Δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις Προθέσεις σου - Men's Bible

Δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις Προθέσεις σου

Δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις προθέσεις σου, 4 Σημάδια που μαρτυρούν πως θέλει να σε γνωρίσει

«Δείξε τις προθέσεις σου, μην χάνεις χρόνο και όρμα». Πολλοί θα σου πουν ότι είναι σημαντικό να δείχνεις τις προθέσεις σου και φυσικά είναι σωστό, με ένα “αλλά”:

Το “δείξε τις προθέσεις σου” δεν σημαίνει να ορμάς σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και να πιέζεις την κοπέλα ή να φέρεσαι άκομψα. Σημαίνει με ωραίο τρόπο και σεβασμό να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου.

Από τη μια ελάχιστες γυναίκες εκτιμούν έναν άντρα που το παίζει “φίλος” για να τις έχει από κοντά ενώ τις βλέπει ερωτικά.  Από την άλλη δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις προθέσεις σου, αλλά πρέπει να το κάνεις σωστά για να έχει αποτέλεσμα.

Φαντάζεσαι να τρέχεις στο δρόμο δεξιά κι αριστερά και να λες σε όποια βλέπεις ότι σου αρέσει και ότι θες να την γνωρίσεις; Ακόμα χειρότερα, φαντάζεσαι να τριγυρνάς ατημέλητος, απεριποίητος και να μιλάς σε γυναίκες που δεν θέλουν καν να σε κοιτάξουν; Δεν το λες και πολύ αποτελεσματικό, ούτε ότι δείχνει σεβασμό στους ανθρώπους.

Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις πριν δείξεις τις προθέσεις σου

Για ποιο λόγο φλερτάρεις μία γυναίκα; Ξέρεις τι θέλεις από εκείνη ή απλά το κάνεις για να πεις ότι το έκανες; Αν απλά προσεγγίζεις και λες σε όλες ότι σου αρέσουν, τότε ακόμα κι αν κάποια ανταποκριθεί θετικά, δεν θα ξέρεις πώς να το προχωρήσεις παρακάτω και θα καταλήξεις να κάνεις άγαρμπες κινήσεις. Είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου, τουλάχιστον το πώς θέλεις να εξελιχθεί η κατάσταση, έτσι ώστε, όταν κάποια ανταποκριθεί, να ξέρεις πώς να κλιμακώσεις σωστά.

Το να έχεις στόχο στο φλερτ είναι πολύ σημαντικό, οπότε μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποια πράγματα για να έχεις μία ιδέα.

Χτίσε την συναναστροφή πριν κλιμακώσεις

Είναι ωραίο να έχεις το θάρρος να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου αλλά για να φτάσεις εκεί, είναι απαραίτητο να κλιμακώσεις την συναναστροφή σου με την κοπέλα που έχεις μπροστά σου με ωραίο τρόπο και σεβασμό στα όρια της. Ακόμα κι αν την προσεγγίσεις κι απλά της το πεις, στη συνέχεια πρέπει να την βοηθήσεις να καταλάβει ότι το εννοείς και ότι δεν είσαι απλά ένας επιπόλαιος που τα λέει δεξιά κι αριστερά και όποια του κάτσει.

Φυσικά αν δεις ότι η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, την ευχαριστείς και φεύγεις.

Δώσε της να καταλάβει ότι θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα για αυτήν και να πειστείς ότι αξίζει να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλο.  Μάθε πράγματα για εκείνη και κάνε την να θέλει να μάθει κι εκείνη πράγματα για εσένα. Ποιος είναι αυτός ο τύπος που είχε το θάρρος να την προσεγγίσει; Τι καλό έχει;Δεν αρκεί μόνο να δείξεις τις προθέσεις σου

Δείξε τις προθέσεις σου αλλά κέντρισε και το ενδιαφέρον της

Σε μία τέτοια συναναστροφή, είναι απαραίτητο το χιούμορ και η καλή διάθεση. Πρέπει πάντα να χαμογελάς, να κρατάς καλή οπτική επαφή.

Οπότε αν θέλεις να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο ή σχόλιο για την εμφάνιση ή τον χαρακτήρα της, τότε κάνε το σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε γενικό ή αντικειμενικό, αλλά χωρίς καφρίλες ή φράσεις που ξεπερνούν τα όρια. Πες της ότι σου αρέσει ο τρόπος που χαμογελάει αντί να της πεις ότι έχει ωραίο χαμόγελο. Δείξε της ότι είναι ιδιαίτερη για εσένα.

Κάνε την να σε ρωτήσει πράγματα

Αντί να αρχίσεις να μιλάς για τον εαυτό σου, κάνε την να σε ρωτήσει εκείνη πράγματα για εσένα. Μέσα από το χιούμορ και την άνετη στάση σου, θα θέλει να μάθει ποιος είσαι και τι κάνεις. Δώσε της μικρές και ιδιαίτερες απαντήσεις, που θα την κάνουν να θέλει να μάθει ακόμα περισσότερα.

Κάνε τις ερωτήσεις της παιχνίδι και ζήτα της να μαντέψει πόσο χρονών είσαι αντί να της πεις. Βάλτε στοίχημα για να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και να αισθάνεται ότι παίζετε κάποιο παιχνίδι.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Φρόντισε τον εαυτό σου. Αν βγεις παγανιά σαν λέτσος, δεν πρόκειται να ανταποκριθεί καμία γυναίκα, όσο πλάκα κι αν νομίζεις ότι έχει αυτό που κάνεις. Όσο περισσότερο σέβεσαι τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα σε σεβαστούν και οι γυναίκες.

Όταν λοιπόν θα φτάσεις στο σημείο να της πεις ότι σου αρέσει και ότι θα ήθελες να τα ξαναπείτε, θα έχεις φροντίσει να την ιντριγκάρεις αρκετά έτσι ώστε πραγματικά να θέλει να σε ξαναδεί.

Φυσικά και είναι απαραίτητο να μπορείς να εκφράσεις τις προθέσεις σου και φυσικά πρέπει να το κάνεις κάθε φορά, και όσο καλύτερα το κάνεις τόσο περισσότερες θετικές αποκρίσεις θα έχεις.

Θες να μάθεις πως να ιντριγκάρεις μια γυναίκα στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!