Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού - Men's Bible

Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού

Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού, 5 Εμπόδια που σαμποτάρουν την Κοινωνική σου Ζωή, Προετοιμάζοντας ένα Επιτυχημένο Ραντεβού: 3 Πράγματα που πρέπει να έχεις Φροντίσει

Αν σου αρέσει κάποια και θες να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, πρώτα θα πρέπει να σιγουρευτείς πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αν απλά είσαι καλός και φιλικός μαζί της, τότε μπορεί εκείνη να σε εκτιμάει ως άνθρωπο αλλά το πιθανότερο είναι πως δε νιώθει αρκετή ερωτική έλξη για εσένα και άρα δε σε βλέπει ως πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Αν όμως παρουσιάζεις τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που ελκύουν τις γυναίκες, τότε είναι πιθανότερο να σε βλέπει ως άνδρα με τον οποίο θα μπορούσε να κάνει κάτι.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν είναι που μπορείς να της ζητήσεις να βγείτε.

Μην της ζητήσεις να βγείτε πριν εκείνη νιώσει ερωτική έλξη

Αρκετοί φίλοι του site μας ρωτούν στα μηνύματα που μας στέλνουν πώς να πουν στην κοπέλα που τους αρέσει να βγουν ραντεβού. Στις περιπτώσεις αυτές συχνά οι κοπέλες δείχνουν μεν ένα ενδιαφέρον, αλλά για φιλία. Δεν ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο.

Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο μέσος άνδρας αγνοεί και παρακάμπτει το βασικό και απαραίτητο στάδιο της δημιουργίας ερωτικής έλξης και πάει κατευθείαν στο ραντεβού. Επίσης, αρκετοί άνδρες ερμηνεύουν λανθασμένα τη φιλική συμπεριφορά και το φιλικό ενδιαφέρον της κοπέλας, ως ερωτικό.

Αυτή η λάθος ερμηνεία τους οδηγεί συχνά στην απόρριψη.

Όπως ξέρεις και από τα υπόλοιπα άρθρα μας, δεν υπάρχει κάτι το κακό ή το μεμπτό στο να είσαι ευγενικός και τζέντλεμαν με τις γυναίκες. Ωστόσο δεν είναι η ευγένεια που θα κάνει μια κοπέλα να ανάψει.

Όταν ζητάς από μια κοπέλα, που δεν νιώθει αρκετή ερωτική έλξη για εσένα, να βγείτε, συνήθως αυτό καταλήγει με την κοπέλα να το παίζει πιο δύσκολη. Ξέρει ότι σου αρέσει περισσότερο απ’ όσο της αρέσεις, οπότε αυτό της δίνει την αίσθηση πως έχει το πάνω χέρι.

Αυτή η δυναμική μπορεί να την ωθήσει να σου ζητάει να κάνεις πράγματα για εκείνη, να την ακούσεις στους προβληματισμούς της, να της κάνεις κομπλιμέντα κλπ.

Όμως ότι και αν κάνεις από τα παραπάνω δεν θα την κάνουν να σε δει με διαφορετικό μάτι.

Αντίθετα, όσο περισσότερο θυσιάζεσαι για να κάνεις πράγματα για αυτή, τόσο περισσότερο εκείνη θα χάνει το σεβασμό της για εσένα ως άνδρα.

Προφανώς πάλι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό με το να την βοηθήσεις σε κάτι, να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο κλπ, όμως αν όλα αυτά τα κάνεις με την ελπίδα πως εκείνη θα σου δώσει μια ευκαιρία, τότε βρίσκεσαι στον λάθος δρόμο.Μυστικά για Καλή Επικοινωνία στο Φλερτ, Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού

Κάνε την να σου ζητήσει εκείνη να βγείτε

Οι άνδρες που έχουν αρκετές εμπειρίες στο φλερτ και ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα να νιώσει ερωτική έλξη για εκείνους, συχνά δεν ζητάνε καν από κάποια να βγουν.

Η ίδια η γυναίκα πολλές φορές πετάει κάποιο υπονοούμενο ή ζητάει ευθέως να κανονίσουν κάποιο καφέ να τα πουν.

Ποιο είναι το μυστικό τους;

Κάνουν τη γυναίκα να νιώθει αρκετή ερωτική έλξη για εκείνους, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν μέσα από τη συμπεριφορά τους και τα λόγια τους μια αύρα ανεξαρτησίας.

Με λίγα λόγια εκπέμπουν το μήνυμα πως ακόμα δεν είναι κερδισμένοι και πως θα πρέπει η κοπέλα να κάνει κάτι για να κερδίσει πλήρως το ενδιαφέρον τους.

Αυτό σημαίνει να είσαι πρόκληση και όπως ξέρεις στις γυναίκες αρέσουν οι προκλήσεις.

Αν μια γυναίκα είναι ελκυστική, θα έχει αρκετούς άνδρες να την πολιορκούν απλά και μόνο επειδή δείχνει όμορφη. Και όταν ο άνδρας πιέζει και επιμένει να κάνει κάτι με κάποια κοπέλα, χωρίς εκείνη να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του, τότε δείχνει περισσότερο αδύναμος και πως έχει τοποθετήσει την κοπέλα ψηλά σε βάθρο.

Αντίθετα όταν είσαι πρόκληση για τη γυναίκα και της επικοινωνείς πως θα χρειαστεί να κάνει κάτι και εκείνη για να σε κερδίσει, δείχνεις άνδρας δυνατός. Άνδρας που έχει στάνταρ για το ποια γυναίκα θα βάλει στη ζωή του.

Αντί λοιπόν να αναζητάς ωραίους και εντυπωσιακούς τρόπους να της δείξεις πως σου αρέσει και να της πεις να βγείτε, ξεχώρισε τον εαυτό σου από τους υπόλοιπους άνδρες.

Δείξε της πως έχεις τα δικά σου κριτήρια και στάνταρ και πως θες να δεις αν και εκείνη σου κάνει.

Για να το κάνεις βέβαια αυτό θα πρέπει πρώτα να έχεις αντιληφθεί πως η χ,ψ κοπέλα δεν αποτελεί την μοναδική σου επιλογή. Αλλά πως υπάρχουν πολλές κοπέλες και πως αν εκείνη δε θέλει ή δε σου κάνει μπορείς να προχωρήσεις σε κάποια άλλη.

Αν θες να μάθεις πώς να την κάνεις να ανυπομονεί να βγείτε, δες εδώ

Γίνε ο τύπος με τον οποίο θα θέλει να βγείτε μαζί

Τι κοινό έχουν οι άνδρες που τα πηγαίνουν καλά με τις γυναίκες; Έχουν αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στον εαυτό τους, ξέρουν καλά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους και νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους.

Και τα πάνε καλά με τις γυναίκες γιατί μαζί με τα παραπάνω επικοινωνούν με χάρισμα και έχουν την ικανότητα να κάνουν τους άλλους να περνάνε όμορφα μαζί τους.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω χαρακτηριστικών, απολαμβάνουν τον σεβασμό των άλλων γιατί είναι άνδρες δυνατοί, αυθεντικοί και άνδρες πάνω στους οποίους μπορεί κάποιος να βασιστεί.

Μια γυναίκα θα τα αναγνωρίσει αυτά τα χαρακτηριστικά, θα τα «διαβάσει» στη συμπεριφορά και τον λόγο του άνδρα, θα νιώσει ερωτική και σεξουαλική έλξη για εκείνον.

Μη φοβάσαι να είσαι επιλεκτικός με τις γυναίκες και με τη ζωή σου

Οι άνδρες που δυσκολεύονται στο φλερτ συχνά φοβούνται να είναι επιλεκτικοί με τις γυναίκες γιατί φοβούνται πως είτε θα μείνουν μόνοι τους, είτε θα προσβάλουν την άλλη πλευρά.

Δεν θέλουν να φανούν ως εγωιστές ή άνδρες που θέλουν μονάχα τις πολύ ωραίες γυναίκες. Έτσι θα δεχτούν τη συντροφιά οποιασδήποτε γυναίκας δείξει κάποιο ενδιαφέρον για εκείνους.

Αν όμως θες οι γυναίκες να ενδιαφερθούν για εσένα, να σου ζητούν εκείνες να βγείτε και να νιώθεις την αίσθηση της επιλογής, θα πρέπει να είσαι επιλεκτικός. Θα πρέπει να είσαι ο άνδρας που διεκδικεί αυτό που θέλει από τη ζωή του και δε θα συμβιβαστεί με οτιδήποτε.

Και για να γίνεις ένας τέτοιος άνδρας θα πρέπει να ξεκινήσεις να διεκδικείς όσα επιθυμείς. Να προσεγγίζεις και να μιλάς με τις κοπέλες που σου αρέσουν, να κυνηγάς τους στόχους σου, να κάνεις πραγματικότητα όσα εύχεσαι.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!