Μόνο για δυνατούς παίκτες! Πως να ξεκινήσεις μια συζήτηση δίχως λέξεις - Men's Bible

Μόνο για δυνατούς παίκτες! Πως να ξεκινήσεις μια συζήτηση δίχως λέξεις

Μόνο για δυνατούς παίκτες! Πως να ξεκινήσεις μια συζήτηση δίχως λέξεις Crazy, Stupid, Love: 8 μαθήματα φλερτ που μπορείς να πάρεις από την ταινία

Υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητοι τρόποι να προσεγγίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει μόνο με λέξεις. Μπορείς να  χρησιμοποιήσεις χιούμορ, να της πεις κάτι που έχεις διαπιστώσει επάνω της, να της κάνεις μια ερώτηση ή στην τελική να της πεις ένα απλό «γεια».

Αν δεν έχεις κάνει κάτι από αυτά ακόμα τότε σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις άμεσα διότι θα δεις ότι λειτουργούν και μπορούν να θέσουν γερές βάσεις για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. (Αρκεί να το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο πάντα).

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τόσοι τρόποι ακόμα καλύτεροι για να  προσεγγίσεις μια κοπέλα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις λέξεις!

Σωστά διάβασες και δεν εννοώ να χρησιμοποιήσεις «την δύναμη» όπως ο Darth Vader στον Πόλεμο των Άστρων αλλά μπορείς να το κάνεις με κινήσεις του σώματος σου και με εκφράσεις του προσώπου σου οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον της γυναίκας που σου αρέσει. Βέβαια όπως ισχύει στην λεκτική επικοινωνία έτσι και στην μη λεκτική μετράει περισσότερο ο τρόπος που θα το κάνεις παρά το τι θα κάνεις!

Έχε στο μυαλό σου πως το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι θα τον παίξει η διάθεση σου! Οποιοδήποτε μη λεκτικό opener και αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να το κάνεις με ευχάριστο-φιλικό και διασκεδαστικό τρόπο, οπότε φρόντισε να μην δείχνεις επιτακτικός και απειλητικός διότι έτσι θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απογοητευτείς.

Εννοείται πως το μη λεκτικό opener θα το κάνεις στην αρχή με σκοπό να αναγνωρίσει η κοπέλα την παρουσία σου στον χώρο και έπειτα ξεκινάς να της μιλάς. Μην περιμένεις να την ρίξεις στο κρεβάτι μόνο με νοήματα και μορφασμούς!

Επειδή θα έχεις ήδη αρχίσει να αναρωτιέσαι «πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο;» και για να γίνω πιο σαφής, σου παραθέτω μερικούς τρόπους που έχουν δουλέψει για εμένα και μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ.

#1. Δείξ’της κάτι με το δάχτυλο σου

Είναι αγένεια λένε το να δείχνεις με το δάχτυλο και εδώ θα διαφωνήσω! Το να δείχνεις μπορεί να αποτελέσει έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο να ξεκινήσεις την κουβέντα με μια κοπέλα. Για παράδειγμα, δείξε με το δάχτυλο σου κάτι που παρατήρησες επάνω της (το καπέλο ή τα ρούχα της, ακόμα και κάτι που κρατάει) με ένα αινιγματικό βλέμμα και χαμόγελο σαν να θες  την ρωτήσεις «τι είναι αυτό;»

Θυμάμαι όταν περπατούσα στον δρόμο και ερχόταν μια κοπέλα προς το μέρος μου ενώ κρατούσε παραμάσχαλα το ροζ κράνος της μηχανής της. Έδειξα με το δάχτυλο μου το κράνος της και μετά της είπα «ετοιμάζεσαι για ληστεία σε τράπεζα; Έχεις διαλέξει και το κατάλληλο χρώμα απ’ ότι βλέπω». Φυσικά γελάσαμε και έπειτα συνέχισα την κουβέντα μαζί της.

Ακόμα και με ένα απλό νεύμα μπορείς να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο ή στη στάση του λεωφορείου και εφόσον ανταποκριθεί θετικά να πλησιάσεις προς το μέρος της και να ξεκινήσεις την κουβέντα!

#2. Άπλωσε το χέρι σου

Όχι σαν τον ζητιάνο. Και δεν εννοώ να το απλώσεις για να την αγγίξεις σε απαγορευμένα προς το παρόν σημεία του σώματος της αλλά σαν να την προσκαλείς στον δικό σου περιπετειώδη κόσμο.

Ειδικά σε περιπτώσεις που μια κοπέλα δείχνει να βαριέται (σε ένα party ή event) άπλωσε το χέρι σου προς το μέρος της με την παλάμη σου να κοιτάει προς τα πάνω και κοίταξε την στα μάτια με ένα ωραίο χαμόγελο.

Αν ανταποκριθεί και πιάσει το χέρι σου τότε ξεκίνα να χορεύεις μαζί της. Αν είσαι άσχετος με τον χορό απλά οδήγησε την σε ένα διαφορετικό σημείο του χώρου που βρίσκεσαι και πες της «σε σώζω από την βαρεμάρα, ακολούθησε με αν θες να ζήσεις» Πάντα με playful διάθεση. Τώρα μπορείς να μιλήσεις και να φλερτάρεις μαζί της.

#3. Με το βλέμμα και το χαμόγελο σου

Το καλύτερο το άφησα στο τέλος καθώς η οπτική επαφή και το χαμόγελο είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να προσεγγίσω μια κοπέλα.

Μόνο για δυνατούς παίκτες! Πως να ξεκινήσεις μια συζήτηση δίχως λέξεις

Αν βρίσκομαι στον δρόμο και ανταλλάξουμε βλέμματα με μια κοπέλα αμέσως θα της χαμογελάσω και θα συνεχίσω να την κοιτάω. Αν ανταποκριθεί θετικά θα την πλησιάσω και θα της πω «συναντήθηκαν τα βλέμματα μας και δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι». Θα συστηθώ και έπειτα θα απολαύσω το παιχνίδι, εννοείται πως το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ!

Γιατί να χρησιμοποιήσεις μη λεκτικό τρόπο προσέγγισης

Μπορεί να είσαι από τους άντρες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους κάποιον από τους παραπάνω τρόπους και έχουν αποτελέσματα στο φλερτ. Αν όμως θέλεις να εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητές, τότε αυτοί οι τρόποι είναι για σένα!

Οι μη λεκτική επικοινωνία είναι πολύ ισχυρή διότι εκφράζει τις προθέσεις μας, αντικατοπτρίζει την διάθεση και την προσωπικότητα μας και υποδηλώνει εμμέσως πλην σαφώς την συμπεριφορά ενός άντρα με αυτοπεποίθηση. Πέρα απ’ αυτό είναι κάτι το πρωτότυπο και διαφορετικό που λίγοι άντρες το κάνουν στις μέρες μας.

Θες να μάθεις πως να το κάνεις και εσύ; Επικοινώνησε μαζί μας για να σου δείξουμε τον σωστό τρόπο! 
Οι παραπάνω τρόποι που σου ανέφερα είναι λιγάκι advanced, οπότε αν είσαι αρχάριος και δεν έχεις κάνει ακόμα τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ,  καλύτερα να ξεκινήσεις μια casual συζήτηση με μια κοπέλα μέχρι να ξεπεράσεις το αρχικό άγχος της προσέγγισης και της κοινωνικής πίεσης.

Όταν θα αρχίσεις να νιώθεις έτοιμος και θα έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σου, τότε μπορείς να δοκιμάσεις τους τρόπους που σου ανέφερα και να ξεκινήσεις να προσεγγίζεις δίχως λέξεις!

Κι αν θες να μάθεις στην πράξη πώς να εφαρμόζεις όλα τα παραπάνω, δες εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!