Φλερτ στο Γυμναστήριο: Πώς να το κάνεις Σωστά - Men's Bible

Φλερτ στο Γυμναστήριο: Πώς να το κάνεις Σωστά

Φλερτ στο γυμναστήριο: Πώς να το κάνεις σωστά

Το φλερτ στο γυμναστήριο είναι κάτι που λίγο-πολύ οι περισσότεροι άνδρες που γυμνάζονται έχουν μπει στον πειρασμό να κάνουν.

Και δεν είναι περίεργο. Οι περισσότερες γυναίκες που συχνάζουν στα γυμναστήρια είναι αρκετά ελκυστικές εμφανισιακά.

Είναι πολύ λογικό λοιπόν να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να φλερτάρεις με κάποια συναθλούμενη σου.

Ταυτόχρονα όμως, ίσως νιώθεις πως το φλερτ στο γυμναστήριο είναι πολύ δύσκολο, ακριβώς επειδή βλέπεις πολλούς μυώδεις τύπους με καλλίγραμμα σώματα να κυκλοφορούν, ενώ οι γυναίκες είναι πολύ λιγότερες.

Ή πάλι μπορεί να νιώθεις πως η δυσκολία που αισθάνεσαι όταν θες να φλερτάρεις, πηγάζει από το γεγονός πως όλοι μοιάζουν να είναι τελείως απορροφημένοι στην προπόνηση τους.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος χώρος έχει αρκετά πλεονεκτήματα και αν έχεις ακονισμένες τις κοινωνικές σου δεξιότητες, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Στην πραγματικότητα ο ανταγωνισμός είναι πολύ μικρότερος απ’ όσο νομίζεις και το ίδιο το περιβάλλον μπορεί να δουλέψει υπέρ σου.Φλερτ στο γυμναστήριο: Πώς να το κάνεις σωστά

Φλερτ στο γυμναστήριο

Το γυμναστήριο ως χώρος έχει αρκετές διαφορές με άλλα περιβάλλοντα στα οποία μπορείς να κάνεις γνωριμίες, όπως τα μπαρ, τα κλαμπ ή ο δρόμος, και η επιτυχία σου εξαρτάται αρκετά από την άνεση σου στο φλερτ και την επικοινωνιακή σου ευελιξία.

Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να παρατηρήσεις τον κόσμο γύρω σου θα δεις πως αρκετοί άνδρες επιδιώκουν το φλερτ στο γυμναστήριο, αλλά αποτυγχάνουν.

Μιλάω για:

  • Εκείνους τους τύπους που προσφέρονται αυτοβούλως να βοηθήσουν την κοπέλα σε κάποια άσκηση.
  • Εκείνους που την πετυχαίνουν τυχαία στον ψύκτη και της πιάνουν λίγο την κουβέντα.
  • Εκείνους που την ακολουθούν σε όλο το γυμναστήριο, προπονούνται σε κάποιο μηχάνημα δίπλα της και μόλις εκείνη φύγει για άλλη άσκηση, μετακινούνται πάλι κάπου κοντά της.
  • Εκείνους που ποτέ δεν την πλησιάζουν ή της μιλούν όμως όλη την ώρα την γδύνουν με τα μάτια.

Και συχνά οι παραπάνω τύποι είναι οι μεγάλοι, μυώδεις, τύποι που βλέπουν το γυμναστήριο σαν το σπίτι τους. Οι μικρόσωμοι, που ίσως μόλις ξεκίνησαν και νιώθουν πως ακόμα δεν «ανήκουν» στον χώρο αυτό, δεν τολμούν καν να κάνουν κάτι από τα παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλο περιβάλλον, οι γυναίκες δεν είναι αντίθετες σε κάποια γνωριμία, αρκεί να νιώσουν πως η γνωριμία έχει κάποια προοπτική.

Θες να φλερτάρεις σωστά και στο γυμναστήριο και παντού; Δες εδώ

Σπάσε τα στερεότυπα

Όπως και γενικότερα στο φλερτ, έτσι και στο φλερτ στο γυμναστήριο για να φλερτάρεις καλά χρειάζεται να ξεχωρίζεις με καλό τρόπο από τις άλλες επιλογές που έχει η κοπέλα για την οποία ενδιαφέρεσαι.

Και σε αυτό βοηθάει αφάνταστα να σπας τα στερεότυπα που έχει στο μυαλό της και να την ξαφνιάζεις ευχάριστα.

Μια γυναίκα στο γυμναστήριο περιμένει ότι θα τη φλερτάρει:

  • Κάποιος μυώδης και γυμνασμένος τύπος ο οποίος θα προσπαθήσει να την εντυπωσιάσει με τα κιλά που σηκώνει και με τις γνώσεις του για την ανθρώπινη ανατομία και φυσιολογία.
  • Κάποιος υπερβολικά εξυπηρετικός γυμναστής ή αθλούμενος ο οποίος θα την διορθώσει και θα της δείξει «τον σωστό τρόπο να κάνει την άσκηση».
  • Κάποιος διστακτικός τύπος που ντροπαλά θα της πιάσει κουβέντα ενώ εκείνη προσποιείται ότι δεν τον ακούει .

Με λίγα λόγια περιμένει κάποιον που θα προσπαθήσει πολύ να την εντυπωσιάσει ή να φανεί εξυπηρετικός, ή κάποιον ντροπαλό τύπο που εξουσιάζεται απ’ το άγχος του και δεν δείχνει δυναμικός.

Με λίγα λόγια λοιπόν, αυτό που θες για να πετύχει το φλερτ στο γυμναστήριο, είναι να δείξεις στην κοπέλα με την οποία μιλάς πως δεν ανήκεις σε κάποια από τα πιο πάνω στερεότυπα-κατηγορίες.

Φλερτ στο γυμναστήριο: Τι να αποφύγεις

#1 Μην την κοιτάς όλη την ώρα

Ναι σου αρέσει, αλλά αν την κοιτάς όλη την ώρα δείχνεις περίεργος και την φέρνεις σε δύσκολη θέση. Απόφυγε το λοιπόν. Δε θα έρθει από μόνη της να σου μιλήσει επειδή την κοιτάς. Το πιθανότερο είναι πως θα καταστρέψεις τις πιθανότητες σου μαζί της πριν καν ανοίξεις το στόμα σου.

#2 Μην την ακολουθείς

Ναι, ξέρω. Θες να της πιάσεις την κουβέντα αλλά κάθε φορά εκείνη φεύγει πριν προλάβεις εσύ να της απευθύνεις τον λόγο. Έτσι προσπαθείς να πιάσεις κάποιο μηχάνημα κοντά της.

Μόνο που δεν είναι τυφλή. Το καταλαβαίνει ότι την ακολουθείς. Μην ξεχνάς πως οι γυναίκες είναι κατά μέσο όρο καλύτερες από τους άνδρες στη μη λεκτική επικοινωνία και τη γλώσσα του σώματος και μπορούν να καταλάβουν τις προθέσεις των άλλων με μεγαλύτερη ευκολία..

Οπότε αν νιώσεις πως ίσως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει καταλάβει πως σου αρέσει και πως την ακολουθείς ώστε να μπορέσεις να της πιάσεις κουβέντα, τότε μάλλον της είναι πολύ προφανές το τι θες να κάνεις.

Επίσης, το να σε ακολουθεί ένας ογκώδης και ιδρωμένος τύπος δεν είναι και ιδιαίτερα χαριτωμένο.

#3 Μην τη βοηθήσεις ή την διορθώσεις (εκτός αν εκείνη στο ζητήσει)

Η παροχή βοήθειας είναι κλασική κίνηση στο φλερτ στο γυμναστήριο. Μόνο που, όπως είπα και πιο πάνω, η κοπέλα μπορεί να καταλάβει τις προθέσεις σου και συνήθως ξέρει πως δεν πρόκειται τόσο για αθώα αλληλεγγύη, αλλά για έμμεση προσπάθεια γνωριμίας.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι εντελώς λάθος κίνηση, ωστόσο για να δουλέψει χρειάζεται να μην είσαι υπερβολικά εξυπηρετικός και να βγάζεις έναν αέρα δυναμισμού. Διαφορετικά θα δείχνει ως η αφορμή για να της πιάσεις κουβέντα, δείχνοντας έτσι περισσότερο ντροπαλός.

#4 Μην της μιλάς όλη την ώρα για το γυμναστήριο και τις προπονήσεις σου

Ας πούμε ότι της πιάνεις κουβέντα. Πιο είναι το πιο εύκολο πράγμα για το οποίο μπορείς να της μιλήσεις; Μα φυσικά, το γυμναστήριο και οι ασκήσεις.

Μόνο που για το ίδιο θέμα θα συζητήσουν όλοι οι άλλοι άνδρες που θα της μιλήσουν. Απόφυγε το λοιπόν. Το να μιλάς για γυμναστήριο, όταν είσαι στο γυμναστήριο, είναι βαρετό και δείχνεις μονότονος καθώς της δείχνεις πως δεν έχεις άλλες ασχολίες.

Φλερτ στο γυμναστήριο: Τι να κάνεις

#1 Για αρχή ξεκίνα να πηγαίνεις τακτικά στο γυμναστήριο

Το φλερτ στο γυμναστήριο είναι πιο εύκολο όταν είσαι εξοικειωμένος με το περιβάλλον και τα υπόλοιπα άτομα που συναντάς σε αυτό. Ξεκίνα λοιπόν να πηγαίνεις τακτικά (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) και πειραματίσου με διαφορετικές ημέρες και ώρες.

Έτσι θα αποκτήσεις μια καλή ιδέα του ποιοι είναι οι τακτικοί αθλούμενοι και πότε είναι πιο πιθανό να πετύχεις την κοπέλα που σου αρέσει.

#2 Χτίσε «συμμαχίες»

Μίλα με τους γυμναστές, τη γραμματέα και τους άλλους αθλούμενους που συναντάς τακτικά. Δε χρειάζεται να ανοίγεις πολύωρες συζητήσεις. Απλά να γνωριστείς μαζί τους και να μιλάτε λίγο σε χαλαρό και φιλικό κλίμα.

Αυτό σε βοηθάει με δύο τρόπους:

  • Για αρχή σου δίνει status μέσα στο γυμναστήριο και ενισχύει το πόσο ελκυστικό σε βλέπουν οι κοπέλες που γυμνάζονται εκεί.
  • Σε βοηθάει να γίνεις πιο κοινωνικός μέσα στο γυμναστήριο και να είσαι πιο «ζεστός» κοινωνικά όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσεις σε εκείνη την κοπέλα που σου αρέσει. Επίσης, το να της πιάσεις κουβέντα θα μοιάζει πιο φυσιολογικό όταν ήδη είσαι τύπος που μιλάει με άλλους.

#3 Μίλα της για πράγματα που δεν έχουν σχέση με γυμναστήριο και προπονήσεις

Το φλερτ στο γυμναστήριο, όπως και σε κάθε περιβάλλον, βασίζεται στην αμοιβαία ανταλλαγή πληροφοριών και ο βασικός σου στόχος είναι να αναδείξεις τον εαυτό σου, τα θετικά σου σημεία και τις επιτυχίες σου.

Η κοπέλα λοιπόν ξέρει ότι είσαι τύπος που αθλείται, δε χρειάζεται να τονίσεις αυτή σου την πλευρά. Φρόντισε μέσα από ιστορίες και διάφορες πληροφορίες που λες για εσένα, να της δώσεις να καταλάβει πως είσαι άνδρας πολύπλευρός και όχι κάποιος τύπος που τρέφεται μονάχα με πρωτεΐνη και αμινοξέα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!