Πως ελέγχεις μία Συναναστροφή για μέγιστα Αποτελέσματα στο Φλερτ - Men's Bible

Πως ελέγχεις μία Συναναστροφή για μέγιστα Αποτελέσματα στο Φλερτ

Πως ελέγχεις μία συναναστροφή για μέγιστα αποτελέσματα στο φλερτ

Μ’ αρέσει πάρα πολύ όταν βλέπω νέους μαθητές μας που είναι στα πρώτα τους βήματα να προσπαθούν. Χαίρομαι όταν τους βλέπω να φλερτάρουν συστηματικά και με επιμονή, κάθε μέρα. Είναι σημαντικό να μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος στο στόχο σου και να έχεις αποτελέσματα.

Ωστόσο, αρκετές φορές, βλέπω κόσμο να ζορίζεται με το αποτέλεσμα. Βλέπω πολύ καλές προσπάθειες να μην αποδίδουν, και ακόμα κι όταν η συναναστροφή με μία κοπέλα ή μία παρέα γυναικών πάει καλά, δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως είπα λοιπόν, είναι καλό να υπάρχει στόχος και να δουλεύουμε για αυτόν. Οπότε ας δούμε δύο, τρία απλά πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στις συναναστροφές μας.

Έχε ξεκάθαρο στόχο

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου. Αν βγαίνεις έξω απλά για να μιλήσεις σε γυναίκες, αυτό θα κάνεις. Θα μιλάς και μετά δεν θα κάνεις κάτι παραπάνω. Πριν βγεις ή όσο είσαι στο δρόμο, επαναλάμβανε στον εαυτό σου ποιος είναι ο σκοπός σου. Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό σου να μείνει εστιασμένο στον στόχο σου και θα σε βοηθήσει στην απόδοσή σου.

Αν βάλω στο μυαλό μου, ότι ο στόχος μου είναι να γνωρίσω πέντε γυναίκες απόψε και να πάρω τα τηλέφωνά τους με σκοπό να βγω ραντεβού μαζί τους, τότε θα «δουλέψω» για να πετύχω αυτόν τον σκοπό.

Όλο αυτή η διαδικασία γίνεται ασυνείδητα. Το μυαλό μου κάνει διεργασίες, όσο εγώ μιλάω μαζί της και με κατευθύνει σωστά, έτσι ώστε να πετύχω.Στόχοι για τη νέα σεζόν: Ώρα να σοβαρευτούμε, Πως ελέγχεις μία συναναστροφή για μέγιστα αποτελέσματα στο φλερτ

Ερωτικό στοιχείο

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι ατάκες δεν θα σου προσφέρουν τίποτα. Τι θέλω να πω με αυτό; Όσο κι αν έχεις έτοιμες ατάκες, είναι απαραίτητο να τις λες εκεί που ταιριάζουν. Να «δένουν» με την υπόλοιπη κουβέντα.

Επίσης, άσχετα με τις ατάκες, είναι απαραίτητο να εκπέμπεις ερωτισμό. Όπως έχουμε ήδη πει, η λεκτική επικοινωνία είναι μόνο το 7% της συνολικής επικοινωνίας. Συνεπώς, πρέπει και η φωνή σου αλλά και το σώμα σου να εκπέμπουν το μήνυμά σου.

Φρόντισε να έχεις απαλή φωνή, χωρίς υπερβολές. Τόνιζε τις φράσεις που λες με έναν τρόπο που να αφήνει να εννοηθεί ότι θες κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τι θα πεις, αρκεί να το πεις με έναν τρόπο που θα αφήνει να εννοηθεί ότι περιμένεις κάτι παραπάνω.

Τα μάτια σου πρέπει να κάνουν το ίδιο. Η σωστή οπτική επαφή είναι απαραίτητη. Τα μάτια σου να είναι καρφωμένα στα δικά της, με έναν τρόπο που θα είναι σεξουαλικός (αλλά όχι creepy). Στα όσα χρόνια πρακτικής έχω, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να «φτιάξω» το σωστό βλέμμα. Όσο κοιτάζω την κοπέλα με την οποία μιλάω, σκέφτομαι τι θα ήθελα να κάνω μαζί της. Όσο τα σκέφτομαι αυτά, το βλέμμα μου εκπέμπει αυτές τις σκέψεις και φυσικά εκείνη μπορεί να το καταλάβει.

Θες να μάθεις πως να κλιμακώνεις ερωτικά στο φλερτ; Δες εδώ

Σωματική επαφή

Πραγματικά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά το πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η σωματική επαφή. Όσο φανταστική, όσο καταπληκτική, όσο τέλεια και να πάει μία κουβέντα, δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα αν δεν υπάρξει σωματική επαφή. Ωστόσο αυτή πρέπει να γίνεται με κομψό τρόπο που δεν θα κάνει την κοπέλα να νιώσει άβολα. Πάντα σεβόμαστε τα προσωπικά της όρια. Για αυτό είναι και κάτι που συνήθως γίνεται στα επόμενα στάδια του φλερτ.

Η σωματική επαφή είναι το άλφα και το ωμέγα. Ο σκοπός του φλερτ είναι να πυροδοτήσεις τις πέντε αισθήσεις μίας γυναίκας έτσι ώστε να δημιουργήσεις χημεία. Η αφή είναι μία από αυτές, οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι άκρως σημαντική. Κάθε επαφή σου με γυναίκες, πρέπει να έχει έστω ένα απαλό άγγιγμα.

Διαχείριση Κατάστασης

Για να μπορέσεις να τα πετύχεις όλα αυτά, χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Οι περισσότεροι από εμάς, μπλοκάρουμε και τρέχουμε στον αυτόματο, οπότε κάνουμε την διαδικασία «ξερή». Οπότε, όσο μιλάς με κάποια, κάνε μικρές νοητικές παύσεις και αξιολόγησε την κατάσταση. Δες που βρίσκεσαι και κινήσου ανάλογα.

«Έχω κολλήσει στην παρέα; Μου κάνουν προσωπικές ερωτήσεις;» Αν όχι, πρέπει να το φροντίσω.

«Γελάει με αυτά που λέμε; Περνάει καλά;» Αν όχι, πρέπει να αλλάξω θέμα συζήτησης.

«Έχω τα παραπάνω;» Αν ναι, τότε να φροντίσω να χτίσω την σωματική επαφή που χρειάζεται για να της δώσω να καταλάβει ότι μου αρέσει, χωρίς να της το πω απαραίτητα.

«Άφησα να εννοηθεί ότι θέλω να την ξαναδώ; Της έδωσα να καταλάβει ότι την βλέπω ερωτικά και όχι φιλικά;» Αν όχι, τότε να κάνω κινήσεις για αυτό.

«Παίρνοντας το τηλέφωνό της, συνεννοήθηκα για το πότε θα επικοινωνήσω μαζί της;» Αν όχι, τότε πρέπει να το κάνω και να μην το αφήσω στην τύχη.

Φρόντισε τα παραπάνω και θα δεις ότι οι προσεγγίσεις σου θα γίνουν πιο σταθερές,  πιο ξεκάθαρες και με καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!