Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού και να έχεις αποτέλεσμα - Men's Bible

Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού και να έχεις αποτέλεσμα

Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού και να έχεις αποτέλεσμα, Το τρίπτυχο της επιτυχίας: 3 βασικές Αρχές για ποιοτικές σχέσεις, Όχι πια Ντροπαλός: Πως να γίνεις Επικοινωνιακός Τύπος

Κάθε άνδρας είχε τις αμφιβολίες του προτού ζητήσει σε μια κοπέλα που του αρέσει να βγουν. Είναι εκεί, σου αρέσει και θες να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού αλλά δεν ξέρεις τι τρόπο να χρησιμοποιήσεις.

Η αλήθεια όμως είναι πως όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, στην πραγματικότητα είναι απλό αν ακολουθήσεις κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες.

Ακολούθησε λοιπόν τις ακόλουθες 3 συμβουλές και θα καταλάβεις κι εσύ πόσο απλό είναι να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου κατά πολύ.

Η σωστή στιγμή να ζητήσεις να βγείτε ραντεβού

Το πρώτο λάθος που κάνουν πολλοί είναι να καθυστερούν να της ζητήσουν να βγουν μέχρι τελευταία ώρα όταν πια είναι αργά. Μην είσαι λοιπόν ο τύπος που περιμένει, διστάζει και ψάχνει την «σωστή στιγμή». Με αυτό τον τρόπο θα καθυστερήσεις πολύ, μέχρι που να είναι αργά, καθώς η «σωστή στιγμή» δεν σου φαίνεται να φτάνει ποτέ.

Να ξέρεις ότι δεν θα σε περιμένει για πάντα. Και δεν φταίει αυτή, γιατί εσύ είσαι που δεν εκδηλώνεις τις προθέσεις σου, ενώ την περιτριγυρίζουν τόσοι τύποι. Αν λοιπόν περιμένεις, δεν θα την κερδίσεις. Αν κάνεις κίνηση, είναι πολύ πιο πιθανό.

Γιατί πρέπει να θυμάσαι ότι η έλξη έχει ημερομηνία λήξης. Όσο πιο πολύ αναβάλλεις τις κινήσεις σου, τόσο η έλξη ξεθωριάζει. Κι αν περιμένεις και πάρα πολύ, η κοπέλα θα προχωρήσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει έγκαιρα να ζητήσεις να βγείτε ραντεβού. Όταν δηλαδή, κατανοήσεις ότι σου αρέσει και της έχεις δημιουργήσει κάποιο ενδιαφέρον για εσένα. Όχι μήνες μετά. Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού και να έχεις αποτέλεσμα Πως να της ζητήσεις να βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις, Είσαι σε σχέση; Μην χάνεις την γοητεία σου

Μην το κάνεις να φαίνεται μεγάλη υπόθεση

«Δεσποινίς Μαρία, θα μου κάνετε την τιμή να βγούμε για ένα ποτό;»

Όχι, δεν είναι χιουμοριστικό, είναι μάλλον λίγο cringe. Οπότε μην το κάνεις έτσι. Γιατί εδώ που τα λέμε, ποιος θέλει να προσκληθεί σε ένα τόσο επίσημο, σημαντικό και πιεστικό ραντεβού;

Τα ραντεβού πρέπει να είναι ανάλαφρα και χαλαρά. Να δείχνουν ότι θα περάσετε καλά και όχι ότι θα πρέπει να είτε «επίσημοι» και «τυπικοί».

Οπότε η δουλειά σου είναι να κρατάς τα πράγματα αρκετά ανάλαφρα, ώστε να θέλει να σε συνοδεύσει και να δείχνει όλο το ραντεβού φυσικό.

Μπορεί από τις διάφορες ρομαντικές ταινίες να έχεις την ιδέα ότι πρέπει να πάτε σε κάποιο πολύ καλό και επίσημο μέρος προκειμένου να την γοητεύσεις και να την περιποιηθείς. Όμως αυτά τα περιβάλλοντα δημιουργούν «απόσταση» μεταξύ σας, καθώς και οι δύο θα είστε πιο σφιγμένοι και άρα πιο τυπικοί.

Οπότε τι κάνεις; Κάνεις τις ιδέες σου για το ραντεβού να φαίνονται απλές και της ζητάς να βγείτε με ανάλαφρο και χαλαρό τόνο. Για παράδειγμα: «Να τα πούμε με άνεση κάποια στιγμή». Αυτό ήταν!

Κι αν πει «ναι», ανταλλάξτε τα στοιχεία σας και πες της ότι θα επικοινωνήσεις μαζί της.

Δεν είναι πια δύσκολο, όταν έχεις διώξει όλη την τυπικότητα. Οπότε μην προσπαθείς να βρεις το τέλειο πράγμα να πεις όταν θες να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι χαλαρός και άνετος.

Θες να μάθεις όλους τους πρακτικούς τρόπους για να το κάνεις με επιτυχία; Δες εδώ

Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή

Άλλο ένα σημείο κλειδί: μην της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού όταν η συζήτηση έχει αρχίσει να ξεχειλώνει και να πέφτει.

Αντίθετα, ζήτα της να βγείτε στην κορύφωση της συζήτησης, όταν η ενέργεια μεταξύ σας είναι ακόμα ψηλά.

Εν ολίγοις, αν της ζητήσεις να βγείτε σε στιγμή που περνάει καλά συζητώντας μαζί σου, είναι πολύ πιο πιθανό να πει «ναι»!

Ξέρεις όμως πότε οι περισσότεροι άνδρες ζητάνε από μια κοπέλα να βγει μαζί τους; Σε άσχετη στιγμή και φάση. Σε φάση που η κοπέλα έχει αρχίσει να βαριέται και οι ίδιοι να ξεμένουν από πράγματα να πουν. Και σκέφτονται «ή τώρα ή ποτέ», ετοιμαζόμενοι για ηρωική έξοδο.

Αν όμως δεν έχεις δημιουργήσει πρώτα ενδιαφέρον στην κοπέλα και η ίδια δεν νιώθει κάποια σύνδεση μεταξύ σας, τότε δεν θα πας πουθενά. Απλά, άθελά σου, την πιέζεις.

Να κι ένας άλλος τρόπος να το καταλάβεις:

Αν κάποιος άσχετος τύπος, ξεκίναγε να σου μιλάει, και όντως μιλάγατε και …μιλάγατε, μέχρις ότου ο ρυθμός της συζήτησης άρχιζε να πέφτει, και άρχιζες να νιώθεις ότι θες η επαφή σας να τελειώσει. Κι αυτός ξαφνικά γύρναγε και σου έλεγε: «Τι λες να βγούμε κάποια στιγμή;», θα του έλεγες «ναι»;

Τώρα σύγκρινέ το με άλλη συζήτηση, όπου ο τύπος με τον οποία μιλάς σε κάνει να γελάς, σου λέει ενδιαφέροντα πράγματα και σε κάνει να θες να συμμετέχεις. Εκεί δεν θα ήταν πολύ πιο βέβαιο ότι θα έλεγες «ναι»;

Ασφαλώς. Κι αυτό γιατί είχε κρατήσει την ενέργεια ψηλά και περνάγατε καλά. Αν λοιπόν βλέπεις ότι γελάει, ότι συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση και ότι μιλάει για τον εαυτό της, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Ζήτα της να βγείτε ραντεβού!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!