Πως να Φλερτάρω με μηνύματα αφού ανταλλάξουμε Αριθμούς; - Men's Bible

Πως να Φλερτάρω με μηνύματα αφού ανταλλάξουμε Αριθμούς;

Πως να Φλερτάρω με μηνύματα αφού ανταλλάξουμε Αριθμούς;, Ανταλλάξατε Αριθμούς; 4 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα

«Της μίλησα, πήγε καλά και μου έδωσε τον αριθμό της. Τί να της στείλω; Πως να φλερτάρω με μηνύματα;»

Η ερώτηση αυτή είναι εύλογη. Η κοπέλα σου αρέσει και θέλεις να συνεχίσεις την καλή εντύπωση που της έχεις κάνει. Όμως η απάντηση στο «Πως να φλερτάρω με μηνύματα αφού μου έδωσε τον αριθμό της» μπορεί να σε εκπλήξει.

Η εμπειρία που είχε όσο μιλούσε μαζί σου, τα συναισθήματα που ένιωσε και η εντύπωση που της άφησες είναι αυτά που καθορίζουν το αν θα σου απαντήσει και αν θα βγει μαζί σου.

Τα ενδιάμεσα μηνύματα, ανάμεσα στην πρώτη γνωριμία και στο πρώτο ραντεβού, σπάνια ανατρέπουν μια κακή πρώτη εντύπωση.

Μπορούν όμως πανεύκολα να καταστρέψουν μια καλή εικόνα αν διαχειριστείς την κατάσταση απρόσεκτα και αγνοήσεις τα σημάδια που σου δίνει η κοπέλα.

Η συμπεριφορά σου είναι το Α και το Ω

Στο φλερτ, τα λόγια σου και οι λέξεις που χρησιμοποιείς έχουν μικρότερη σημασία από το υποβόσκον μήνυμα που στέλνεις, αυτό δηλαδή που υποδηλώνουν η συμπεριφορά, ο τόνος της φωνής, οι κινήσεις και η στάση σου.

Κάθε τι που κάνεις, λέει και κάτι για εσένα. Δείχνει μια πρόθεση.

Μπορεί πχ, να πειράζεις την κοπέλα και από τον τρόπο που κάνεις το πείραγμα και τη συχνότητα με την οποία πειράζεις, να φαίνεται ότι το κάνεις στοχευμένα για να δείξεις πιο δυναμικός ή ελκυστικός.

Όμως αυτός που κάνει κάτι απλά για τις εντυπώσεις, δείχνει στους άλλους ότι εξαρτάται απ’ την αποδοχή τους.

Είναι ανασφαλής και όχι ελκυστικός.

Η επιτυχία στο φλερτ λοιπόν εξαρτάται από τις προθέσεις και τα μηνύματα που κρύβονται πίσω από τα λόγια και τις πράξεις σου.

Το φλερτ μέσω μηνυμάτων δε θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Το θέμα δεν είναι το τί θα της στείλεις, αλλά το τί λέει η συμπεριφορά σου για εσένα.

Η βασική αρχή στο «Πως να φλερτάρω με μηνύματα» είναι μια: Μην προσπαθήσεις.

Αν ξόδεψες είκοσι λεπτά για να της γράψεις ένα «έξυπνο μήνυμα», ότι κι αν σημαίνει αυτό, κατά πάσα πιθανότητα έγραψες κάτι που δείχνει υπερπροσπάθεια και καλύτερα να το σβήσεις.

Αν κρατάς χρονόμετρο με το πόση ώρα κάνει η κοπέλα να σου απαντήσει ώστε να καθυστερήσεις κι εσύ ανάλογα την απάντησή σου, σταμάτα.

Η κοπέλα δεν είναι χαζή. Θα καταλάβει το μοτίβο, και η γνώμη της για εσένα θα επηρεαστεί ανάλογα.

Ναι, δε χρειάζεται να απαντάς αμέσως λες και είσαι πάνω απ’ το κινητό σου περιμένοντας το μήνυμά της. Κράτα όμως μια ισορροπία.

Σε γενικές γραμμές είναι προτιμότερο να δείξεις πεζός παρά να προσπαθήσεις υπερβολικά με πολλά μηνύματα, πολλά πειράγματα και πολλές έξυπνες ατάκες.

Η κοπέλα σε γνώρισε από κοντά. Είδε πως μιλάς, πως κινείσαι στο χώρο, πως αντιδράς, πως ντύνεσαι κλπ. Αν δεν την έπεισες τότε, αυτό δε θα το πετύχεις με κάποιο μήνυμα.

«Πως να φλερτάρω με μηνύματα;»: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

Για να καταλάβεις πως να διαχειριστείς τα μηνύματα χρειάζεται να αλλάξεις το πως βλέπεις την όλη διαδικασία.

Η κοπέλα σού έδωσε τον αριθμό άρα κατά πάσα πιθανότητα ενδιαφέρεται. Δε θες να της φερθείς σα να μην ενδιαφέρεται .

Ο στόχος δεν είναι να αυξήσεις το ενδιαφέρον της, αλλά να γεφυρώσεις την πρώτη γνωριμία με το πρώτο ραντεβού.

Τα μηνύματά σου λοιπόν δε χρειάζεται να είναι έξυπνα, αλλά χρειάζεται να οδηγούν προς μια δεύτερη επαφή από κοντά.

Κάνε κάποιο απλό πείραγμα αλλά μην εστιάσεις εκεί. Στείλε λίγα μηνύματα για να πείτε λίγα νέα και πρότεινέ της να βγείτε.

Το κείμενο είναι κακό μέσο για να γνωριστείτε περισσότερο, γι’ αυτό είναι καλύτερο να αφήσεις τα περισσότερα θέματα να τα πείτε από κοντά.

Φυσικά, πρέπει να έχεις και το νου σου στο τι σου λέει η κοπέλα.

Αν βλέπεις ότι θέλει να μιλήσετε περισσότερο με μηνύματα γιατί δε νιώθει άνετα να βγει αμέσως μαζί σου, δώσε της χρόνο και μίλα περισσότερο για τον εαυτό σου.

Πάρε όμως και το feedback.

Η διστακτικότητα της κοπέλας συχνά δείχνει ότι κάτι δεν πήγε και τόσο καλά στην πρώτη γνωριμία. Την ιντρίγκαρες μεν, αλλά δε δημιούργησες αρκετή οικειότητα και δε μοιράστηκες αρκετές πληροφορίες για τον εαυτό σου.

Της αρέσεις αλλά σε βλέπει περισσότερο ως «παίκτη», παρά ως κάποιον που ενδιαφέρθηκε γνήσια για εκείνη.

Αν πάλι της πρότεινες να βγείτε και εκείνη αρνήθηκε, μην μπεις στη διαδικασία να ψάξεις για «εξυπνότερα» μηνύματα.

Πρώτα ψάξε για το μάθημα.

Μήπως καθυστέρησες να προτείνεις ραντεβού και το ενδιαφέρον ξεθύμανε;

Μήπως έδειξες ανασφαλής στα μηνύματά σου;

Μήπως η κουβέντα πλάτειασε και η κοπέλα βαρέθηκε;

Κάποιες φορές θα φταίει κάτι από τα παραπάνω. Η απάντηση στο γιατί δε βγήκατε είναι συχνά πιο απλή: Δεν την ενδιέφερες εξ’ αρχής.

Σε αυτήν την περίπτωση κανένα «έξυπνο» μήνυμα ή ατάκα δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Χρειάζεται να εξετάσεις τον τρόπο που ξεκινάς κουβέντα, που παρουσιάζεσαι, που επικοινωνείς και να αναρωτηθείς: «τί θα κάνω διαφορετικά την επόμενη φορά;».

Βελτίωσε τον τρόπο που φλερτάρεις πρόσωπο με πρόσωπο και θα αλλάξει και ο τρόπος που φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων.Πως να Φλερτάρω με μηνύματα αφού ανταλλάξουμε Αριθμούς;

Συμπέρασμα

Το κείμενο είναι φτωχό μέσο για να γνωρίσεις πραγματικά κάποιον, αλλά καλό εργαλείο για να συντονίσεις μια έξοδο.

Απόφυγε τα πολλά και μεγάλα μηνύματα, κράτα την κουβέντα χαλαρή χωρίς προσπάθειες εντυπωσιασμού και κατεύθυνε την προς το ραντεβού.

Δε χρειάζεται να αυξήσεις το ενδιαφέρον της κοπέλας για εσένα. Εφόσον σου έδωσε τον αριθμό της και αποκρίνεται θετικά στα μηνύματά σου, ενδιαφέρεται.

Μην αφήσεις την επικοινωνία να πλατειάσει. Πρότεινε έξοδο και μάλιστα όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχική γνωριμία. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Αν αφήσεις εβδομάδες να περάσουν, πολύ πιθανό η κοπέλα να γνωρίσει κάποιον άλλο ή να ξεθυμάνει το ενδιαφέρον της.

Κράτα τα πράγματα απλά και να θυμάσαι: Ακόμα και αν η κοπέλα αρνηθεί να βγει ραντεβού, αυτό είναι οκ.

Βρες το μάθημα, πάρε το feedback και βελτίωσε τον τρόπο που παρουσιάζεσαι και φλερτάρεις. Η δική σου εξέλιξη και βελτίωση είναι που έχει σημασία.

Όσο καλύτερος γίνεσαι στο φλερτ αυτό καθ’ αυτό, τόσο πιο εύκολα θα έρχονται τα ραντεβού και οι γνωριμίες.

Θες να βελτιώσεις το πως σε βλέπουν οι γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!