Δεν μπορείς να βρεις Κοπέλα που να ταιριάζετε; - Men's Bible

Δεν μπορείς να βρεις Κοπέλα που να ταιριάζετε;

Όταν δεν μπορείς να βρεις Κοπέλα που να ταιριάζετε

Όλοι θα ευχόμασταν να ήταν οι σχέσεις ευκολότερες. Πολύ συχνά το να βρεις κοπέλα που να ταιριάζετε μπορεί να γίνει μια δύσκολη και επίπονη εμπειρία που σε οδηγεί στην απόλυτη απογοήτευση.

Ξεκινάς όλο αισιοδοξία να πας στο ραντεβού με την κοπέλα που γνώρισες, αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι όχι μόνο δεν ταιριάζετε, αλλά σου φαίνεται και άνθρωπος που δεν έχεις καμία επαφή μαζί του. Και συνεχίζεις με άλλο πρώτο ραντεβού και άλλο και άλλο… Και δεν βλέπεις να καταλήγει κάπου όλο αυτό.

Ακόμα και με τις καλύτερες των προθέσεων, μπορεί να μετατραπεί σε μια εξοργιστική, εξευτελιστική και εξοντωτική διαδικασία.

Και αυτή η εξάντληση κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Εκεί αρχίζεις να μαζεύεις πικρία και απαισιοδοξία και νιώθεις ότι φταίνε οι άλλοι: οι γυναίκες που έχουν αλλάξει, η τύχη και η μοίρα που εσένα σε δυσκολεύουν ενώ στέκονται ευνοϊκές για τους άλλους κλπ κλπ.

Ξεχνάς όμως κάτι: οι σχέσεις είναι δύσκολες. Και το να βρεις κοπέλα που να ταιριάζετε είναι σημαντικό. Εδώ παπούτσια πάμε να αγοράσουμε και συγκρίνουμε πολλά και διάφορα ζευγάρια και πάμε από μαγαζί σε μαγαζί και το σκεφτόμαστε πολύ καιρό. Το να βάλεις κάποια στη ζωή σου, δεν είναι λογικό να απαιτεί κι αυτό αρκετή και καθαρή σκέψη;

Για αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι ορισμένες φορές ο τρόπος που σκεφτόμαστε για τα ραντεβού και τις σχέσεις κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Δεν μας αφήνουν να δούμε καθαρά τη μεγάλη εικόνα και μας απογοητεύουν σταματώντας την πορεία μας.

Κατάλαβε ότι χρειάζεται υπομονή

Έχε υπόψη ότι ο πρώτος κανόνας στο να βρεις κοπέλα είναι ότι θα χρειαστεί να γνωρίσεις αρκετές γυναίκες για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Το να περιμένεις να βρεις τη Μία και Μοναδική (hint: δεν υπάρχει η Μία και Μοναδική) από το ξεκίνημα είναι σίγουρη συνταγή αποτυχίας. Και στο εγγυώμαι αυτό.

Αν σε κάθε ραντεβού σου πας με την ελπίδα ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να βγεις πρώτο ραντεβού γιατί τώρα επιτέλους θα βρεις κοπέλα, είναι σίγουρο πως σύντομα θα απογοητευτείς.

Ανεξαρτήτως του πόσο καλός είσαι στο φλερτ, του πόσο ωραίος και cool δείχνεις, δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους. Θα υπάρχουν γυναίκες με τις οποίες όπως και να το κάνεις δεν θα είσαι συμβατός.

Μερικές φορές είναι εξαιρετικά προφανές από την αρχή ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν. Αυτές θα είναι οι περιπτώσεις που θα απορρίψεις ή θα σε απορρίψουν εξαρχής.

Αλλά θα υπάρξουν και άλλες φορές που αυτό δεν θα είναι καθόλου προφανές. Ίσως στην αρχή να φαίνεται ότι έχετε κάποια χημεία. Ή παρόλο που μέσα σου κάτι δεν σου «κάθεται» καλά, απλά και μόνο επειδή είναι εξαιρετικά ωραία, θα δώσεις μια ευκαιρία παραπάνω να δεις που πάει το πράγμα.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθείς πολλές φορές να βγαίνεις με γυναίκες που αργότερα δεν θα θες να προχωρήσεις μαζί τους. Θα έχεις ραντεβού πρώτα, δεύτερα ή τρίτα που δεν πάνε πουθενά, όπως και συνομιλίες στο messenger και στο viber που δεν έχουν νόημα. Όταν δεν μπορείς να βρεις Κοπέλα που να ταιριάζετε

Και ναι είναι απογοητευτικό. Αλλά είναι και αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Και όσο πιο σύντομα το αναγνωρίσεις, τόσο πιο εύκολο θα γίνει το να βρεις κοπέλα που ταιριάζετε.

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, αυτά τα ραντεβού που δεν πάνε πουθενά είναι καλό πράγμα (κι ας σου φαίνεται άχαρο τώρα). Όπως γνωρίζει κάθε έμπειρος άνδρας, αυτή η διαδικασία σου κάνει πιο εύκολο το να μπορείς να επιλέξεις αργότερα.

Για να βρεις κοπέλα…

Θυμήσου ότι το να βρεις την κατάλληλη απαιτεί να γνωρίσεις και αρκετές κοπέλες, ακριβώς για να μπορείς να διακρίνεις ποια είναι σωστή για σένα και ποια όχι.

Αυτός είναι και λόγος που σου συστήνω σε κάθε ραντεβού να πηγαίνεις απλά με διάθεση «ας δούμε τι θα γίνει», παρά με την σκέψη «μακάρι αυτή η κοπέλα να είναι η Μία και Μοναδική».

Στην πρώτη περίπτωση θα ζεις στο τώρα και θα μπορείς να ευχαριστηθείς το ραντεβού σου αλλά και να διακρίνεις αν κάνει για εσένα. Στη δεύτερη περίπτωση, θα αποκαρδιώνεσαι όταν δεν πληροί κάποιο από τα στάνταρ σου.

Ακόμα και αν εσένα σου αρέσει, αλλά τελικά σε απορρίψει εκείνη, γλυτώνεις τον πόνο της απόρριψης, καθώς δεν έχεις υπερ-επενδύσει σε αυτήν πολλά εξαρχής και αδικαιολόγητα.

Ο τρόπος σκέψης που σου περιγράφω σε βοηθάει να πάρεις περισσότερα ρίσκα και να γνωρίσεις περισσότερες γυναίκες, γιατί θα σημαίνει ότι όσο πιο πολλά άτομα προσεγγίσεις, τόσο περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας θα έχεις.

Ευκαιρίες επικοινωνίας που σημαίνουν και ευκαιρίες να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις χημεία και να δεις αν και κατά πόσο ταιριάζετε.

Βλέπεις, το γνωστό σλόγκαν: «χάνεις όλα του σουτ που δεν έριξες» είναι απολύτως αληθές. Όσο πιο πολύ βγαίνεις προς τα έξω, τόσο πιο πολύ αυξάνεις τις πιθανότητές σου να γνωρίσεις κάποια που εσύ κρίνεις ότι σου κάνει! Τόσο πιο πολύ αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις Κοπέλα που να ταιριάζετε.

Και για να μπορείς να γοητεύσεις την κοπέλα που σου αρέσει, δες εδώ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!