Μου ακύρωσε το Ραντεβού τελευταία στιγμή: Τι να Κάνω; - Men's Bible

Μου ακύρωσε το Ραντεβού τελευταία στιγμή: Τι να Κάνω;

Μου ακύρωσε το ραντεβού τελευταία στιγμή: Τι να κάνω;

Κανόνισες να βγείτε με την κοπέλα που σου αρέσει, όμως τελευταία στιγμή εκείνη σου στέλνει ένα μήνυμα που λέει ότι τελικά δεν μπορεί. Σου ακύρωσε το ραντεβού και είναι λογικό να ξενερώνεις.

Το θέμα είναι πως ενώ κάποιες φορές υπάρχει μια λογική και κατανοητή δικαιολογία για αυτή την συμπεριφορά, πολλές φορές νιώθεις πως η κοπέλα απλά αποφάσισε να σε αποφύγει. Κάτι που αν και δεν είναι ευχάριστο, είναι απολύτως σεβαστό.

Από τη στιγμή που εκείνη σου ακύρωσε το ραντεβού δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, είναι να αναγνωρίσεις τα σημάδια εκ των προτέρων και να αλλάξεις το μέλλον.

Γιατί μου ακύρωσε το ραντεβού;

Αν σου ακύρωσε το ραντεβού, υπάρχουν κάποιοι πιθανοί λόγοι που συνέβη αυτό.

Ο πρώτος και πιο βασικός είναι πως εξ’ αρχής δεν ήταν σίγουρη πως ήθελε να βγει μαζί σου.

Κάποιες κοπέλες, στην προσπάθεια τους να φανούν ευγενικές και να μην πληγώσουν τα αισθήματα σου θα πουν αρχικά «ναι» σε μια έξοδο μαζί σου, για να βρουν αργότερα μια δικαιολογία να σου ακυρώσουν.

Ξέρω, δεν είναι και ο πιο λογικός ή καλός τρόπος να απορρίψεις κάποιον όμως συμβαίνει.

Ο δεύτερος πιθανός λόγος που η κοπέλα ακύρωσε το ραντεβού σας είναι πως προέκυψε κάποια άλλη πρόταση – ίσως ένα νέο φλερτ, έξοδος με φίλες κλπ – την οποία προτιμά.

Ο τρίτος λόγος, είναι πως κάπου στην πορεία έκανες κάτι και η κοπέλα άρχισε να ξενερώνει.

Ίσως είπες κάτι που την έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις ή να αμφιβάλει για το αν είσαι αυτός που δείχνεις.

Οτιδήποτε και αν έγινε όμως αυτό που έχει σημασία είναι πως σου ακύρωσε το ραντεβού και ενώ δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αφού συμβεί κάτι τέτοιο (πάντα σέβεσαι την επιλογή της κοπέλας), υπάρχουν τρόποι να το αποφύγεις.Μου ακύρωσε το ραντεβού τελευταία στιγμή: Τι να κάνω;

Σου ακύρωσε το ραντεβού; Τα σημάδια που μαρτυρούν τις προθέσεις της

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια που δείχνουν ότι θα ακυρώσει. Ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα πράγματα που θες να κάνεις είναι να τσεκάρεις το πώς απαντά στα μηνύματα σου.

Αν περνούν πολλές ώρες μέχρι να απαντήσει σε κάτι που της έστειλες, το γεγονός αυτό λέει κάτι για την ικανότητα της για οργάνωση και κατά συνέπεια για την συνέπεια στα ραντεβού της.

Όλοι γνωρίζουμε πως είναι όμορφο να λαμβάνεις μήνυμα από κάποιον που σου αρέσει, ακόμα περισσότερο αν έχετε και καλή χημεία, οπότε το να απαντήσεις είναι εύκολο.

Αν όμως βλέπεις πως η κοπέλα απαντάει με το ζόρι, ίσως γιατί θα νιώθει ενοχές αν δεν το κάνει, τότε να είσαι σε εγρήγορση.

Ένα ακόμα σημάδι για το οποίο θες να έχεις το νου σου, είναι η έλλειψη αμοιβαιότητας στα μηνύματα της. Για παράδειγμα της στέλνεις μήνυμα για το πως κυλάει η μέρα της και εκείνη σου απαντά χωρίς να ανταποδώσει την ερώτηση.

Αν αυτό γίνεται τακτικά, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Θες να την κάνεις να ανυπομονεί να σε ξαναδεί; Δες εδώ

Τι να κάνω για να το αποφύγω;

Στην περίπτωση που αναγνωρίσεις πως υπάρχει πιθανότητα η κοπέλα να ακυρώσει το ραντεβού σας, υπάρχουν κάποιες στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσεις για να σιγουρευτείς πως τα πράγματα δεν θα στραβώσουν τελευταία στιγμή.

Πρώτα απ’ όλα μην της στείλεις πολλά μηνύματα επιβεβαίωσης. Στείλε της ένα μήνυμα το πρωί την ημέρα που κανονίσατε το ραντεβού. Με το να ζητάς συνεχώς να σου επιβεβαιώσει αν ισχύει το ραντεβού σας ή όχι ουσιαστικά την σπρώχνεις μόνος σου να ακυρώσει.

Δεύτερον, μην της στέλνεις πολλά μηνύματα γενικά. Αν η ατμόσφαιρα ήταν καλή όταν γνωριστήκατε και κάνατε σχέδια για ραντεβού, τότε γιατί να ρισκάρεις να χαλάσεις την ατμόσφαιρά αυτή;

Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι μια μορφή επικοινωνίας, όμως κάποια πράγματα χάνονται έτσι και γρήγορα η διαδικασία γίνεται βαρετή.

Αν πιάσετε κουβέντα μέσα από το messenger, το viber ή άλλη εφαρμογή, είναι εύκολο η κουβέντα να βαλτώσει. Κράτα λοιπόν την ενδιάμεση επικοινωνία σε ένα μίνιμουμ.

Τρίτον, ξεκαθάρισε που και πότε θα βρεθείτε. Μην της πεις απλά να τα πείτε το Σάββατο. Όταν κανονίζεις κάτι θες να θέσεις ξεκάθαρα την ώρα και το μέρος που θα συναντηθείτε.

Είναι πιο δύσκολο για μια κοπέλα να ακυρώσει όταν βλέπει πως έχεις αφιερώσει σκέψη και ενέργεια στο να κάνεις κάποιο πλάνο για το ραντεβού σας.

Αντίθετα, αν φανείς ως απαθής ή αδιάφορος, τότε θα υποθέσει και εκείνη πως το ραντεβού αυτό δεν είναι σημαντικό.

Τελευταίο και πιο σημαντικό απ’ όλα, σιγουρέψου πως οι δεξιότητες σου στο φλερτ είναι όσο πιο καλά εξασκημένες γίνεται. Δύσκολα θα σου ακυρώσει κάποια που της αρέσεις πολύ και απολαμβάνει τον χρόνο μαζί σου.

Όταν λοιπόν πλησιάσεις κάποια για να τη φλερτάρεις, μην εστιάσεις απλά στο να πάρεις τον αριθμό της. Γνώρισε την, πείραξε την, συνδέσου μαζί της. Κάνε την να θέλει από μόνη της να σε ξαναδεί.

Και αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς θα το πετύχεις αυτό, τότε ρίξε μια ματιά εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!