Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά; - Men's Bible

Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά;

Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά;, Ανταλλάξατε Αριθμούς; 4 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα

Όλοι ψάχνουμε για να στέλνουμε παιχνιδιάρικα μηνύματα στο φλερτ για να της τραβήξουμε το ενδιαφέρον. Τι ισχύει όμως τελικά;

Ένας σιωπηλός κανόνας των κοινωνικών συναναστροφών και των δυναμικών που αναπτύσσονται σε μια ομάδα ανθρώπων λέει πως: αυτός που προσπαθεί πολύ να δείξει πως είναι cool και έχει αυτοπεποίθηση, ούτε cool είναι, ούτε αυτοπεποίθηση έχει.

Και αυτός ο κανόνας παίζει μεγάλο ρόλο στο φλερτ και στα παιχνιδιάρικα μηνύματα που πολλοί στέλνουν στην προσπάθεια να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοπέλας που φλερτάρουν.

Τα παιχνιδιάρικα μηνύματα τις περισσότερες φορές δεν «δουλεύουν» και αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους τους οποίους θα τους δούμε ευθύς αμέσως.

#1 Οι γυναίκες δεν είναι χαζές

Το γεγονός ότι γελάει με τις έξυπνες ατάκες και τα παιχνιδιάρικα μηνύματα που της στέλνεις δε σημαίνει ότι την έχεις ρίξει, ούτε ότι την έχεις κερδίσει.

Οι γυναίκες δεν είναι χαζές. Αντιλαμβάνονται πότε προσπαθείς πολύ να δείξεις cool και με αυτοπεποίθηση και πότε αυτά τα χαρακτηριστικά βγαίνουν φυσικά και αβίαστα στη συμπεριφορά σου.

Παρ’ όλα αυτά είναι πρόθυμες να παραβλέψουν πολλά λάθη αν βλέπουν σε εσένα άλλα πράγματα που τους αρέσουν και έχετε κοινά και πραγματική χημεία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τις κερδίζεις με παιχνιδιάρικα μηνύματα.

#2 Μετά τα παιχνιδιάρικα μηνύματα τί άλλο λες;

Οκ, της έστειλες ένα ωραίο και έξυπνο μήνυμα και εκείνη γελάει και δείχνει ενδιαφέρον. Μετά από λίγο στέλνεις κι άλλο, μετά κι άλλο ένα κλπ.

Ως πότε όμως θα συμβαίνει αυτό; Η μεταξύ σας κουβέντα δεν μπορεί να είναι μια ατελείωτη σειρά από ατάκες. Κάποια στιγμή θα βαλτώσει και το ενδιαφέρον της κοπέλας θα ξεθυμάνει.

Ο στόχος είναι να γνωριστείτε και όχι να κάνετε διαγωνισμό για το ποιος τα λέει πιο ωραία.

Είναι πολύ σημαντικό η κοπέλα να μάθει πράγματα για εσένα και να σε γνωρίσει για να μπορεί να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας διαφορετικά η γνωριμία δύσκολα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.Τα Καλύτερα Θέματα για Chat, Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά;

#3 Αυθεντικότητα = εμπιστοσύνη + αυτοπεποίθηση

Ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει όταν προσπαθείς πολύ να εντυπωσιάσεις με παιχνιδιάρικα μηνύματα και ατάκες είναι πως δεν είσαι αυθεντικός με την κοπέλα που μιλάς.

Δεν προβάλεις πραγματικά την προσωπικότητα σου και το χαρακτήρα σου αλλά προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ιδανική αλλά πλαστή περσόνα.

Και αργά ή γρήγορα η κοπέλα θα το καταλάβει αυτό. Είτε κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από ατάκες και τα μηνύματα σου θα αλλάξουν στυλ, είτε όταν θα βγείτε θα είσαι πολύ διαφορετικός απ’ την εικόνα που είχες δημιουργήσει.

Το αποτέλεσμα; Απ’ τη μία η κοπέλα θα χαλαστεί και πιθανόν να ξενερώσει μαζί σου που δεν ήσουν αυθεντικός μαζί της εξ’ αρχής. Απ’ την άλλη, μπορεί να συνεχίσεις να της αρέσεις γιατί βλέπει άλλα πράγματα πάνω σου που την ελκύουν, αλλά θα νιώθει ότι δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί εύκολα.

#4 Ενισχύεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου

Οι άνδρες που βασίζονται σε έτοιμες ατάκες και παιχνιδιάρικα μηνύματα για να φλερτάρουν, ξεκινούν με την πεποίθηση πως δεν το πολύ έχουν με το φλερτ.

Πως από μόνοι τους δεν είναι αρκετοί και πως χρειάζονται κάτι παραπάνω για να εντυπωσιάσουν την κοπέλα και να την «ρίξουν».

Όμως, όσο περισσότερο χρησιμοποιούν έτοιμες ατάκες και παιχνιδιάρικα μηνύματα, τόσο βασίζονται σε αυτά για να φλερτάρουν και με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν μέσα τους την πεποίθηση ότι χωρίς αυτά δεν μπορούν να προκαλέσουν το ερωτικό ενδιαφέρον μιας κοπέλας.

Είναι σαν να μην βγαίνουν από τη ζώνη άνεσης τους με λίγα λόγια. Το θέμα είναι πως αν δεν βγουν και αφήσουν στην άκρη τις ατάκες για να φλερτάρουν με γνήσιο και αυθεντικό τρόπο, δε θα μπορέσουν να δουν ότι είναι οκ όπως είναι και ότι είναι αρκετοί.

#5 Δε χρειάζονται παιχνιδιάρικα μηνύματα, χρειάζεται συνολική αυτοβελτίωση

Ελκύουμε αυτό που είμαστε. Αν έχουμε παρατήσει τον εαυτό μας, φοβόμαστε να μιλήσουμε σε κόσμο και η ζωή μας είναι ένα χάος, τότε δύσκολα θα ψήσουμε τη Χ κοπέλα, που προσέχει τον εαυτό της, που έχει καλλιεργήσει την αυτοπεποίθηση της και που έχει βάλει τη ζωή της σε τάξη.

Ο καλύτερος τρόπος να βελτιωθείς στο φλερτ δεν είναι να αντιγράψεις μια φράση που είδες γραμμένη στο ίντερνετ ή σε κάποιο βιβλίο, αλλά να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε όλους τους τομείς.

Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου και η καλύτερη ερωτική επιλογή για μια γυναίκα. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να φροντίσεις και την εμφάνιση σου, και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, και την καριέρα σου αλλά και τη ζωή σου γενικά.

Θες να γίνεις πραγματικά καλύτερος στο Φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!