Κάνοντας την Αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια Άγνωστη - Men's Bible

Κάνοντας την Αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια Άγνωστη

Κάνοντας την αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια άγνωστη, Δεν τσιμπάμε στα τεστ γυναικών

Δεν έχει σημασία πόσο εμφανίσιμος είσαι ή πόσα χρήματα διαθέτεις. Αν δεν μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα με την κοπέλα που σου αρέσει, τότε σίγουρα χάνεις την ευκαιρία μιας γνωριμίας και πας κόντρα στις επιθυμίες σου.

Κάθε άνδρας ξεκινάει από το ίδιο σημείο στο παιχνίδι του φλερτ. Κάποιοι όμως προχωρούν περισσότερο από τους άλλους, γιατί έμαθαν πώς να κάνουν το πρώτο βήμα. Πώς να βηματίζουν άφοβα προς τη γυναίκα που τους ενδιαφέρει και να της μιλούν.

Οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται τρομερά σε αυτή τη φαινομενικά απλή κίνηση. Βλέπουν και αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως πλάσματα ποθητά, μα ταυτόχρονα ξένα, σαν να επρόκειτο για διαφορετικό είδος.

Όμως δεν είναι δύσκολο.

Αυτό που χρειάζεσαι για να φλερτάρεις αποτελεσματικά, είναι πίστη στον εαυτό σου, σεβασμός προς τη γυναίκα με την οποία μιλάς και χάρισμα στον λόγο σου.

Αν μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει και να αναμείξεις αυτά τα τρία συστατικά στις επαφές σου, τότε το φλερτ γίνεται παιχνίδι.

Πως πλησιάζεις μια κοπέλα για να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της;

Στο φλερτ η μη λεκτική επικοινωνία καθορίζει και το αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο βαθμό και γι’ αυτό κι ο τρόπος που το σώμα σου κινείται στον χώρο, έχει μεγάλη σημασία.

Ως άνδρας που πιστεύει στην αξία του, θες να στέκεσαι όρθιος, με ίσια την πλάτη, και το κορμί σου να είναι ανοιχτό, δηλαδή τα χέρια σου να μην στέκονται ως ασπίδα μπροστά από το σώμα σου.

Θες να περπατάς με ήρεμο και χαλαρό ρυθμό έχοντας μια έκφραση σιγουριάς και άνεσης στο πρόσωπο σου.

Ουσιαστικά, θες να δείχνεις πως είσαι άνετος με τον εαυτό σου. Και υπάρχουν τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να προβάλεις αυτή την άνεση κατά την προσέγγιση σου:

  • Καθώς την πλησιάζεις διατήρησε ανοιχτή στάση σώματος που εκπέμπει αυτοπεποίθηση.
  • Το περπάτημα σου να είναι αργό και χαλαρό, όχι βιαστικό και νευρικό.
  • Διατήρησε την οπτική επαφή, η απουσία της οπτικής επαφής δείχνει φόβο.
  • Η κίνηση των χεριών και γενικά του σώματος σου να είναι χαλαρή και όχι απότομη.
  • Διατήρησε ένα ελαφρύ χαμόγελο στο πρόσωπο σου.

Το να υιοθετήσεις τα παραπάνω στοιχεία στον τρόπο με τον οποίο πλησιάζεις την κοπέλα που σου αρέσει για να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της, είναι πολύ σημαντικό.

Μπορεί να μην είναι προφανές, αλλά ο φόβος και γενικά τα συναισθήματα μας βγαίνουν εύκολα προς τα έξω όσο και αν εμείς προσπαθήσουμε να τα κρύψουμε.

Γι’ αυτό και είναι πιο σημαντικό να είσαι χαλαρός, από το να έχεις την τέλεια ατάκα. Η νευρικότητα, το τρέμουλο ή αμήχανη κίνηση και ένα σωρό άλλα μη λεκτικά σημάδια προδίδουν άμεσα το πώς νιώθεις, ανεξάρτητα από το τι της λες.

Χρειάζεται λοιπόν, ειδικά όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, να εστιάσεις περισσότερο στο πως προσεγγίζεις κάποια που σου αρέσει και στο να γίνεις άνετος με το να εκφράζεις αυθεντικά τον εαυτό σου.

Θες να μάθεις πώς να μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα άνετα σε κάθε περιβάλλον; Δες εδώ

Η πρώτη ατάκα

Ο μέσος άνδρας, που θέλει να προσεγγίσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει, διστάζει και κάθεται με τις ώρες και αναλύει την κατάσταση στο μυαλό του. Προσπαθεί να σκεφτεί μια έξυπνη, εντυπωσιακή και τέλεια ατάκα να της πει.

Όμως αυτή η ατάκα δεν υπάρχει.

Καμία φράση δεν είναι αρκετά τέλεια και καμία φράση, όσο καλά δομημένη και αν είναι, δεν αρκεί για να ρίξεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Και αυτό είναι καλό.

Γιατί;

Γιατί από τη στιγμή που το αντιληφθείς, μπορείς να χαλαρώσεις και να πάρεις από πάνω σου την πίεση που ασκείς στον εαυτό σου να την εντυπωσιάσεις από το πρώτο δέκατο του δευτερολέπτου.

Αν γνωρίζεις πως οι πρώτες λέξεις που θα της πεις έχουν μικρότερη σημασία (αρκεί φυσικά να μην την προσβάλεις), τότε το ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της γίνεται ευκολότερο.

Πιο σημαντικό είναι να της μιλήσεις με άνεση και να μην είσαι σφιγμένος.

Επίσης, ειδικά σε περιβάλλοντα όπως μπαρ, κλαμπ και λοιποί χώροι διασκέδασης, όπου το φλερτ είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο, δε χρειάζεται να κρύβεις τις προθέσεις σου και να την πλησιάσεις με μια δήθεν αφορμή.

Απλά συστήσου και πες της τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησες να της μιλάς. Μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο προβάλει αυτοπεποίθηση, αλλά δείχνει και ειλικρίνεια.

Όταν της δείχνεις πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση, άνδρας που θα πάρει το ρίσκο και που δε θα κρύψει τις προθέσεις του από φόβο μην απορριφθεί, τότε ξεκινάς πολύ πιο καλά και δυναμικά απ’ ότι με μια δήθεν εντυπωσιακή ατάκα.Πώς να Πλησιάσεις μια Κοπέλα που σου αρέσει ακόμα και αν είναι Άγνωστη, Κάνοντας την αρχή: Πώς να ξεκινήσεις Κουβέντα με μια άγνωστη

Κοιτά να ξεκινήσεις κουβέντα σαν τζέντλεμαν και να της μιλήσεις σαν τζέντλεμαν

Αν είσαι ο τύπος του άνδρα που από τη φύση του τείνει να έχει μια πιο ευχάριστη και ευγενική συμπεριφορά, αντί για εκείνη του σκληροτράχηλου τύπου που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μην ανησυχείς. Να ξέρεις πως αυτό δεν είναι κακό.

Το λέμε συνέχεια, αλλά οι εικόνες και τα λάθος μηνύματα που λαμβάνουμε από τα media έχουν ποτίσει τόσο το μυαλό του μέσου άνδρα που αξίζει να το επαναλάβουμε:

Οι γυναίκες δεν διαχωρίζουν τους άνδρες ανάμεσα σε καλά παιδιά και σε κακά παιδιά, αλλά ανάμεσα σε δυνατούς άνδρες και σε αδύναμους άνδρες.

Μπορείς να είσαι λοιπόν ευγενικός και καλός μαζί της και παράλληλα να την κάνεις να σε ποθεί παράφορα.

Δε χρειάζεται να φέρεσαι σαν κόπανος για να τη ρίξεις. Θα πρέπει ωστόσο να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους και να κάνεις κάτι παραπάνω από το να προσφέρεις ένα βαρετό και γενικό κομπλιμέντο.

Ας πούμε πχ, πως είσαι σε ένα μπαρ και πώς ξεκίνησες να μιλάς στην κοπέλα που καθόταν δίπλα σου με τη φίλη της.

Αυτά που πρέπει να θυμάσαι είναι τα εξής:

  • Το να είσαι καλός και ευγενικός δεν είναι το ίδιο με το να είσαι βαρετός.
  • Καθώς μιλάς μαζί της βάλε χιούμορ στον λόγο σου.
  • Να της φέρεσαι καλά αλλά προσπάθησε να γίνεις και λίγο απρόβλεπτος.

Δεν χρειάζεται να της μιλάς στα όρια της προσβολής. Το κλειδί στο φλερτ είναι κυρίως να είσαι απρόβλεπτος.

Όταν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια την έκβαση μιας κατάστασης και την έχεις ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν αρχίζεις να βαριέσαι. Το αναπάντεχο και το απρόβλεπτο είναι αυτά που προσδίδουν ενδιαφέρον και χρώμα στο φλερτ.

Διασκέδασε το: Ο χρυσός κανόνας για να γνωρίζεις γυναίκες οπουδήποτε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνδρες που θέλουν να εξασκηθούν στο φλερτ, είναι πως δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα.

Το κακό με αυτό, είναι πως αν εξαρτάσαι από το αποτέλεσμα, από το να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα, να τη ρίξεις, να πάρεις το τηλέφωνο της κλπ, η όλη διαδικασία γίνεται δύσκολη και ανυπόφορη.

Θα αγχώνεσαι συνεχώς και η απόρριψη θα σε τρομάζει και θα σε συνθλίβει.

Όμως, όπως συμβαίνει και με άλλες μορφές αυτοβελτίωσης, όπως πχ με τη γυμναστική, σημασία έχει να μείνεις πιστός στη διαδικασία και όχι στο αποτέλεσμα.

Αν για παράδειγμα ξεκινήσεις γυμναστήριο και απογοητεύεσαι που στο τέλος της προπόνησης δεν έχεις κοιλιακούς ή γυμνασμένη πλάτη, αυτό θα σε στεναχωρήσει και θα σε ωθήσει σιγά σιγά να τα παρατήσεις.

Αν όμως απολαμβάνεις τη διαδικασία, αν θες πχ, τους κοιλιακούς, αλλά παράλληλα βλέπεις τη γυμναστική ως τρόπο να εκτονωθείς και να φροντίσεις το σώμα σου, τότε το απολαμβάνεις περισσότερο.

Και μάντεψε! Όταν απολαμβάνεις μια διαδικασία τότε μένεις και σε αυτή τη διαδικασία πιο εύκολα και για αρκετό καιρό ώστε να απολαύσεις και τους μακροπρόθεσμους καρπούς της.

Το φλερτ δεν διαφέρει και πολύ.

Αν πας μονάχα με το σκεπτικό ότι πρέπει να την ρίξεις και αυτό δεν γίνει για τους Χ, Ψ λόγους, τότε θα απογοητευτείς και μετά από λίγο θα τα παρατήσεις.

Αν όμως προσεγγίζεις μια κοπέλα όχι μονάχα γιατί εκείνη σε ενδιαφέρει και θες να την ρίξεις, αλλά και για να εκφράσεις αυθεντικά τον εαυτό σου και να την γνωρίσεις, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Γιατί από τη στιγμή που σου αρέσει και της μιλήσεις, έχεις εκφράσει αυθεντικά τον εαυτό σου. Έχεις πιάσει αυτό τον στόχο ανεξάρτητα από το πώς θα πάει η κουβέντα.

Αντίθετα, όταν, ενώ το θες, αποφεύγεις να μιλήσεις στη γυναίκα που σου αρέσει, δεν δρας αυθεντικά.

Και αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να ξεκινήσεις κουβέντα, πώς να εξάψεις το ερωτικό ενδιαφέρον και πώς να γίνεις άνδρας που έχει άνεση και επιτυχία με τις γυναίκες, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!