Ισορροπημένος Άντρας:10 Πράγματα που κάνει όταν βρίσκεται σε μία Σχέση - Men's Bible

Ισορροπημένος Άντρας:10 Πράγματα που κάνει όταν βρίσκεται σε μία Σχέση

Ισορροπημένος Άντρας: 10 Πράγματα που κάνει όταν βρίσκεται σε μία Σχέση

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι δεν υπάρχει και είναι σχεδόν απίθανο να βρουν έναν ισορροπημένο άντρα. Ο ισορροπημένος άντρας συμπεριφέρεται και λειτουργεί τελείως διαφορετικά από έναν εγωιστή άντρα.

Ο εγωιστής άντρας είναι καλός και ευγενικός με τη σύντροφο του τον πρώτο καιρό, ενώ ο ισορροπημένος άντρας επιδιώκει να κάνει καλά πράγματα και να συμπεριφέρεται σωστά στη σύντροφο του καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης. Πράγμα που τον κάνει αγαπητό και ακαταμάχητο στα μάτια της συντρόφου του και όχι μόνο.

Αν θέλεις να μάθεις αν είσαι ένας ισορροπημένος άντρας, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

#1 Ο ισορροπημένος άντρας αγαπάει και σέβεται τη σύντροφο του για αυτό που είναι

Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρξουν τριβές στη σχέση αλλά ένας ισορροπημένος άντρας εξακολουθεί να αγαπάει τη σύντροφο του. Επίσης, δεν στέκεται στην εμφάνιση της γυναίκας που έχει δίπλα του, αλλά σε αυτά που είδε στην προσωπικότητα της και την ξεχώρισε.

Την αγαπάει και την σέβεται γι’ αυτό που είναι πραγματικά και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλο.

#2 Είναι αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στη σχέση του

Είναι σημαντικό να είσαι πιστός και αφοσιωμένος στην σύντροφο σου, καθώς και να γνωρίζεις ότι οι σχέσεις παίρνουν χρόνο για να γίνουν δυνατές και υγιείς. Ένας ισορροπημένος άντρας δυναμώνει τη σχέση μέσα από την συνεχή και ειλικρινή επικοινωνία με τη σύντροφο του.

Αυτόν τον άντρα μπορεί να εμπιστευτεί κάθε γυναίκα. Μένει πιστός, αλλά περιμένει και από τη σύντροφο του να κάνει το ίδιο.

#3 Ο ισορροπημένος άντρας προστατεύει σωματικά και συναισθηματικά τη σύντροφο του

Όχι ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να προστατέψει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της αλλά είναι πολύ όμορφο να έχει και τον σύντροφο της στο πλευρό της. Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νιώθουν πως ότι και να γίνει υπάρχει δίπλα τους άλλος ένας, που μπορεί να βοηθήσει στις δυσκολίες.

Παρόλα αυτά ο ισορροπημένος άντρας σκέφτεται πριν ενεργήσει και δεν κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Οι κινήσεις του είναι υπολογισμένες, σκόπιμες και σίγουρες. Είναι πολύ προσεκτικός και αντιμετωπίζει τους πάντες με ευγένεια.

#4 Ικανοποιεί τη σύντροφο του ψυχικά

Ένας ισορροπημένος άντρας εκτός από τον σεξουαλικό τομέα ενδιαφέρεται και να κάνει ουσιαστικές συζητήσεις για τη ζωή με τη σύντροφο του, κάνει σχέδια μαζί της για το μέλλον και κάνει χιούμορ για να αποφορτίσει και να κάνει πιο χαρούμενες τις στιγμές που περνάνε μαζί.

Με αυτό τον τρόπο δείχνεις ευφυής, ευαίσθητος και γοητευτικός στα μάτια της κοπέλας σου.

#5 Ο ισορροπημένος άντρας παίρνει πρωτοβουλίες

Είναι σημαντικό ένας άντρας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να αντιμετωπίζει θέματα που αφορούν τη σχέση και να μην περιμένει από την σύντροφο του να το κάνει. Αν δεν είναι σίγουρος για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θέμα, ζητάει βοήθεια ή συμβουλές από κάποιον που μπορεί να τον καθοδηγήσει.

Κάποιοι άντρες αποφεύγουν να παίρνουν πρωτοβουλίες, διότι δεν θέλουν να τους κρίνουν. Ένας ισορροπημένος άντρας παίρνει την ευθύνη στα χέρια του και παίρνει την πρωτοβουλία να λύσει ένα πρόβλημα όπως νομίζει εκείνος ότι θα μπορούσε να λυθεί. Ισορροπημένος Άντρας: 10 Πράγματα που κάνει όταν βρίσκεται σε μία Σχέση

#6 Είναι αποφασιστικός

Ο ισορροπημένος άντρας είναι αποφασιστικός και παίρνει εκείνος τις αποφάσεις σε μια σχέση. Παρόλα αυτά πριν λάβεις αποφάσεις θα πρέπει να κατανοήσεις τις απόψεις της συντρόφου σου. Σκοπός δεν είναι να ελέγξεις την σύντροφο σου αλλά να βοηθάς στην λήψη των αποφάσεων ειδικά σε στιγμές που εκείνη είναι αναποφάσιστη.

Αν διστάζεις να παίρνεις αποφάσεις, πιθανότατα να μην είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και φοβάσαι να μην κάνεις λάθη. Οι γυναίκες δεν θέλουν έναν αναποφάσιστο και δειλό άντρα οπότε θα πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό.

Θες να γίνεις ο ισορροπημένος άντρας που θα έχει επιτυχία; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! 

#7 Ο ισορροπημένος άντρας παίρνει την ευθύνη των πράξεων του

Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να ρίξεις την ευθύνη των πράξεων σου στην σύντροφο σου ή να προσπαθείς να υπερασπιστείς τα λάθη σου. Ένας ισορροπημένος άντρας αναγνωρίζει τα λάθη του, ζητάει συγγνώμη όταν κάνει κάποιο λάθος, μαθαίνει από αυτά και προσπαθεί να βελτιωθεί.

Θα πρέπει να έχεις το θάρρος και την ακεραιότητα να παραδεχτείς τα ελαττώματά σου και να επιδιώκεις να τα διορθώνεις.

#8 Εκφράζει πάντα τις σκέψεις του

Δεν φοβάται να εκφράσει τις σκέψεις του ένα ισορροπημένος άντρας. Επίσης, δεν θα φοβηθεί να εκφέρει την άποψη του και να εκφράσει την διαφωνία του αν δεν συμφωνεί με κάτι που πιστεύει η σύντροφος του.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα προσπαθήσει να τη μεταπείσει για κάτι. Θα ακούσει την άποψη της και θα την αφήσει να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

#9 Υπερασπίζεται τη σχέση του ο ισορροπημένος άντρας

Μερικές φορές οι φίλοι, η οικογένεια ή απλά περίεργοι άνθρωποι κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις ή βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για τη σχέση σου προσπαθώντας να σε επηρεάσουν. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας ισορροπημένος άντρας πρώτα είναι να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στην συνέχεια την ακεραιότητα της σχέσης του.

Είναι σημαντικό να υποστηρίζεις την σύντροφο σου και τη σχέση σας και να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

#10 Είναι παθιασμένος και με αλλά πράγματα στη ζωή του

Αυτός ο άντρας έχει αρκετά πράγματα στη ζωή του που τον κρατούν απασχολημένο. Αυτό σημαίνει ότι είναι, τουλάχιστον παθιασμένος με ένα άλλο πράγμα εκτός από τη σχέση του. Η σχέση του δεν τον καθορίζει.

Θα δώσει χώρο στη σύντροφο του και θα πρέπει να κάνει και εκείνη το ίδιο. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι φιλόδοξος και είναι πραγματικά ένας ισορροπημένος άντρας στη ζωή του.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!