Πώς να αποπνέεις Ερωτισμό - Men's Bible

Πώς να αποπνέεις Ερωτισμό

Πώς να αποπνέεις Ερωτισμό

Αν βλέπεις παλιές ελληνικές ταινίες τότε θα έχεις προσέξει ότι υπάρχουν δύο ειδών πρωταγωνιστές.

Από την μία πλευρά υπάρχει ο κωμικοτραγικός. Αυτός που δεν είναι πολύ ωραίος, που είναι λίγο γκαφατζής, άτυχος και μπαίνει συστηματικά σε περιπέτειες. Από την άλλη υπάρχει ο άντρας με κεφαλαίο Α. Αυτός που ξέρει πώς να σταθεί, πώς να μιλήσει και πώς να διαχειριστεί μία κατάσταση. Αυτός που αποπνέει ερωτισμό, μπαίνει σε διαφορικές περιπέτειες και δεν τον σώζει η τύχη του αλλά οι ικανότητες του.

Όσο σου περιγράφω αυτές τις δύο μορφές, είμαι σίγουρος ότι αρχίζουν να σου έρχονται στο μυαλό συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ταιριάζουν γάντι σε αυτούς τους ρόλους και που σχεδόν ποτέ δεν έπαιξαν κάτι διαφορετικό. Μπορείς να φανταστείς κάποιον σαν τον Γκιωνάκη να μπαίνει σε ένα μπαρ και να ρωτάει μία γυναίκα «Προτοκαλάδα θέτε;» και εκείνη να πέφτει στην αγκαλιά του; Βέβαια έχε υπόψη ότι αυτοί οι άνθρωποι έπαιζαν έναν ρόλο και στην προσωπική τους ζωή δεν ήταν έτσι.

Στην αντίπερα όχθη, ηθοποιοί όπως ο Άλκης Γιαννακάς (μπορείς να τον googleάρεις για να δεις ποιος είναι) ο Νίκος Κούρκουλος και ο Λάκης Κομνηνός ήταν τα απόλυτα sex symbols της εποχής και αν δεις τις ταινίες τους θα δεις ότι οι χαρακτήρες που παίζουν, έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Τα παραδείγματα που ανέφερα μπορεί να είναι παλιά, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν ερωτισμό ισχύουν διαχρονικά. Ας δούμε μερικά από αυτά πιο αναλυτικά.

Όπως ξέρεις, η επικοινωνία αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία. Από την λεκτική επικοινωνία που αποτελεί το 7% της επικοινωνίας, την τονικότητα (δηλαδή τον τόνο της φωνής σου) που αποτελεί το 7% της επικοινωνίας και την γλώσσα του σώματος που αποτελεί το 55% της συνολικής επικοινωνίας.9 σημάδια ότι είσαι Πραγματικός Ενήλικος, Πώς να αποπνέεις Ερωτισμό

Γλώσσα σώματος

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το πώς χρησιμοποιείς το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό.

Αργές, χαλαρές κινήσεις είναι το παν για να εκπέμψεις αυτοπεποίθηση και αρρενωπότητα. Φαντάσου να κινείσαι μέσα σε ένα μπαρ με νευρικότητα και ανασφάλεια.

Είτε όταν περπατάς, είτε όταν κρατάς ένα ποτήρι, πρέπει να αποφεύγεις τις περιττές κινήσεις. Ένας άνθρωπος που έχει τον έλεγχο της κατάστασης και που ξέρει τι κάνει, δεν σπαταλάει ενέργεια σε περιττές κινήσεις.

Θες να αποπνέεις ερωτισμό με τις κινήσεις και τις ενέργειές σου; Δες εδώ

Τονικότητα

Το ίδιο ισχύει και με την φωνή σου. Προκειμένου να εκπέμπεις ερωτισμό πρέπει να είναι αργή και χαλαρή, απλά όχι υπερβολικά αργή. Να ξέρεις ότι η νευρικότητα μπορεί να φανεί κι εκεί, οπότε καλό είναι να αποφύγεις νευρικά εεε ή ααα.

Όταν δεν είσαι για σίγουρος για κάτι, τότε είναι προτιμότερο να κάνεις μία παύση λίγων δευτερολέπτων και μετά να απαντήσεις.

Χαμόγελο και οπτική επαφή

Ένα σωστό χαμόγελο μπορεί να αποβεί άκρως αφροδισιακό για μία γυναίκα.

Ξέρω ότι σαν άντρες μας έχουν μάθει διαφορετικά αλλά να ξέρεις ότι είναι απαραίτητο να μπορείς να χαμογελάσεις γνήσια. Το ίδιο ισχύει και με την οπτική επαφή.

Μιλάω καθημερινά με πολύ κόσμο που δυσκολεύεται να κοιτάξει μία γυναίκα στα μάτια. Αν δεν μπορείς να σηκώσεις το βλέμμα σου και να κοιτάξεις ένα άλλο ανθρώπινο ον, τότε θα ζοριστείς πολύ στη ζωή σου.

Αρχέγονα, η οπτική επαφή είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, αναγνώρισης και πρόκλησης. Κοιτώντας κάποια στα μάτια, της δείχνεις ότι την βλέπεις πραγματικά και αναγνωρίζεις ποια είναι. Επίσης, αν έχεις ακούσει, λένε ότι τα μάτια είναι καθρέφτης της ψυχής. Αλλάζοντας το λίγο, θα έλεγα ότι είναι καθρέφτης του εσωτερικού σου κόσμου και της ψυχολογικής σου κατάστασης. Αν το μάτι σου είναι γουρλωμένο και της χαμογελάς σαν ρομπότ, τότε μάλλον θα τρομάξει.

Και ένα απλό κόλπο για να αποπνέεις ερωτισμό

Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα πολύ καλό κόλπο για να επηρεάσω θετικά την γυναίκα που έχω απέναντι μου. Όταν την κοιτάζω, φέρνω στο μυαλό οτιδήποτε πονηρό θα μπορούσα ή θα ήθελα να της κάνω και το αφήνω να αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Αργά η  γρήγορα (γρήγορα) θα το παρατηρήσει στο βλέμμα μου και την έκφραση μου και θα καταλάβει τις προθέσεις μου. Αντί να κρύβομαι λοιπόν και να της το φέρνω γύρω γύρω, κάνω κάτι πιο πρακτικό. Δείχνω κατευθείαν τις προθέσεις μου και έτσι δεν χάνω χρόνο.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι είναι απαραίτητο να αποπνέεις ερωτισμό. Να μπαίνεις σε έναν χώρο, να σε κοιτάζουν οι γυναίκες και να ξέρουν ότι με εσένα θα έχουν κακά ξεμπερδέματα… ή καλά.

Αναρωτήσου αν θες να είσαι ο πρώτος ή ο δεύτερος χαρακτήρας στη ζωή σου. Και επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!