«Με βλέπει σα Φίλο!» Τι να κάνεις όταν σε βλέπει φιλικά - Men's Bible

«Με βλέπει σα Φίλο!» Τι να κάνεις όταν σε βλέπει φιλικά

«Σε βλέπω σα Φίλο»

Σου αρέσει, τη γνωρίζεις καιρό, είσαι σίγουρος ότι ταιριάζετε πολύ μαζί, μέχρι που σου πετάει ότι σε βλέπει φιλικά, σε βλέπει σα φίλο και παγώνεις ολόκληρος.

Από τη μια λοιπόν εσένα σε ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ εκείνη σε συμπαθεί μονάχα ως φίλο.

Και γι’ αυτό, φταις εσύ. Γιατί από τη μια θες κάτι παραπάνω από αυτήν και από την άλλη παριστάνεις το φίλο της.

Αν το κάνεις αυτό, τότε πρώτον, το ξέρεις ότι είναι λάθος κίνηση και δεύτερον, σου αξίζει να σε βλέπει μονάχα ως φίλο. Είναι μεγάλο λάθος να πουλάς φιλία ενώ αποσκοπείς σε κάτι άλλο, και καλώς να τα πάθεις αν έχεις τέτοια συμπεριφορά.

Όταν μία γυναίκα διαρκώς κρατάει τις σχέσεις σας σε επίπεδο φιλικό, τότε απλώς δεν της αρέσεις. Το να σε βλέπει σα φίλο αποτελεί απλά μια συντόμευση του «δεν μου αρέσεις αρκετά».

Έτσι έχουν τα πράγματα.«Σε βλέπω σα Φίλο»

Γιατί σε βλέπει σα φίλο;

Όταν σου λεει ότι σε βλέπει σα φίλο, τότε πρέπει να αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνεις λάθος και σε ποιο σημείο τα θαλάσσωσες.

Συνήθως ισχύει ένα από τα δύο: είτε δεν έδειξες από την αρχή ποιες ήταν οι προθέσεις σου απέναντί της (με τα λόγια σου ή με τις πράξεις σου), είτε απλώς δεν της αρέσεις, δεν είσαι ο τύπος της, και ψάχνει να βρει έναν ευγενικό τρόπο για να σου το πει.

Το πρόβλημα αυτό είναι συνήθως κάτι που απαντάται σε νεότερες ηλικίες και ανθρώπους με μικρή εμπειρία. Είσαι άμαθος, δεν έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις τις προθέσεις σου ή να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.

Πρέπει να είσαι πρόθυμος, να είσαι ξεκάθαρος, να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις διακινδυνεύοντας να απορριφθείς και να μην κολλάς στην άνεση του περίπου φίλου, του περίπου φλερτ, του ήξεις αφίξεις και των απραγματοποίητων δυνατοτήτων.

Αν δεν είσαι πρόθυμος να χάσεις, είναι βέβαιο πως όχι μονάχα δεν θα κερδίσεις ποτέ σου, αλλά και πως θα σου αξίζει η κάθε αποτυχία σου.

Αν θες να δείχνεις τις προθέσεις σου από την αρχή αλλά δεν ξέρεις πως, δες εδώ

Ούτε απλώς να λες «μου αρέσεις», και να το αφήνεις να κρέμεται. Αν λες σε μια γυναίκα ότι σου αρέσει αλλά φέρεσαι αδιάφορα, απόμακρα, προκειμένου να το παίξεις εκ του ασφαλούς, το μόνο που θα κάνεις είναι να τη μπερδέψεις και να την κάνεις να αισθάνεται άβολα μαζί σου.

Θα την οδηγήσεις να σου πει από μόνη της ότι σε βλέπει σα φίλο και να παραμείνετε έτσι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της ή τη σχέση ανάμεσά σας.

Δεν πρέπει, λοιπόν, μονάχα να μιλάς για το ενδιαφέρον σου, πρέπει και να το δείχνεις. Πρέπει να την αγγίζεις, να χτίσεις ανάμεσά σας μια ερωτική ένταση. Αν δεν το κάνεις αυτό, εκείνη θα υποθέσει πως εντέλει δεν ενδιαφέρεσαι για εκείνη, ό,τι και αν της λες. Ή ότι, ακόμη χειρότερα, ελπίζεις να την κάνεις να σε κυνηγήσει.«Σε βλέπω σα Φίλο»

Δείξε το ενδιαφέρον σου

Αν ενδιαφέρεσαι για μια κοπέλα πρέπει να της το δείξεις. Πρέπει να δείχνεις τι επιθυμείς, και να είσαι πρόθυμος να κάνεις πράξη αυτό που θέλεις, να παλεύεις για να εκπληρωθούν οι πόθοι και οι επιθυμίες σου.

Γιατί να ασχοληθεί οποιαδήποτε μαζί σου, αν το παίζεις ψιλοαδιάφορος απλά και μόνο για να μην απορριφθείς, και πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, ή ότι δεν αξίζεις;

Γιατί να θεωρήσει ότι αξίζεις μία γυναίκα όταν εσύ ο ίδιος δεν θεωρείς ότι αξίζεις τον κόπο;

Οπωσδήποτε ρισκάρεις απόρριψη δρώντας πιο δυναμικά, αλλά είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Αν σε απορρίψει σημαίνει ότι οι δυο σας δεν είστε συμβατοί, και όσο νωρίτερα το χωνέψεις τόσο καλύτερα.

Δες και το παρακάτω βίντεο και δέξου την απόρριψη όπως πρέπει.

 

Μπορείς να το ξεχάσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Να ψάξεις ένα άτομο που να σε θέλει. Διαφορετικά απλώς θα χάσεις χρόνο και άλλες ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή έχεις φαει κόλλημα μαζί της.

Η τύχη, λένε, ευνοεί τους τολμηρούς. Και καλώς το λένε γιατί ισχύει. Ρισκάρεις να χάσεις. Και όντως θα χάσεις κάποιες φορές.

Αλλά είναι καλύτερα να χάνεις, παρά να κολλάς στην ουδετερότητα μίας φιλίας που δεν θα γίνει ποτέ τίποτα περισσότερο και θα σε κάνει εμμονικό και δυστυχισμένο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!