Γυναικείες προκλήσεις: Τι να κάνεις όταν σε τεστάρει - Men's Bible

Γυναικείες προκλήσεις: Τι να κάνεις όταν σε τεστάρει

Γυναικείες προκλήσεις: Τι να κάνεις όταν σε τεστάρει

Τι κάνεις όταν σε τεστάρει στα πλαίσια του παιχνιδιάρικου φλερτ;

Πολλοί άνδρες νιώθουν πως δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες. Πιστεύουν πως άλλα λένε και άλλα εννοούν και καταλήγουν μπερδεμένοι. Πολλές όμως από αυτές τις συμπεριφορές που δεν μπορούν να καταλάβουν απλά αποτελούν προκλήσεις που βάζουν οι γυναίκες στους άνδρες.

Φυσικά δε βάζουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες προκλήσεις, ούτε τεστάρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όμως λιγο πολύ τα γυναικεία τεστ είναι κάτι που θα συναντήσεις στην πορεία σου να βελτιωθείς στο φλερτ και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Και γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως να τα αντιμετωπίσεις σωστά.

Προτού συνεχίσουμε όμως να διευκρινίσω εδώ ότι αναφέρομαι στα γυναικεία πειράγματα (τεστάκια) στα πλαίσια του παιχνιδιάρικου φλερτ. Εννοείται ότι αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, δεν επιμένεις, ούτε την πιέζεις.

Γιατί όμως τεστάρουν οι γυναίκες;

Ας σκεφτούμε για λίγο τι συμβαίνει στα social media και τα dating apps.

Αν δεις τα inbox πολλών εμφανίσιμων γυναικών θα διαπιστώσεις πως γεμίζουν με δεκάδες μηνύματα από άνδρες που είτε γνωρίζουν ελάχιστα, είτε καθόλου. Αντίθετα, οι περισσότεροι άνδρες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, λαμβάνουν ελάχιστα ή και καθόλου μηνύματα από γυναίκες που γνωρίζουν είτε ελάχιστα, είτε καθόλου.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο ψηφιακός εκμηδενισμός των αποστάσεων, η ευκολία με την οποία μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα, η έλλειψη τρίτων που ακούν και παρακολουθούν, οι πολλές επιλογές για γνωριμίες, κάνουν κάποια στοιχεία του φλερτ να είναι πιο έντονα στην διαδικτυακή του μορφή.

Και ένα λοιπόν από αυτά τα χαρακτηριστικά του φλερτ που γίνονται πιο έντονα στο διαδίκτυο είναι η τάση ο άνδρας να προσεγγίζει και να ξεκινάει πρώτος την ερωτική γνωριμία κάνοντας παράλληλα επίδειξη των ικανοτήτων του προκειμένου να ξεχωρίσει από τους άλλους.

Η ίδια η πρωτοβουλία να μιλήσεις και να φλερτάρεις μια  γυναίκα είναι ουσιαστικά μια επίδειξη της αυτοπεποίθησης, των κοινωνικών δεξιοτήτων και της ερωτικής εμπειρίας σου.

Το αντίθετο δηλαδή η γυναίκα να προσεγγίζει τον άνδρα συμβαίνει, αλλά πιο αραιά, και σε περιπτώσεις που αυτός έχει ήδη αποδείξει την αξία του.

Ως εκ τούτου πολλές κοπέλες καταλήγουν να πολιορκούνται τακτικά από άνδρες και για να μπορέσουν να κάνουν την επιλογή τους χρειάζεται να φιλτράρουν τους άνδρες που γνωρίζουν για να επιλέξουν.

Τα γυναικεία τεστ λοιπόν, λειτουργούν ως ένα φίλτρο, με το οποίο μια γυναίκα δοκιμάζει την αυτοπεποίθηση σου, την αυθεντικότητα σου, αλλά και τις προθέσεις σου (δηλαδή το κατά πόσο όντως νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι για αυτήν) και το οποίο τη βοηθάει να διαλέξει τον καλύτερο δυνατό σύντροφο ανάμεσα σε πολλούς επίδοξους.

Οι προκλήσεις αυτές μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές όπως πχ, κάποιο πείραγμα «Καλά πως είσαι ντυμένος έτσι, τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν καθόλου», κάποια αναπάντεχη ερώτηση «Και για πες γιατί χώρισες με την πρώην σου;» ή μπορεί απλά να σε αγνοήσει.

Πως απαντάς όταν σε τεστάρει;

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις όταν σε τεστάρει, είναι να απαντήσεις πανικοβλημένα. Το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος, είναι να απαντήσεις υπερβολικά σοβαρά και απολογητικά.

Στην πραγματικότητα δεν έχει τόση σημασία το πως θα διατυπώσεις την απάντηση σου, αλλά το τί συναίσθημα εκπέμπει η απάντηση σου.

Αυτό που θες για να απαντάς επιτυχημένα σε κάθε τεστ, είναι να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μένεις ήρεμος και συναισθηματικά ανεπηρέαστος από την πρόκληση της.

Αν πχ, η κοπέλα που φλερτάρεις σχολιάσει το ντύσιμο σου λέγοντας «Καλά πως είσαι ντυμένος έτσι, τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν καθόλου.»

Αν απαντήσεις σοβαρά και απολογητικά πχ, «Ε άργησα να σχολάσω απ’ τη δουλειά και ντύθηκα στα γρήγορα. Έβαλα ότι βρήκα μπροστά μου», το συναίσθημα που αφήνει η απάντηση σου είναι πως βρίσκεσαι σε άμυνα.

Το ίδιο ισχύει και αν απαντήσεις με έναν αυστηρό, ψυχρό ή επιθετικό τόνο όπως πχ «Γιατί εσύ είσαι καλύτερα ντυμένη;».

Η επιθετικότητα δείχνει εξίσου με την απολογία, πως αυτό που σου είπε η κοπέλα σε αναστάτωσε και άρα ούτε αυτό του στυλ απάντησης είναι καλό για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις γυναικείες προκλήσεις.Πώς να σταματήσεις τη βαρετή ψιλοκουβέντα και να έχεις Ενδιαφέρον, Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη Γνωρίσεις, Γυναικείες προκλήσεις: Τι να κάνεις όταν σε τεστάρει

Ουσιαστικά λοιπόν, όταν η γυναίκα σε τεστάρει, δε θες να απαντήσεις απολογητικά, αλλά ούτε και επιθετικά.

Αυτό που θες είναι να χειριστείς την πρόκληση με άνεση και αυτοπεποίθηση και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι να απαντήσεις με χαμόγελο και με μια καλή δόση χιούμορ.

Για παράδειγμα, αν μια κοπέλα σου πέταγε το «Καλά πως είσαι ντυμένος έτσι, τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν καθόλου.»

θα μπορούσες να πεις κάτι του στυλ «Ρε συ Μαρία είναι νωρίς για να μου ζητήσεις να γδυθώ, κάτσε να γνωριστούμε πρώτα και βλέπουμε.»

Εδώ ουσιαστικά αποφεύγεις να απολογηθείς για τις στυλιστικές επιλογές σου και ταυτόχρονα την πειράζεις υπονοώντας ότι εκείνη είναι αυτή που ανυπομονεί να σε ρίξει στο κρεβάτι.

Φυσικά ο τρόπος με τον οποίο απαντάς κάνει τη διαφορά. Ότι λες, το λες χαμογελαστά και είναι σαφές ότι κάνεις χιούμορ.

Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως σε γενικές γραμμές οι γυναικείες προκλήσεις είναι κάτι καλό. Σημαίνει ότι η γυναίκα με την οποία μιλάς ενδιαφέρεται για εσένα και θέλει να καταλάβει ποιος είσαι.

Ουσιαστικά κάθε τεστ που σου κάνει είναι σα να σου λέει «θέλω να δω πόση αυτοπεποίθηση έχεις.». Οπότε λοιπόν η κοπέλα δεν σε τεστάρει επειδή θέλει να σε δει αγχωμένο ή μπερδεμένο, αλλά επειδή προσπαθεί να καταλάβει αν ισχύει η αυτοπεποίθηση που παρουσιάζεις ή αποτελεί απλώς μια ωραία βιτρίνα.

Γι’ αυτό λοιπόν αντιμετώπισε τα τεστ ως κάτι θετικό, ως παιχνίδι και ως μια ευκαιρία να ξεχωρίσεις από τους άλλους άνδρες και θα βελτιώσεις σημαντικά τον τρόπο που φλερτάρεις αλλά και τις επιτυχίες σου στο φλερτ.

Θες να μάθεις τα πάντα για το να αντιμετωπίζεις τις γυναικείες προκλήσεις στο φλερτ; Τσέκαρε τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!