Πώς να γίνεις πραγματικά Καλός με τις Γυναίκες - Men's Bible

Πώς να γίνεις πραγματικά Καλός με τις Γυναίκες

Πώς να γίνεις πραγματικά Καλός με τις Γυναίκες, Γιατί mensbible

Το να γίνεις πραγματικά καλός στο φλερτ είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο. Όχι γιατί ως διαδικασία είναι πολύπλοκο, αλλά γιατί απαιτεί να εκθέσεις τον εαυτό σου, να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες σου και να ανεχτείς απορρίψεις με το κιλό.

Θα πετύχεις στην πορεία, αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο ο άνδρας που είναι πραγματικά καλός με τις γυναίκες και που εκτιμάει το άλλο φύλο, γνωρίζει από απορρίψεις. Το τακτικό φλερτ αποτελεί έναν διαφορετικό τρόπο να προσεγγίσει την κοινωνική του ζωή.

Βέβαια το θέμα του άρθρου δεν είναι αν πρέπει η όχι να γίνεις πραγματικά καλός στο φλερτ αλλά το πώς. Το αν θες να γίνεις πραγματικά κάλος με τις γυναίκες ή όχι, είναι κάτι που εσύ θα το αποφασίσεις.

Βασικό προαπαιτούμενο είναι να γνωρίζεις πώς να ξεκινάς σωστά μια άνετη κουβέντα.

Αν δεν μπορείς να προσεγγίσεις με σχετική άνεση μία κοπέλα σε κάποιο μπαρ, καφετέρια, κλαμπ κλπ, πως περιμένεις να τα βγάλεις πέρα με πέντε ή έξι κοπέλες κάθε βράδυ;

Αν η προσέγγιση αυτή καθαυτή δεν σου έχει γίνει δεύτερη φύση και δεν μιλάς στις κοπέλες που σου αρέσουν, πως περιμένεις να ακονίσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες; Σε αυτή την περίπτωση σταμάτα να διαβάζεις και βγες έξω για εξάσκηση.

Αν πάλι πιστεύεις πως το να προσεγγίσεις μια άγνωστη είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με σχετική άνεση, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Το πρώτο βήμα για να γίνεις πραγματικά καλός με τις γυναίκες

Πριν μάθεις να περπατάς, πρέπει πρώτα να μάθεις να μπουσουλάς. Αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε δεξιότητα θες να εξασκηθείς και φυσικά ισχύει και στο φλερτ.

Αν δεν μπορείς να κινηθείς με άνεση σε κάθε κοινωνικό περιβάλλον και να ξεκινήσεις χαλαρή κουβέντα, τότε το όνειρό σου να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες θα εξαφανιστεί γρήγορα.

Πριν αρχίσεις να φαντάζεσαι τον εαυτό σου με μια ντουζίνα ωραίες κοπέλες στο πλάι σου, σιγουρέψου πως μπορείς να κάνεις τα παρακάτω με αυτοπεποίθηση και σε τακτική βάση:

  • Ξέρεις πώς να δημιουργείς ερωτική έλξη.
  • Κοινωνικοποιείσαι σε τακτική βάση.
  • Ξέρεις πώς να ικανοποιήσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι.
  • Μπορείς να ανεχτείς την απόρριψη και να μην την πάρεις προσωπικά.

Δεν θα είσαι συμβατός με όλες και δε θα νιώσουν όλες οι γυναίκες έλξη για εσένα, είναι σημαντικό λοιπόν, ίσως το σημαντικότερο όλων, να μάθεις να ανέχεσαι την απόρριψη.

Εξίσου σημαντικό είναι να συνηθίσεις να κοινωνικοποιείσαι και να μιλάς με όλους όσο περισσότερο μπορείς. Έτσι θα διατηρείς τις κοινωνικές σου δεξιότητες ακονισμένες.

Όταν τα κοινωνικά γρανάζια είναι ήδη σε κίνηση επειδή κουβέντιασες λίγο με τον περιπτερά καθώς ψώνιζες τσιγάρα, είσαι σε θέση να εκμεταλλευτείς άμεσα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Το να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, είτε το πιστεύεις είτε όχι, θέλει δουλειά. Και το κυριότερο θέλει θυσίες.Το Φλερτ είναι Συνεργασία, 3 πράγματα που σε κάνουν λιγότερο Ελκυστικό στο Φλερτ (και πώς να τα αλλάξεις), Πώς να γίνεις πραγματικά Καλός με τις Γυναίκες

Πώς να κάνεις περισσότερο σεξ

Υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν. Ένα από αυτά, είναι το γεγονός πως ο μέσος άνδρας προτιμά το κακό σεξ από το να μην κάνει καθόλου σεξ. Αντίθετα, η μέση γυναίκα προτιμά να μην κάνει καθόλου σεξ από το να κάνει και να μην περάσει καλά.

Με λίγα λόγια λοιπόν, για να κοιμηθεί μια γυναίκα μαζί σου, θα πρέπει να την πείσεις πως αξίζει τον χρόνο της και την ενέργεια της και πως η ίδια θα το απολαύσει.

Θυμήσου! Μια γυναίκα, ειδικά αν είναι αρκετά εμφανίσιμη, προσεγγίζεται τακτικά από άνδρες. Πράγμα που στην ουσία σημαίνει πως, ασυνείδητα, δέχεται αρκετές προτάσεις για σεξ.

Γι’ αυτό χρειάζεται να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου απ’ τον μέσο άνδρα.

Αρχικά κάθε συναναστροφή θα πρέπει να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Θα πρέπει να είναι διασκεδαστική, να υπάρχει δηλαδή το στοιχείο του χιούμορ και του παιχνιδιού.
  • Η κουβέντα θα πρέπει να ρέει φυσικά και ομαλά, χωρίς βιασύνες ή αμήχανες σιωπές.
  • Θα πρέπει να την κάνεις να νιώσει άνεση και σύνδεση μαζί σου.
  • Θα πρέπει να έχεις βρει έναν τρόπο να ξεχωρίσεις από τους άλλους.

Αν μπορείς να πληροίς τα παραπάνω κριτήρια με πολλές γυναίκες σε κάθε βραδινή σου έξοδο, τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να δημιουργείς έλξη και να βγαίνεις αρκετά ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.

Και φυσικά θα κάνεις περισσότερο σεξ.

Γίνε πραγματικά καλός με τις γυναίκες δια του παραδείγματος

Όταν αποφασίζεις να γίνεις πραγματικά καλός με τις γυναίκες και να εξασκήσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ, ανακαλύπτεις πως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα μάθεις, παρά μόνο μέσα από ζωντανά παραδείγματα.

Κάποιος με περισσότερη εμπειρία, που ήδη έχει αρκετές γυναίκες στη ζωή του, μπορεί να σου μάθει πολλά περισσότερα με τον τρόπο που μιλάει, κινείται και αντιμετωπίζει το φλερτ απ’ ότι αν απλά διάβαζες για φλερτ.

Το να έχεις έναν μέντορα λοιπόν βελτιώνει δραστικά τις ικανότητες σου.

Και για να είσαι σίγουρος πως είναι όντως καλός, ψάξε για κάποιον που δεν καυχιέται για το πόσες γυναίκες έχει ρίξει ή για τις επιδόσεις του και γενικά δεν είναι επιδεικτικός αλλά έχει αυτοπεποίθηση, πίστη στον εαυτό του και το φλερτ του βγαίνει αβίαστα.

Πέρνα χρόνο μαζί του και μάθε από τον τρόπο που εκείνος αντιμετωπίζει τις γυναίκες.

Η βελτίωση στο φλερτ συχνά μοιάζει με δύσβατο τοπίο και το να έχεις έναν μέντορα μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και εύκολα.

Θες να βγεις με κάποιον που μπορεί να σου δείξει πώς να γίνεις πραγματικά καλός με τις γυναίκες; Βγες έξω μαζί μας

Απλά φλέρταρε! Πολύ!

Για να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες δεν αρκεί να μάθεις απλά να φλερτάρεις καλά. Χρειάζεται να εξασκηθείς ώστε το φλερτ να γίνει δεύτερη φύση σου και να μην καταλαβαίνεις καν πως το κάνεις.

Δεν θα σκέφτεσαι τι θα πεις, πώς θα το πεις, πώς θα κινηθείς. Απλά θα συμβαίνει. Και εξίσου απλά θα συμβαίνουν οι νέες γνωριμίες, τα ραντεβού, το σεξ κλπ.

Όπως συμβαίνει και με άλλες δεξιότητες που αρχικά τις κάνεις συνειδητά – όπως πχ, η οδήγηση – θες να φτάσεις στο σημείο που τα πράγματα κυλούν μόνα τους σχεδόν στον αυτόματο.

Όταν έχεις αυτοματοποιήσει το φλερτ και το έχεις κάνει κομμάτι της προσωπικότητας σου, τότε δεν χρειάζεται καν να προσπαθείς.

Όμως για να φτάσεις σε αυτό το στάδιο, θα πρέπει να φλερτάρεις πολύ και σε κάθε περίσταση. Θα χρειαστεί να φλερτάρεις με διάφορες γυναίκες σε καθημερινή βάση και κυρίως να αντιμετωπίσεις άγχη, εσωτερικούς δαίμονες και φυσικά την απόρριψη.

Το να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες δε θα γίνει εν μια νυκτί. Να είσαι λοιπόν υπομονετικός και να θυμάσαι πως όσο προσπαθείς τόσο πιο κοντά είσαι στον τελικό σου στόχο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!