#menoume spiti: Διατήρησε τον Κοινωνικό σου Κύκλο μέσω Διαδικτύου - Men's Bible

#menoume spiti: Διατήρησε τον Κοινωνικό σου Κύκλο μέσω Διαδικτύου

#menoume spiti: Διατήρησε τον κοινωνικό σου κύκλο μέσω Διαδικτύου

Ζούμε περίεργες μέρες που δεν τις έχουμε βιώσει ξανά στο παρελθόν. Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι αυτό είναι κάτι που το ζουν σε όλο τον κόσμο. Συνήθως δεν γράφω για μεμονωμένα γεγονότα όπως η κατάσταση με τον Κορωνοϊό αλλά αυτή είναι μία ειδική περίπτωση. Οι περιστάσεις απαιτούν να μείνουμε μέσα, κι αυτό σημαίνει ότι πρακτικά η κοινωνική σου ζωή έχει πεθάνει… ή μήπως όχι;

Ειδικά στην Ελλάδα, που έχουμε συνηθίσει να βγαίνουμε έξω, να πηγαίνουμε σε καφέ, σε παραλίες, στα βουνά και γενικά να περνάμε πολύ χρόνο με φίλους, το να μείνουμε μέσα μπορεί να είναι βασανιστικό. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό συμβαίνει για το καλό μας αλλά τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις;5 Συμβουλές για να Φλερτάρεις Διαδικτυακά με επιτυχία, #menoume spiti: Διατήρησε τον κοινωνικό σου κύκλο μέσω Διαδικτύου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η προφανής και πιο εύκολη λύση είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές τις μέρες, το Facebook και το Instagram φαίνεται να έχουν πάρει φωτιά. Οι αναρτήσεις ανεβαίνουν τόσο γρήγορα που μέχρι να κάνεις μία, έχει θαφτεί κάτω από άλλες 100.

Εφόσον ο κόσμος ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και με το σκεπτικό ότι τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα την βγάλουμε μπροστά από έναν υπολογιστή, είναι φυσικό κι επόμενο να εστιάσεις το παιχνίδι σου εκεί.  

Είμαι εξωστρεφής, δεν μου αρέσει το μέσα

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία παρεξηγημένη έννοια που αφορά την εσωστρέφεια και θέλει αυτά τα άτομα να κλείνονται στο σπίτι και τον εαυτό τους. Το ότι αναγκάζεσαι να μείνεις μέσα, δεν είναι δείγμα εσωστρέφειας και στην συγκεκριμένη περίπτωση του κορωνοϊού, είναι απαραίτητη διαδικασία.

Η όλη κατάσταση μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να αναδειχθείς σε έναν τομέα που ίσως να μην είσαι και τόσο καλός. Το online flirting. Δεν ξέρω αν σου συμβαίνει κι εσένα αλλά τις τελευταίες μέρες, το προφίλ μου έχει πάρει φωτιά από νέα αιτήματα φιλίας. Δέχομαι καθημερινά αιτήσεις και μάλιστα από γυναίκες που δεν τις ξέρω καθόλου και δεν έχω ούτε έναν κοινό φίλο. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα κι εσύ για να τραβήξεις τα βλέμματα του κόσμου.

Θες να γίνεις καλός στο Online Flirting; Δες εδώ

Φτιάξε το προφίλ σου στο Facebook

Αφού κάθεσαι που κάθεσαι μέσα λοιπόν, κάνε το προφίλ σου να αποπνέει θετικότητα και να δείχνει ότι είσαι άντρας με αξίες. Μπορείς να κάνεις μερικές απλές και γρήγορες κινήσεις για να το αναδείξεις.

Ξεκινώντας από το Facebook, φτιάξε τις φωτογραφίες σου. Ανανέωσε την φωτογραφία του προφίλ σου και βάλε μια στην οποία χαμογελάς. Φτιάξε το εξώφυλλο και βάλε μία φωτογραφία σου από κάτι που έκανες τις τελευταίες μέρες (πριν κλειστείς μέσα) που να ήταν πάρα πολύ ωραίο.

Απόφυγε φωτογραφίες που σε δείχνουν μεθυσμένο, μισόγυμνο, θυμωμένο ή να τσακώνεσαι. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να δει τέτοιες φωτογραφίες. Προτιμάει να βλέπει θετικά πράγματα.

Αντίστοιχα, απόφυγε τα αρνητικά σχόλια και τα άπειρα κατεβατά που περιέχουν βρίσιμο, πολιτικές τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις με την εκκλησία, εκτός κι αν θες να δεις το προφίλ σου να αδειάζει από φίλους σε δευτερόλεπτα.

Κάνε το ίδιο και στο Instagram

Εδώ είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Καλή είναι η φωτογραφία προφίλ αλλά θες περισσότερη διάδραση με τον κόσμο. Ξεκίνα να ανεβάζεις φωτογραφίες με εσωτερικές δραστηριότητες που να είναι παραγωγικές αλλά όχι βαρετές. Το πώς σιδερώνεις, για παράδειγμα, δεν ενδιαφέρει πολλές κοπέλες, εκτός κι αν το κάνεις ημίγυμνος και μοιάζεις στον Chris Hemsworth.

Γίνε δημιουργικός. Αντί να ανεβάσεις απλές φωτογραφίες, κάνε μικρές δημοσκοπήσεις ή αστείους διαγωνισμούς και πες ότι θα δώσεις δώρο στις πρώτες που θα σου απαντήσουν σωστά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο και βασικά δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα. Απλά θα είναι ένας ωραίος τρόπος να κάνεις τις κοπέλες να σου στείλουν μηνύματα, οπότε θα αρχίσεις να φλερτάρεις από εκεί.

Στόχος σου είναι να αυξήσεις το αποτύπωμά σου. Δηλαδή  να ενισχύσεις την παρουσία σου, να συγκεντρώσεις κόσμο και όταν με το καλό θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε από το σπίτι, να κανονίσεις τα ραντεβού σου.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα dating apps. Όσες και να γνωρίσεις αυτές τις μέρες, θα πρέπει να συντηρήσεις την κατάσταση για δεκαπέντε τουλάχιστον ημέρες μέχρι να τις δεις από κοντά, οπότε μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό.

Να θυμάσαι ότι το να κλειστείς μέσα μπορεί να είναι αρκετά δημιουργικό αρκεί να εστιάσεις σε αυτό που κάνεις. Απόφυγε όσο μπορείς την τηλεόραση και τα παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κάνει να χαζέψεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!