Καλό Παιδί: μύθοι και πραγματικότητα - Men's Bible

Καλό Παιδί: μύθοι και πραγματικότητα

Καλό παιδί: Μύθοι και πραγματικότητα

Αν θεωρείς τον εαυτό σου καλό παιδί και έχεις γευτεί την απόρριψη αρκετές φορές, είναι πιθανό να έχεις φτάσει στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες δε θέλουν τα «καλά παιδιά».

Και αν έχεις δει γυναίκες να τρέχουν πίσω από άντρες που τους έχουν συμπεριφερθεί άσχημα και δεν τις σέβονται να είναι επίσης λογικό να έχεις φτάσει στο συμπέρασμα πως στις γυναίκες αρέσουν τα λεγόμενα “bad boys”. 

Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να είναι κάποιος καλό παιδί. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν απλά ελπίζεις πως θα είσαι αρεστός με το να είσαι μόνο καλός και ευγενικός και δεν λες ή δεν κάνεις τίποτα που να ενεργοποιεί συναισθήματα έλξης σε μια γυναίκα.

Και αν είσαι ένα καλό παιδί που είναι πολύ ντροπαλό, νευρικό και φοβάται να μιλήσει στην κοπέλα που του αρέσει ή προσπαθείς πάρα πολύ να της αρέσεις, τότε απλά δεν εκπέμπεις τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα την κάνουν να νιώσει έλξη για εσένα.

Με αυτόν τρόπο αυτή σε βλέπει ως έναν ακόμη φίλο ή θαυμαστή και όχι σαν ένα πιθανό σύντροφό.

Μύθοι και πραγματικότητα

Μεγάλη ευθύνη για τη σύγχυση που αισθάνεται ο σύγχρονος άντρας σχετικά με το τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα και τι θέλουν πραγματικά από μια σχέση φέρουν τα πρότυπα που έχουν καλλιεργηθεί μέσα από τις ταινίες και την κοινωνία.

Είναι κλασσική συνταγή στις ταινίες, η γυναίκα να προτιμάει αρχικά το κακό παιδί από το καλό παιδί το οποίο συνήθως είναι πάντα εκεί για αυτήν. Το καλό παιδί προσφέρεται να τη βοηθήσει όταν το χρειάζεται, προφέρει ενθαρρυντικά λόγια συμπαράστασης, προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Και αν μέχρι το τέλος της ταινίας τη σώσει από άμεσο κίνδυνο ή σώσει τον κόσμο, τότε θα καταλάβει πως είναι το καλύτερο παιδί στον κόσμο θα τον ερωτευτεί και θα πέσει στην αγκαλιά του.

Το bad boy που την ξεσηκώνει είναι συνήθως εξαιρετικά εμφανίσιμο, έχει αθλητικό μυώδες σώμα και αρρενωπό πρόσωπο με πολλές γωνίες. Το καλό παιδί από την άλλη τις περισσότερες φορές είναι το ήσυχο παιδί του σχολείου, αδύνατο, με συνήθως nerdy ασχολίες και χόμπι. Είναι φυσικό λοιπόν να πιστέψει κανείς πως το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ξεκινήσει το γυμναστήριο και να φορά trendy ρούχα από γνωστούς σχεδιαστές.

Καλό παιδί: Μύθοι και πραγματικότητα

Αυτό όμως δεν αρκεί. Η εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του αρσενικού.

Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τα καλά παιδιά, αυτό που δεν τους αρέσει είναι τα αδύναμα παιδιά.

Στον πραγματικό κόσμο οι γυναίκες έλκονται από την αυτοπεποίθηση ενός άντρα, από την ικανότητα του να θέτει τα όρια του και να μην αφήνει τους άλλους να τον κάνουν ότι θέλουν, από το χιούμορ του και το γεγονός ότι έχει φιλοδοξίες και είναι αποφασισμένος να πετύχει στη ζωή του. Αντίθετα αυτοί που τους κάνουν όλες τις χάρες και προσπαθούν υπερβολικά να κερδίσουν την εύνοια τους, δεν τους λένε τίποτα.

Αν ρωτάς λοιπόν γιατί στις γυναίκες δεν αρέσουν τα καλά παιδιά ή γιατί οι γυναίκες δεν σε βλέπουν ως επίδοξο εραστή και δεν ασχολούνται μαζί σου, τότε χρειάζεται να αλλάξεις αυτά που σε εμποδίζουν από το να απολαύσεις την επιτυχία.

Δεν είναι λάθος να είσαι καλό παιδί αλλά μήπως είσαι υπερβολικά καλό;

Όπως και οι άντρες έτσι και οι γυναίκες έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ψάχνουν σε έναν σύντροφο και αν θες να σε πάρουν σοβαρά τότε θα πρέπει κι εσύ να λάβεις σοβαρά τα θέλω και τις ανάγκες τους.

Σταμάτα λοιπόν να είσαι απλά ένα καλό παιδί και γίνε Άνδρας Αξίας. Ένας άνδρας που είναι ελκυστικός και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν.

Και αν δεν ξέρεις πώς να γίνεις, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!