Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα: Οι τρόποι να τα καταφέρεις - Men's Bible

Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα: Οι τρόποι να τα καταφέρεις

Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα

Πως μπορείς να βρεις κοπέλα;

Νιώθεις πως οι γυναίκες αποτελούν ένα μυστήριο του σύμπαντος; Αισθάνεσαι πως μόνο εσύ δεν πετυχαίνεις στο φλερτ και πως οι άλλοι άνδρες έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις;

Αν κάνεις σκέψεις όπως «Μα καλά τι πάει στραβά με εμένα; Γιατί δεν μπορώ να βρω κοπέλα;» τότε ίσως να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου ή να τον βλέπεις ως ελαττωματικό.

Και αν όντως τον βλέπεις έτσι, τότε χρειάζεται να χαλαρώσεις. Δεν είσαι μόνος. Πολλοί σύγχρονοι άνδρες νιώθουν το ίδιο.

Ευτυχώς, τα καλά νέα είναι πως οι γυναίκες μπορεί να δείχνουν, αλλά δεν είναι ένα μυστήριο του σύμπαντος του οποίου τα μυστικά μένουν κρυμμένα από εσένα. Η επιτυχία στο φλερτ ή με λίγα λόγια η διαδικασία του να βρεις μια κοπέλα με την οποία να ταιριάζεις, είναι μια συναρπαστική διαδικασία.

Αν μη τι άλλο το φλερτ είναι ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το απολαμβάνεις και να το διασκεδάζεις.

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσω, θα δεις ότι το να μιλάς, να φλερτάρεις, να βγαίνεις ραντεβού και εν τέλει να κάνεις σχέση με μια κοπέλα που σου αρέσει, απέχει από το πως το φαντάζεσαι στο μυαλό σου.

Πρώτα όμως χρειάζεται να απαντήσουμε μια κρίσιμη ερώτηση.

Τι μαγνητίζει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας;

Σε αντίθεση με τους άνδρες, στους οποίους η έλξη βασίζεται κυρίως σε οπτικά ερεθίσματα, η μέση γυναίκα δίνει λιγότερη βάση στην εμφάνιση του άνδρα. Αρκεί ο άνδρας να έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εκείνη αναζητά.

Χαρακτηριστικά που μια γυναίκα τα ζυγίζει στην προσωπικότητα του άνδρα και κυρίως από τη συμπεριφορά του.

Για να δημιουργείς έλξη με επιτυχία λοιπόν χρειάζεται πρώτα να ξέρεις ποια είναι αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τι την γοητεύει στην ανδρική προσωπικότητα και ποια συμπεριφορά την κάνει να βλέπει έναν άνδρα ως πιθανό εραστή και σύντροφο.

Προσοχή όμως, δεν αρκεί να ξέρεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτά. Η επιτυχία κρίνεται από τις πράξεις σου, για αυτό φρόντισε να τα επιδεικνύεις καθώς μιλάς και αλληλεπιδράς με μια κοπέλα.

#1 Αυτοπεποίθηση

Αν ρωτήσεις εκατό γυναίκες τι θέλουν από έναν άνδρα, αν όχι όλες, η συντριπτική πλειοψηφία θα αναφέρει πρώτα την αυτοπεποίθηση χωρίς καν να το σκεφτεί. Είναι σαν η απάντηση να σχηματίζεται αυτόματα στο μυαλό τους και να βγαίνει αβίαστα από τα χείλη τους.

Οι γυναίκες ελκύονται από την αυτοπεποίθηση και ξενερώνουν από την έλλειψη της, την ανασφάλεια και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ότι και αν λες λοιπόν αν οι πράξεις και το σώμα κραυγάζουν ότι φοβάσαι και νιώθεις νευρικός τότε και εκείνη θα ξενερώσει.

Φυσικά δε θα στο πει, ούτε θα το αναφέρει. Μπορεί να μην το σκεφτεί καν, όμως όλα αυτά συμβαίνουν σε ασυνειδήτο και ενστικτώδες επίπεδο.

Η έλξη είναι συναίσθημα και όχι επιλογή. Η κοπέλα πρέπει πρώτα να το «νιώσει» και όχι να σκεφτεί λογικά λέγοντας: «Α, ο Β έχει τα Χ και τα Ψ χαρακτηριστικά, άρα πρέπει να μου αρέσει».

Ακόμα και αν είσαι εξαιρετικό παιδί και έχεις μια καλή δουλειά ή σπουδάζεις κάτι που καταλήγει σε μια λαμπρή καριέρα, οι περισσότερες γυναίκες δεν θα ενδιαφερθούν αν πρώτα δε το νιώσουν.

Αυτό είναι που ο σοφός λαός λέει πως οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές.

Η αυτοπεποίθηση λοιπόν παίζει κρίσιμο ρόλο στην ικανότητα σου να ελκύεις μια γυναίκα. Χωρίς αυτή αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, τότε οι άλλες λεπτομέρειες όπως το τι δουλειά κάνεις ή τι έχεις σπουδάσει, χάνουν την ελκυστικότητα τους.

#2 Ικανότητα για ηγεσία

Η μέση γυναίκα προτιμά άνδρες που ξέρουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ηγούνται, ειδικά όσον αφορά την διαδικασία του φλερτ. Αντίθετα οι άνδρες που περιμένουν τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση σπάνια έχουν επιτυχίες στον ερωτικό τομέα.

Ίσως να αναρωτιέσαι γιατί να γίνεται έτσι.

Μα γιατί με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα ξέρει πως ο άνδρας έχει την αυτοπεποίθηση να αφήσει τον εαυτό του ευάλωτο και να ρισκάρει. Το να πάρει κάποιος μια πρωτοβουλία και να ηγηθεί προϋποθέτει πως είναι άνετος να κάνει ένα βήμα προς το άγνωστο.5 τρόποι να γίνεις Πραγματικός Ηγέτης, Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα

Επίσης η ικανότητα ηγεσίας αποτελεί χαρακτηριστικό ενός άνδρα αξίας και ειδικά η αποτελεσματική ηγεσία δείχνει την ικανότητα του άνδρα να παίρνεις σωστές αποφάσεις.

Ένας άνδρας λοιπόν που περιμένει και θέλει η γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα δείχνει πρώτα απ’ όλα έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πως είναι αναποφάσιστος και πως προτιμά να μείνει στη σιγουριά από το να ρισκάρει να διεκδικήσει αυτά που θέλει.

#3 Ικανότητα για αποτελεσματική επικοινωνία

Η γυναίκα θέλει να μιλάει με έναν άνδρα που είναι όχι απλά επικοινωνιακός αλλά και καλός χειριστής του λόγου. Όχι απλά δηλαδή να της μιλάει σαν να μιλάει σε μια φίλη του, αλλά να την κάνει να φαντάζεται και να αισθάνεται.

Αποτελεσματική επικοινωνία με μια γυναίκα σημαίνει να ξέρεις πως να φλερτάρεις, πως να πειράζεις και να εισάγεις χιούμορ, πως να αφηγείσαι τις εμπειρίες σου, πως να δημιουργείς μια ερωτική ατμόσφαιρα και πως να την «ανάψεις» διακριτικά, χωρίς να γίνεις χυδαίος.

Επίσης, ένας άνδρας που ξέρει να χειρίζεται τον λόγο, έχει την ικανότητα να κάνει τη γυναίκα να νιώσει άνετα να αφεθεί. Να αποκαλύψει τον πιο ευάλωτο εαυτό της και να εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα της.

Θες να μάθεις να αιχμαλωτίζεις το γυναικείο ενδιαφέρον; Δες εδώ

#4 Συναισθηματική Δύναμη

Το ψυχικό σθένος και η συναισθηματική δύναμη είναι κάτι που μια γυναίκα λαχταρά να έχει ένας άνδρας.

Η ικανότητα να μένεις ψύχραιμος όταν η κατάσταση ζορίζει, συνδέεται άμεσα με την ικανότητα σου για επιβίωση και θρίαμβο. Αντίθετα, σε μια συναισθηματική πειρατεία που ο πανικός έχει τα ηνία, η ικανότητα σου να λάβεις σωστές αποφάσεις φθίνει.

Αν λοιπόν η κοπέλα νιώσει πως είσαι αδύναμος συναισθηματικά τότε μέσα της ξενερώνει. Ακόμα και αν είσαι ένα εξαιρετικό παιδί, δε θα σε δει ερωτικά γιατί δεν θα έχεις ένα από τα θεμελιώδη και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που εκείνη αναζητά σε έναν άνδρα.

Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα κάνει σχέση ή παντρεύεται έναν άνδρα που δεν ταιριάζει σε αυτό το πρότυπο όμως α) δεν αποτελούν πλειοψηφία και β) είναι περιπτώσεις που αργά ή γρήγορα η σχέση θα εκτροχιαστεί.

Για έναν άνδρα το να μην είναι συναισθηματικά δυνατός δεν είναι επιλογή, είναι ανάγκη.Ο μεγαλύτερος Εχθρός σου και πώς να τον νικήσεις, Πως να νικήσεις την Αμφιβολία στο Φλερτ, Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα

Πως να βρεις μια κοπέλα: Από τη θεωρία στην πράξη

Για να πετύχεις στο φλερτ πρώτα χρειάζεται να κάνεις αλλαγές. Αλλαγές στον εαυτό σου και στον τρόπο που αντιμετώπιζες την όλη διαδικασία ως τώρα.

Για αρχή δεν πρόκειται να γνωρίσεις κόσμο, να βγεις ραντεβού, να κάνεις σεξ και σχέση αν συνεχίσεις να μην πολύ-βγαίνεις από το σπίτι ή να περνάς τις εξόδους σου με αυστηρά ανδρική παρέα η οποία ενδιαφέρεται μόνο για να κοιτάει ή να μιλάει για ποδόσφαιρο, παιχνίδια, αμάξια κλπ.

Δεν είναι κακό ή λάθος κάτι από τα παραπάνω, όμως αν θες να πετύχεις θα πρέπει να δράσεις. Οι πράξεις είναι αυτές που στο τέλος μετρούν.

Και ξέρω πως ίσως η ιδέα του να πλησιάσεις μια κοπέλα για να τη φλερτάρεις, να σε τρομάζει όμως όλα είναι στο μυαλό σου. Και όσο περισσότερο ξετρίβεσαι τόσο πιο εύκολο γίνεται και τόσο πιο ελεύθερος και αυθεντικός νιώθεις.

#1 Βγες σε μέρη που συχνάζουν γυναίκες

Άσε tinder και λοιπές dating εφαρμογές στην άκρη. Αν θες να φλερτάρεις διαδικτυακά βρίσκεσαι σε ανταγωνισμό με μυριάδες άλλους άνδρες που τρέμουν να φλερτάρουν από κοντά.

Ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις, να βγεις και να κάνεις σεξ με μια κοπέλα, είναι να της μιλήσεις από κοντά.

Για αρχή λοιπόν ξεκίνα χτίζοντας την απλή συνήθεια να πηγαίνεις σε μέρη που συχνάζουν παρέες γυναικών και γυναίκες που κι εκείνες θέλουν να κάνουν μια γνωριμία.

Ξεκίνα να βγαίνεις σε μπαρ και κλαμπ, πήγαινε σε συναυλίες καλλιτεχνών που σου αρέσουν και ξέρεις ότι έχουν αρκετό γυναικείο κοινό, ασχολήσου με χόμπι όπως ο χορός που παράλληλα με τη δική σου διασκέδαση σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για επαφές με το άλλο φύλο.

#2 Κάνε την αρχή

Έπειτα δοκίμασε να μιλήσεις σε μερικές από αυτές. Πάντα με σεβασμό και ευγένεια φυσικά.

Στην αρχή θα νιώσεις άβολα και νευρικά και αυτό είναι φυσιολογικό. Το κλειδί εδώ όμως είναι να μην κολλάς στο αποτέλεσμα. Αν βγαίνεις έξω και λες μέσα σου «πρέπει να τα πάω καλά απόψε αλλιώς είμαι αποτυχημένος» τότε ασκείς στον εαυτό σου αχρείαστη πίεση που σε ωθεί σε περισσότερο άγχος και εκνευρισμό.

Μη σκέφτεσαι ότι πρέπει να φλερτάρεις αναγκαστικά, σκέψου πως απλά έχεις βγει για να διασκεδάσεις και να συνηθίσεις την επικοινωνία με το άλλο φύλο.

#3 Μην πάρεις την κουβέντα στα σοβαρά

Βάλε στόχο να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις πλάκα.

Μην πάρεις την κουβέντα πολύ στα σοβαρά. Βάλε χιούμορ και κυρίως δείξε πως είσαι χαλαρός να κουβεντιάζεις μαζί της.

Πείραξε την, παίξε μαζί της ένα παιχνίδι ρόλων και γενικά δείξε της πως είσαι εκεί για να περάσεις εσύ καλά και όχι γιατί περιμένεις την επιβεβαίωση της.

Οι περισσότεροι άνδρες που προσεγγίζουν μια κοπέλα για να τη φλερτάρουν, είναι σφιγμένοι και νευρικοί και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην επικοινωνία τους.

Ξεχώρισε λοιπόν με το να βγάζεις θετικότητα, να χαμογελάς και να μην παίρνεις την συζήτηση υπερβολικά σοβαρά. Και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή τότε πες της πως θέλεις να την ξαναδείς και ζήτα το τηλέφωνο της.Ακαταμάχητη προσωπικότητα: Γοήτευσε τη με αυτό που είσαι, Αποτελεσματική Επικοινωνία στο Φλερτ, Δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα

Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις

Το φλερτ είναι μια συναισθηματική διαδικασία. Η δυσκολία που συναντάει κανείς προέρχεται κυρίως από εσωτερικούς παράγοντες και όχι από εξωτερικούς. Ωστόσο, όσο περισσότερο τρίβεσαι και αποκτάς ώρες πτήσης, τόσο αντιλαμβάνεσαι πως είναι πιο εύκολο απ’ όσο πίστευες.

Και με τη σωστή καθοδήγηση, εμψύχωση και διορθώσεις, το «δεν ξέρω πως να βρω κοπέλα» γίνεται σταδιακά ένα απομεινάρι του παρελθόντος.

Το απολίθωμα ενός εαυτού τόσο ίδιου αλλά και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικού.

Αν λοιπόν νιώθεις έτοιμος να προχωρήσεις σε αλλαγές και θες να εξελιχθείς στον τομέα αυτό τότε ξέρεις που θα μας βρεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!