφράζεσαι και να επικοινωνείς με τις γυναίκες (αλλά και με όλους) και αποκτάς καλύτερο έλεγχο της προσωπικής σου και κοινωνικής σου ζωής.

Για να τα πετύχεις όμως όλα αυτά χρειάζεται να πληροίς κάποιες προϋποθέσεις.

4 προϋποθέσεις για να βελτιωθείς στο φλερτ

#1 Πρέπει να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις

Η αλήθεια είναι πως το να βελτιωθείς στο φλερτ είναι κάπως γενικό και ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα όνειρα του καθενός μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό.

Για κάποιους βελτίωση στο φλερτ, σημαίνει περισσότερο σεξ και περισσότερες ερωτικές επιτυχίες, για κάποιους άλλους σημαίνει ποιοτικότερες γνωριμίες, ενώ για άλλους σημαίνει να γνωρίσουν επιτελούν τη σύντροφο εκείνη με την οποία ταιριάζουν πραγματικά και με την οποία μπορούν να προχωρήσουν σε μια ποιοτική μακρόχρονη σχέση.

Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία στο φλερτ και στον έρωτα συνδυάζεται με την προσωπική μας ευτυχία και αυτή θα πρέπει να είναι ο βασικός μας στόχος.

Για να μπορέσεις λοιπόν να βελτιωθείς πραγματικά στο φλερτ θα πρέπει να ορίσεις εξ’ αρχής τί ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Ποιες ανάγκες σου προσπαθείς να καλύψεις. Τι σε ωθεί να θέλεις να βελτιωθείς και ποιος είναι ο απώτερος στόχος σου.

Αν δεν το κάνεις αυτό, είναι πιθανό να διοχετεύσεις την ενέργεια σου και την προσοχή σου σε λάθος στόχους με το λάθος τρόπο.

#2 Πάρε το χρόνο σου

Για να βελτιωθείς γρήγορα πάρε το χρόνο σου. Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας έρχονται αργά και σταδιακά. Αν προσπαθήσεις να επισπεύσεις το ποθητό αποτέλεσμα και πιέσεις τον εαυτό σου να αλλάξει γρήγορα, είναι βέβαιο πως θα απογοητευτείς και θα παλινδρομήσεις.

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και να προχωράς σε αλλαγές αργά, σταδιακά και σταθερά, διαφορετικά με κάθε αναποδιά θα νιώθεις συχνά πως επιστρέφεις στο σημείο απ’ το οποίο ξεκίνησες.

Η σωστή και μόνιμη πρόοδος έρχεται συνήθως με το πάσο της και απαιτεί αλλαγή τρόπου ζωής και όχι απλά να επαναλάβεις ορισμένες συμπεριφορές για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

#3 Επικεντρώσου στη βελτίωση, όχι στο αποτέλεσμα

Πως μπορείς όμως να καλλιεργήσεις αυτή την υπομονή που απαιτείται για να βελτιωθείς πραγματικά στο φλερτ;

Το κλειδί είναι να ξεχάσεις το αποτέλεσμα και να δεσμευτείς στη διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς και να επαναλάβεις συμπεριφορές με στόχο την εξάσκηση και όχι για να ρίξεις κάποια.

Αν πχ, είσαι ντροπαλός και μιλάς σπάνια με κοπέλες που σου αρέσουν, χρειάζεται να αφιερώσεις ένα χρονικό διάστημα μιλώντας με τις κοπέλες απλά για να μιλήσεις και όχι για να βγεις ραντεβού μαζί τους.

Αν δεν έχεις συνηθίσει να μιλάς για τον εαυτό σου, να αφηγείσαι ιστορίες, να κάνεις πειράγματα κλπ, χρειάζεται να αφιερώσεις ένα διάστημα για να συνηθίσεις και να εξασκήσεις τις συμπεριφορές αυτές, πρώτού αρχίσει να σε απασχολεί το πως θα βγεις με τη Χ,Ψ κοπέλα.

Αυτό που θες δεν είναι απλά να απαγγείλεις μερικές ατάκες από μνήμης, αλλά να γίνεις όντως καλύτερος και γοητευτικότερος ομιλητής και να ιντριγκάρεις την κοπέλα με τα λόγια σου.

Αν δεν αντιμετωπίσεις τη βελτίωση στο φλερτ κατ’ αυτόν τον τρόπο (ως κάτι στο οποίο οφείλεις να εξασκηθείς) τότε είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς γρήγορα και να τα παρατήσεις στη μέση.4 προϋποθέσεις να βελτιωθείς πραγματικά στο φλερτ

#4 Η Βελτίωση δεν είναι γραμμική

Κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως δε γίνεσαι σταθερά καλύτερος με τις γυναίκες. Η εξέλιξη δεν είναι μια ευθεία γραμμή αλλά συμβαίνει μη γραμμικά. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι δεν κάνεις καμία πρόοδο και ότι έχεις μείνει στάσιμος.

Αυτό είναι φυσιολογικό. Σε οποιαδήποτε δεξιότητα και αν προσπαθήσεις να βελτιωθείς κάποια στιγμή θα χτυπήσεις πλατό. Θα φτάσεις σε ένα σημείο στο οποίο η πρόοδος θα μοιάζει ελάχιστη ή και μηδαμινή.

Εκεί χρειάζεται να επιμείνεις, να κάνεις υπομονή και να συνεχίσεις επικεντρώνοντας την ενέργεια σου σε κάποια διαφορετική πλευρά της επικοινωνίας, του φλερτ και των γνωριμιών.

Για παράδειγμα αν έχεις εξοικειωθεί με το να ξεκινάς κουβέντα με σχετική άνεση και να κάνεις τους άλλους να νιώθουν άνετα μαζί σου, αλλά βλέπεις πως δεν δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον, τότε ίσως χρειάζεται να καλλιεργήσεις άλλες πλευρές της επικοινωνίας (πχ, χιούμορ, πείραγμα, storytelling) ή να αναβαθμίσεις τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεσαι (ντύσιμο, γλώσσα σώματος).

Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία στο φλερτ έρχεται ως αποτέλεσμα πολλών παραγόντων (κάποιοι απ’ τους οποίους δεν είναι στο χέρι σου).

Το να μάθεις λοιπόν ένα πράγματα (μια ατάκα, μια συγκεκριμένη συμπεριφορά) και να το κάνεις ξανά και ξανά δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Χρειάζεται να βελτιώσεις διάφορα πράγματα στον τρόπο που επικοινωνείς και συμπεριφέρεσαι για να βελτιωθείς πραγματικά στο φλερτ.

Αλλά αξίζει τον κόπο. Οι ποιοτικές ερωτικές σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ευτυχίας και ουσιαστικά το να βελτιωθείς στο φλερτ σε βοηθάει να βελτιώσεις τη ζωή σου συνολικά.

Θες ένα πρακτικό πρόγραμμα που θα σε πάρει από το χέρι και θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς αποτελεσματικά στο φλερτ και την επικοινωνία; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!