Πώς να φλερτάρεις Διακριτικά στη Δουλειά σου - Men's Bible

Πώς να φλερτάρεις Διακριτικά στη Δουλειά σου

Πώς να φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά σου

Οι δυναμικές του φλερτ στον επαγγελματικό χώρο είναι κάπως ιδιαίτερες. Και αν πραγματικά σου αρέσει αρκετά κάποια κοπέλα στη δουλειά σου ώστε να θες να τη φλερτάρεις, τότε ίσως νιώθεις πως βρίσκεσαι σε δίλλημα.

Να της δείξεις πως σου αρέσει ή να καθίσεις στα αυγά σου και να την ξεχάσεις για να μην εκτεθείς;

Η αλήθεια είναι πως αν θες να φλερτάρεις στη δουλειά σου τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις. Ειδικά αν έχεις χτίσει ήδη ένα συγκεκριμένο προφίλ το οποίο δε σε βοηθάει σε αυτό το θέμα.

Ωστόσο είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, και μπορείς να το κάνεις καλά, αρκείς να κινηθείς στρατηγικά και με την απαραίτητη ευαισθησία.

#1 Απόφυγε το έντονο φλερτ στη δουλειά

Το φλερτ στη δουλειά απαιτεί διακριτικότητα καθώς η φήμη και η εικόνα που έχει ο καθένας σας στο χώρο τον οποίο εργάζεστε είναι πολύ σημαντικός. Απόφυγε λοιπόν να τη φλερτάρεις μπροστά σε άλλους και απόφυγε να τη φλερτάρεις με έντονο τρόπο.

Δοκίμασε σταδιακά να αρχίζεις να της μιλάς περισσότερο ώστε να ανταλλάξετε πληροφορίες μεταξύ σας και να γνωριστείτε περισσότερο (αν δε γνωριζόσασταν αρκετά πριν) και επιδίωξε να εισάγεις διακριτικά και σταδιακά, κάποια πειράγματα στην επικοινωνία σου μαζί της.

#2 Προετοίμασε το έδαφος στη δουλειά

Ειδικά αν η εικόνα που έχεις ως τώρα στη δουλειά δεν σε ευνοεί να φλερτάρεις εκείνη τη μελαχρινή από το τμήμα μάρκετινγκ που σου αρέσει, τότε χρειάζεται να προετοιμάσεις το έδαφος πριν αρχίσεις να τη φλερτάρεις.

Αν οι συνάδελφοι σου σε βλέπουν ως του ήσυχο, χαμηλών τόνων τύπο, που είναι σοβαρός και δε λέει πολλά, τότε το να αρχίσεις να μιλάς περισσότερο στη συγκεκριμένη κοπέλα και να κάνεις αστεία και πειράγματα, θα φανεί περίεργο .

Ο βασικός σου στόχους είναι να ανατρέψεις την εικόνα του ήσυχου τύπου που έχεις στη δουλειά και να χτίσεις εκείνη του αρρενωπού και ελκυστικού άνδρα, πράγμα που γίνεται σταδιακά (μέσα απ’ τον τρόπο που φέρεσαι γενικά).

Ξεκίνα λοιπόν να μιλάς περισσότερο με άλλους συναδέλφους (γυναίκες και άνδρες) και ειδικά με άτομα με τα οποία δε συνηθίζεις να συναναστρέφεσαι.

Επίσης ξεκίνα να βάζεις περισσότερο χιούμορ στην επικοινωνία σου μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο όταν θα αρχίζεις να πειράζεις διακριτικά εκείνη τη μελαχρινή από το μάρκετινγκ θα ταιριάζει περισσότερο με τη νέα εικόνα που έχεις.

Θες να εκπαιδευτείς στο να φλερτάρεις αποτελεσματικά σε κάθε περιβάλλον; Δες εδώ

#3 Απόφυγε να την κυνηγήσεις

Σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν φλερτάρεις, αν η κοπέλα δεν σε βρίσκει ελκυστικό και ενδιαφέρων τύπο, τότε το φλερτ σου σίγουρα δε θα ευδοκιμήσει.

Και είναι λογικό. Όπως κι εσύ θες να κάνεις κάτι με γυναίκες που σε ελκύουν και σου αρέσουν, έτσι και εκείνη (όπως και κάθε γυναίκα) θα θέλει να κάνει κάτι με άνδρες που την ελκύουν και της αρέσουν.

Για αυτό τον λόγο, όσο μεγάλο και αν είναι το διάστημα στο οποίο μιλάτε με οικειότητα, πριν προχωρήσεις και κλιμακώσεις μαζί της θα πρέπει πρώτα να ξέρεις πως εκείνη ελκύεται από εσένα.

Με λίγα λόγια χρειάζεται να δημιουργήσεις έλξη.

Το πείραγμα και οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου που ανέφερα πιο πάνω αποτελούν κομμάτι αυτής της διαδικασίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεις ότι ανταποκρίνεται έστω και λίγο, είναι εύκολο να παρασυρθείς και να αρχίσεις να αφιερώνεις όλο και περισσότερη προσοχή και σημασία σε εκείνη.

Αυτό είναι λάθος. Γιατί για να πετύχει το φλερτ χρειάζεται η κοπέλα να νιώσει πως είσαι πρόκληση και πως σε κερδίζει και όχι πως εσύ την κυνηγάς συνέχεια.

Απόφυγε λοιπόν τις υπερβολές και κυρίως, απόφυγε να δώσεις την αίσθηση πως την κυνηγάς. Μην είσαι πάντα πρόθυμος να τη δεις ή να της μιλήσεις όταν εκείνη εμφανίζεται μπροστά σου.6 Κανόνες για διακριτικό φλερτ στο Γραφείο, Πώς να φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά σου

#4 Αν δεν θέλει, σεβάσου το

Αν και πολλά παντρεμένα ζευγάρια γνωρίστηκαν αρχικά σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον και πολλές γνωριμίες προκύπτουν μέσα από τη δουλειά, είναι δύσκολο για αρκετούς να προχωρήσουν με κάποιον συνάδελφο τους σε κάτι περισσότερο από μια συναδελφική σχέση.

Υπάρχει η πιθανότητα να πληγούν η εικόνα και η φήμη τους στον εργασιακό χώρο. Όπως υπάρχει και η πιθανότητα η γνωριμία να καταλήξει άσχημα μετά από καιρό και να είστε αναγκασμένοι να βλέπετε ο ένας τον άλλο με αμηχανία.

Όλα τα παραπάνω κάνουν τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης στη δουλεία σου δύσκολη.

Και πολλές φορές αρκούν για να κάνουν την κοπέλα την οποία θες να φλερτάρεις να μη θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Μπορεί να σε θεωρεί ωραίο και ελκυστικό τύπο και να της αρέσεις, αλλά να θέλει να αποφύγει πάση θυσία μια ερωτική επαφή ανάμεσα σε συναδέλφους.

Αν λοιπόν η κοπέλα που σου αρέσει, σου δείξει με τον τρόπο της ότι δεν επιθυμεί να γνωριστείτε περισσότερο, οφείλεις να το σεβαστείς.

Άλλωστε, υπάρχουν αρκετές ποιοτικές γυναίκες εκεί έξω που αξίζει να τις γνωρίσεις και οι οποίες είναι και αυτές ανοιχτές σε κάποια γνωριμία. Αρκεί να βγεις, να τις αναζητήσεις και να τις συναντήσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!