Όταν τα σημάδια δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται - Men's Bible

Όταν τα σημάδια δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται

Όταν τα σημάδια δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται

Τι κάνεις όταν η κοπέλα που σου αρέσει, σου δείχνει ανελλιπώς ότι δεν ενδιαφέρεται;

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πως μια γυναίκα εκφράζει το ενδιαφέρον της για εσένα αλλά και ποια είναι τα (συνήθως μη λεκτικά) σημάδια που το μαρτυρούν.

Εξίσου σημαντικό όμως για έναν άντρα που φλερτάρει, είναι να αναγνωρίζει και τα άλλα σημάδια. Εκείνα που φανερώνουν πως η άλλη πλευρά τελικά δε γουστάρει και τόσο.

Και αυτό γιατί το φλερτ είναι ένα είδος χορού όπου πρέπει να ξέρεις πότε να κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και πότε προς τα πίσω.

Δυστυχώς μετά το άγχος στην προσέγγιση, η επόμενη αχίλλειος πτέρνα του άντρα είναι η δυσκολία στην αναγνώριση και τη σωστή εκτίμηση της κατάστασης.

Τα σημάδια πως δεν ενδιαφέρεται

Η λίστα με τα σημάδια αυτά δεν είναι μικρή. Υπάρχουν όμως μερικά κλασικά σημάδια, τα οποία απαντώνται πολύ πιο συχνά από τα υπόλοιπα.

Για παράδειγμα, αν έχεις κάνει τρεις προσπάθειες να έρθεις σε επαφή μαζί της και εκείνη δεν σου έχει απαντήσει, τότε μάλλον είναι ώρα να προχωρήσεις.

Άλλο σημάδι είναι να είσαι έξω μαζί της και εκείνη να κοιτάει όλη την ώρα το κινητό της, να κοιτάει τριγύρω στο δωμάτιο τσεκάροντας άλλους άντρες ή να δείχνει πως βαριέται τη συζήτησή σας.

Σε κάθε περίπτωση, αν η κοπέλα δείχνει ότι δεν είναι ενεργά απορροφημένη στην κουβέντα σας τότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Όμως αυτός δεν είναι λόγος για τα βάψεις μαύρα.Όταν τα σημάδια δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται

Δεν έχει και τόση σημασία αν ενδιαφέρεται

Δεν σου απαντάει στα μηνύματα και δε δείχνει να ενδιαφέρεται για εσένα; Και λοιπόν; Μέρος της φιλοσοφίας μας εδώ στο Mens Bible είναι ένας άντρας να καλλιεργήσει μια οπτική αφθονίας.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως, οκ μπορεί να είναι μια κοπέλα που έχει τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν και που ψάχνεις σε μια γυναίκα. Δεν είναι όμως η μοναδική. Αν δε δέσει το γλυκό με τη συγκεκριμένη δε χρειάζεται να τα βάψεις μαύρα, καθώς υπάρχουν και άλλες κοπέλες εκεί έξω που μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να ταιριάξουν μαζί σου. Αρκεί να τις αναζητήσεις.

Ξεκίνα, λοιπόν, να καλλιεργείς αυτόν τον τρόπο σκέψης. Υπάρχουν πραγματικά πολλές αξιόλογες γυναίκες εκεί έξω που θα ενδιαφερθούν για εσένα, μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε μια που δεν ενδιαφέρεται.

Θες να μάθεις πως να προσθέσεις χρώμα και ενδιαφέρον στο φλερτ; Δες εδώ

Ο χρόνος σου είναι ο πιο σημαντικός πόρος σου

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η υγεία μας. Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι ο χρόνος μας.

Έχουμε μονάχα πολύ συγκεκριμένο και πεπερασμένο χρόνο πάνω σε αυτή τη βραχώδη μπάλα που πλανάται αέναα στο σύμπαν. Αντί, λοιπόν, να ξοδεύεις αυτόν τον χρόνο σε κάποια που δεν ενδιαφέρεται, επένδυσε τον στο να βρεις γυναίκες, με τις οποίες ταιριάζεις και υπάρχει χημεία και αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Ο χρόνος σου και η ενέργεια σου αξίζουν πολύ περισσότερο από το να ξοδεύεις σε εκείνη την κοπέλα, που δε σου απαντάει στα μηνύματα και δείχνει πως δε σε θέλει.

Σταμάτα να την κυνηγάς λοιπόν, δέξου την απόρριψη σαν άντρας και προχώρα.

Μη φοβάσαι να απομακρυνθείς

Πολλές φορές, ο μέσος άντρας που διεκδικεί μια γυναίκα, φοβάται να απομακρυνθεί από εκείνη. Νομίζει πως η συγκεκριμένη είναι ξεχωριστή και καμία άλλη δεν υπάρχει όμοια της.

Αυτό είναι αλήθεια από την άποψη πως κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Όμως τα χαρακτηριστικά και τα συναισθήματα που τον ελκύουν σε εκείνη μπορεί να τα βρει και σε κάποια άλλη κοπέλα.

Επίσης όταν ένας άντρας πιέζει συνεχώς μια κοπέλα και αγνοεί τα σημάδια που δείχνουν πως εκείνη δεν ενδιαφέρεται, στην ουσία δείχνει περισσότερο απελπισμένος και λιγότερο ελκυστικός.

Αντίθετα όταν δείχνει πως δε φοβάται να απομακρυνθεί από εκείνη και να αφήσει απόστασή ανάμεσα τους, τότε δείχνει περισσότερο ανεξάρτητος, αυτάρκης και φυσικά πως δεν την έχει ανάγκη για να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Κάτι που φυσικά τον κάνει να δείχνει πιο ώριμο και ελκυστικό.

Μην εκπλαγείς αν εκείνη αρχίσει να ενδιαφέρεται

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που ένας άντρας βρίσκει την κοπέλα που του αρέσει εξαρχής, να δείχνει ενδιαφέρον όταν εκείνος πλέον έχει πάψει να ασχολείται μαζί της και να την κυνηγάει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα, για αυτό το λόγο θα πρέπει να επενδύεις τον χρόνο σου σε εκείνες τις κοπέλες που δείχνουν το ενδιαφέρον τους χωρίς να χρειαστεί να παίξεις παιχνίδια.

Για αυτό το λόγο αν μια κοπέλα δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται, μην πέσεις στην παγίδα να υπεραναλύεις, να καταστρώνεις σχέδια με τις ώρες και να προβλέπεις τη συμπεριφορά της.

Απλά δες το σαν μια ευκαιρία να μάθεις κάποια πράγματα και να επενδύσεις τον πολύτιμο χρόνο σου πιο σοφά, σε κάποια άλλη κοπέλα που θα ενδιαφερθεί.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το τι να κάνεις όταν δε σου απαντάει στα μηνύματα ή δείχνει πως έχει χάσει το ενδιαφέρον της, τότε ρίξε μια ματιά εδώ.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Nikos

Ο Nikos, άριστος γνώστης των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων, έχει αφιερώσει χιλιάδες ώρες για να αναπτύξει έναν τρόπο φλερτ πολύ αποδοτικό στην ελληνική πραγματικότητα. Όπλα του η γρήγορη σκέψη, η σιγουριά στον εαυτό του και φυσικά το χαμόγελό του.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x