3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις) - Men's Bible

3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις)

3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις)

Τι σημαίνει να είναι κάποιος ελκυστικός; Η εξωτερική εμφάνιση μόνο; Σώμα παραλίας, δόντια διαφήμισης για οδοντόκρεμες, φοβεροί κοιλιακοί και θεληματικό πηγούνι; Και ωρίς αυτά κάνεις τον εαυτό σου πολύ λιγότερο ελκυστικό;

Είναι πολύ πιο περίπλοκο από τα παραπάνω, σε βεβαιώ. Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα βοηθάει, αλλά και πάλι. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και εκτός των άλλων τα πρότυπα διαφέρουν από λαό σε λαό, από εποχή σε εποχή.

Το να είναι κάποιος ελκυστικός έχει να κάνει με περισσότερα πράγματα. Είναι μία πιο γενικευμένη και ολιστική κατάσταση. Και μπορούμε να αλλάξουμε. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν και σαμποτάρουν οι ίδιοι την πρόοδό τους.

Όπως υπάρχουν τρόποι να γίνεις πιο ελκυστικός έτσι υπάρχουν και πράγματα που σε κάνουν λιγότερο ελκυστικό και δημοφιλή.  Ας τα εξετάσουμε.

#1 Μην είσαι παθητικός

Αυτό που σίγουρα σε κάνει λιγότερο ελκυστικό είναι το να μην κάνεις …τίποτα. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Ας πούμε ότι σου αρέσει μια γυναίκα, χωρίς να της το λες ποτέ, χωρίς να κάνεις τίποτα για να την κερδίσεις. Φυσικά, υπάρχουν λόγοι που λες ότι δεν μπορείς να εκφράσεις τις προθέσεις σου…αλλά το γεγονός παραμένει. Κάθεσαι παθητικά και δεν διεκδικείς, δεν κάνεις τίποτα. Και αναρωτιέσαι γιατί στην ευχή η αγαπημένη σου δεν σου δίνει καμία σημασία.

Μήπως όμως, από το φόβο της απόρριψης, απλώς επιλέγεις να παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς της αμφιβολίας και της φαντασίωσης;  Κατανοητό, πολύς κόσμος το κάνει. Αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Μονάχα σε βλάπτει. Και σε αφήνει να ζεις με την ελπίδα. Άλλωστε γιατί να ψάξεις να βρεις κάποια άλλη όταν ήδη σου αρέσει αυτή η ιδανική γυναίκα;

Αλλά ξέρεις κάτι; Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσει ο τύπος που δεν κάνει τίποτα. Είναι σαν να παραπονιέσαι διαρκώς για το σκοτάδι χωρίς να ανάβεις ούτε ένα κερί. Κανείς δεν συμπαθεί αυτή τη συμπεριφορά. Και όσο περισσότερο κάθεσαι άπρακτος τόσο δυσκολότερο γίνεται μετά να δράσεις.

Αν ενδιαφέρεσαι για κάποια και θες όντως κάτι να γίνει μαζί της πρέπει να κάνεις την κίνησή σου. Αν απλώς γκρινιάζεις για το πόσο κρίμα είναι που δεν έγινε ποτέ κάτι μαζί της, τότε όχι μονάχα θα την χάσεις, αλλά ίσως και άλλες, που μπορεί να ενδιαφέρονταν.

Μπορεί να μην το ‘χεις να ‘σαι το επιθετικό αρσενικό (και δεν χρειάζεται κιόλας), αλλά σίγουρα μπορείς να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις από μια κοπέλα να βγείτε, γιατί αυτό σε κάνει σίγουρα λιγότερο ελκυστικό στα μάτια της.

Για να εκφράζεις τις προθέσεις σου με τρόπο ελκυστικό, δες εδώ

#2 Το να παίζεις παιχνιδάκια σε κάνει λιγότερο ελκυστικό

Μπορεί να νομίζεις ότι όσο λιγότερο (φαίνεται ότι) ενδιαφέρεσαι, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να έχεις το πάνω χέρι σε μία σχέση. Η (εσφαλμένη) ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι το άτομο που έχει επενδύσει περισσότερο στο άλλο, ελέγχει τη σχέση και τους όρους της.

Αρχίζεις λοιπόν να παίζεις. Μιλάς αμφίσημα, το παίζεις σκληρός, λες ένα πράγμα που μπορεί να εννοεί άλλα δέκα. Φτιάχνεις κανόνες στο κεφάλι σου, θα αργήσω να τηλεφωνήσω για να μην νομίζει ότι με έχει κερδίσει, ας πούμε, ή, ποτέ δεν απαντάμε σε μηνύματα αμέσως μόλις τα διαβάζουμε.

Το πρόβλημα με αυτές τις συμπεριφορές είναι ότι βασίζονται στην ιδέα πως οι σχέσεις είναι παιχνίδια δύναμης, και όχι σχέσης αλληλοσεβασμού και αγάπης. Αλλά κανείς δεν θέλει να σχετιστεί με κάποιον που ψάχνει απλώς στρατιωτάκια να τα ελέγχει και να αποδεικνύει τη δύναμή του.

Τέτοια παιχνίδια απλώς κάνουν τον άλλο να καταλάβει πως δεν έχεις σεβασμό για αυτόν. Δεν έχεις πραγματικό ενδιαφέρον ούτε κανέναν συναίσθημα τον αντιμετωπίζεις σαν κάτι που πρέπει να κατακτήσεις και να χρησιμοποιήσεις για όσο σε βολεύει.

Κι ας είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά σε κάνουν λιγότερο ελκυστικό. Γιατί δείχνουν πολλά πράγματα για εσένα, όπως ανασφάλεια, χειριστικότητα και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

#3 Η άσχημη συμπεριφορά απωθεί τους άλλους

Η συμπεριφορά σου επηρεάζει άμεσα το πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι.

Κι όταν αλλάξει ο τρόπος που σε βλέπουν είναι δύσκολο μετά να βελτιώσεις την κατάσταση.

Γιατί η συμπεριφορά και η προσωπικότητα μένουν. Τα κιλά χάνονται, οι μύες σφίγγουν. Η συμπεριφορά θέλει πολύ περισσότερη δουλειά. Τα χρόνια περνούν και η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να καταρρεύσει. Όμως η συμπεριφορά, η προσωπικότητα, μας ακολουθεί. Και ίσως, σε πιο προχωρημένη ηλικία, να είναι και ο μόνος μας σύμμαχος.Το Φλερτ είναι Συνεργασία, 3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις)

Αν φέρεσαι άσχημα, αν αντιμετωπίζεις τον κόσμο σαν να είναι σκουπίδι, αν έχεις ένα στυλ χάρη σας κάνω που σας μιλάω, τότε κανείς, μα κανείς δεν θα θέλει να σε έχει στη ζωή του. Πόσες φορές δεν γνωρίσαμε ανθρώπους εμφανίσιμους, που όμως η συμπεριφορά τους μας έκανε να θέλουμε να τους σπάσουμε τα μούτρα; Όχι να τους ερωτευτούμε, όχι να τους κάνουμε παρέα, αλλά ούτε να τους βλέπουμε δεν θέλουμε. Και πόσες φορές δεν συμβαίνει το αντίθετο; Ένα άσχημο πρόσωπο γίνεται γοητευτικό με ένα ζεστό χαμόγελο και μια ακόμη πιο ζεστή καρδιά;

Αν πάλι είσαι από κείνους που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι τους χρωστάνε, ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να τους καταστρέψει ή ότι τους αξίζουν τα πρωτεία στο κάθε τί, πίστεψέ με, ό,τι και να κάνεις η συμπεριφορά σου αυτή θα ξεπροβάλλει με κάποιον τρόπο και θα στο καταστρέφει, κάνοντάς σε λιγότερο ελκυστικό.

Δεν κρύβονται αυτές οι νοοτροπίες. Φαίνονται στις πράξεις, ή στο βλέμμα, ή στη φωνή, ή στις κινήσεις. Βασικά παντού φαίνονται.

Αν θέλεις λοιπόν να είσαι ελκυστικός, κοίτα να είσαι όσο μπορείς καλός άνθρωπος. Μάθε να έχεις θετική σκέψη και θετική ενέργεια. Όσο πιο καλά νιώθουν οι άνθρωποι κοντά σου τόσο πιο ελκυστικό θα σε βρίσκουν. Αν κυκλοφορείς με την πικρία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου, θα χάσεις ευκαιρίες που διαφορετικά θα βρίσκονταν στο δρόμο σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!