Πως να εκπέμπεις Σιγουριά στο φλερτ με μια απλή αλλαγή - Men's Bible

Πως να εκπέμπεις Σιγουριά στο φλερτ με μια απλή αλλαγή

Πως να εκπέμπεις σιγουριά στο φλερτ με μια απλή αλλαγή,

Το ξέρεις ότι υπάρχει κάτι πολύ απλό, που σε βοηθάει να εκπέμπεις σιγουριά στο φλερτ και αυξάνει δραματικά την επιτυχία σου με τις γυναίκες;

Είμαι σίγουρος πως αυτό το κάτι θα σε ενδιέφερε πολύ να το μάθεις. Και τα καλά νέα είναι πως όχι μόνο κάτι τέτοιο υπάρχει, αλλά και πως είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις.

Φυσικά, μιλάω για την απίστευτη δύναμη που ασκεί η σωστή στάση σώματος στην εικόνα που προβάλλεις. Από τη στιγμή που γνωρίσεις τη δύναμη αυτή και μάθεις την τέχνη του να στέκεσαι σωστά και να εκπέμπεις σιγουριά και ανδρεία, δε θα καμπουριάσεις ποτέ ξανά.

Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρώπινης επικοινωνίας, προέρχεται από μη λεκτικά σήματα. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς είναι μονάχα μερικές σταγόνες σε έναν ωκεανό που κυριαρχείται από την κίνηση του κορμιού σου και τον τόνο της φωνής σου.

Και όταν το λεκτικό μήνυμα ξεστρατίζει από το μη λεκτικό, οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι γυναίκες δε θα το υπολογίσουν. Θα στηριχθούν στο σώμα σου, το βλέμμα σου και τον τόνο της φωνή σου για να αποκωδικοποιήσουν το μήνυμα σου.

Η γλώσσα του σώματος λοιπόν, έχει εξαιρετική σημασία στο φλερτ.

Θέλεις να εκπέμπεις σιγουριά και θες να το κάνεις εξ’ αρχής από τη στιγμή που μπαίνεις σ’ ένα δωμάτιο. Θες επίσης οι γύρω σου να σε νιώθουν θερμό και προσιτό, όχι απειλητικό.

Θες η γλώσσα του σώματος σου να στέλνει ένα διακριτικό και σχεδόν ασυνείδητο, αλλά εν τέλει παντοδύναμο μήνυμα. Πως είσαι ένας άνδρας με χάρισμα και πίστη στον εαυτό του.

Δείξε αυτοπεποίθηση: Κράτα τον κορμό σου ευθυτενή

Αυτή είναι και η βάση της τέχνης της γλώσσας σώματος. Από τον κορμό ξεκινούν όλα και αν θες να εκπέμπεις σιγουριά στο φλερτ, θα πρέπει να δώσεις τη δέουσα σημασία.

Φαντάσου λοιπόν μια κλωστή προσαρτημένη στην κορυφή του κεφαλιού σου να σε τραβάει προς τα επάνω και άλλη μια να τραβάει τα πόδια σου προς τα κάτω.

Κράτα τη πλάτη σου και τη σπονδυλική σου στήλη ίσια, τους ώμους χαλαρούς και το πηγούνι παράλληλα με το πάτωμα. Θες το κεφάλι να κοιτάζει ευθεία και όχι κάτω.

Αυτές οι απλές αλλαγές, αν και μικρές, ασκούν τεράστια επιρροή στο πόση αυτοπεποίθηση βγάζεις προς τα έξω. Κάθε φορά λοιπόν που ετοιμάζεσαι να μπεις σε ένα δωμάτιο έλεγξε στα γρήγορα το σώμα σου. Στέκεσαι ευθυτενώς; Έχεις χαλαρούς τους ώμους; Το κεφάλι κοιτάζει ευθεία; Αν όχι, αφιέρωσε ένα δευτερόλεπτο για να διορθώσεις τη στάση σου.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως να κάνεις μια δυναμική είσοδο, δες και το ακόλουθο βίντεο:

Δείξε προσιτός: Έχε τα χέρια σου στο πλάι

Πολλοί άνδρες, όταν βγαίνουν έξω, κρύβουν τα χέρια τους πίσω από την πλάτη τους ή στις τσέπες του παντελονιού τους ή τα σταυρώνουν μπροστά από το στήθος τους. Αυτή η κίνηση τους κάνει να δείχνουν απόμακροι, αλαζόνες ή απρόσιτοι.

Για να το καταλάβεις καλύτερα κάνε μια δοκιμή. Στάσου μπροστά από έναν καθρέπτη με τα χέρια να κρέμονται χαλαρά στο πλάι ενώ διατηρείς τον κορμό σου ευθυτενή. Έπειτα δοκίμασε να κρύψεις τα χέρια σου ή να τα σταυρώσεις μπροστά από το στήθος σου.

Πως έδειχνες πριν και πως μετά; Τι εικόνα απέπνεες στην αρχή και τι εικόνα στο τέλος;

Ίσως σου φανεί άβολο στην αρχή, αλλά είναι μια πολύ απλή συνήθεια που καλλιεργείται εύκολα. Και μάλιστα είναι μια συνήθεια που θα κάνει μια γυναίκα να σε βρει περισσότερο προσεγγίσιμο και χαρισματικό.

Θες να μάθεις τα κορυφαία μυστικά για να εκπέμπεις σιγουριά με το σώμα; Δες εδώ

Δείξε ενδιαφέρον: Διατήρησε την οπτική επαφή

Ένας από τους δυνατότερους τρόπους να δημιουργήσεις έλξη, είναι να δώσεις προσοχή και άρα αξία σε μια κοπέλα. Και ο απλούστερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με το να διατηρείς την οπτική επαφή.

Φυσικά δεν εννοώ να «καρφώνεις» κάποια με το βλέμμα, αλλά να τη κοιτάς στα μάτια καθώς μιλάει. Να της δείξεις δηλαδή με το βλέμμα σου ότι είσαι εκεί και την ακούς.

Μην τσεκάρεις συνεχώς το κινητό σου, μην κοιτάς αλλού και μην αφαιρείσαι. Κράτα την προσοχή σου στραμμένη στην κοπέλα με την οποία μιλάς. Είναι ο πιο απλός, εύκολος και διακριτικός τρόπος να πεις: «Σε βρίσκω ενδιαφέρουσα, γουστάρω την παρέα σου.»7 Κακές συμβουλές φλερτ που πρέπει να αγνοήσεις, Πως να εκπέμπεις σιγουριά στο φλερτ με μια απλή αλλαγή

Τρία απλά βήματα προς μια μεγάλη αλλαγή

Την επόμενη φορά που θα βγεις, δοκίμασε τις τρεις αυτές αλλαγές καθώς προσεγγίζεις και φλερτάρεις με τι κοπέλες που σου αρέσουν. Δες τη διαφορά που κάνει στον τρόπο που φλερτάρεις και επικοινωνείς.

Θα διαπιστώσεις πως οι περισσότερες κοπέλες θα είναι πιο δεκτικές. Και όχι μόνο αυτό. Θα διαπιστώσεις επίσης πως υιοθετώντας απλά τη γλώσσα σώματος ενός ανθρώπου με αυτοπεποίθηση, όχι μόνο θα εκπέμπεις σιγουριά στους άλλους αλλά θα νιώσεις και περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Κάτι που φυσικά θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φλερτ σου.

Πρόκειται για ένα ανοδικό σπιράλ που σταδιακά αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τις κοινωνικές ικανότητες σου. Για αυτό κάνε τις προτεινόμενες αλλαγές και ξεκίνα να διεκδικείς την κοινωνική ζωή που επιθυμείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!