Υπάρχουν μηνύματα για να τη ρίξεις; Μία είναι η λύση - Men's Bible

Υπάρχουν μηνύματα για να τη ρίξεις; Μία είναι η λύση

Υπάρχουν μηνύματα για να τη ρίξεις; Μία είναι η λύση

Ίσως κι εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, να μιλάς με μια κοπέλα μέσα από κάποια εφαρμογή και να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν μηνύματα για να τη ρίξεις στα σίγουρα.

Θα απαντήσω λοιπόν άμεσα στην απορία αυτή με ένα ξεκάθαρο όχι. Δεν υπάρχουν μαγικές φράσεις, ατάκες και τεχνικές που θα κάνουν κάποια να ενθουσιαστεί μαζί σου.

Και ο λόγος νομίζω ότι είναι προφανής. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετικές προτιμήσεις, διαφορετικές εμπειρίες και βιώματα, διαφορετικές αξίες και απόψεις.

Για να κυλήσει όμορφα και ωραία το φλερτ με κάποια, δεν αρκεί να πεις κάτι έξυπνο, εντυπωσιακό. Δε θα ενδιαφερθεί ερωτικά η κοπέλα επειδή της είπες ένα καλοδουλεμένο αστείο, αλλά γιατί εκείνη νιώθει ότι αξίζει να σε γνωρίσει, γιατί δείχνεις αυτοπεποίθηση και υπάρχει χημεία και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας.

Και για να σε προλάβω, όχι, δε χρειάζεται να πεις κάποια ατάκα για να δείξεις αυτοπεποίθηση. Το ακριβώς αντίθετο μάλλον, το να ψάχνεις για έξυπνα μηνύματα και ατάκες δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και περισσότερο σαμποτάρει την προσπάθεια σου να τη φλερτάρεις, παρά την ενισχύει.

Γιατί οι ατάκες και τα μηνυματα για να τη ρίξεις δε σε βοηθούν

Γενικά στην ανθρώπινη επικοινωνία δεν παίζει ρόλο μονάχα το τί δηλώνεις ξεκάθαρα με τα λόγια σου, αλλά και η υποεπικοινωνία. Το μήνυμα που στέλνεις δηλαδή με τη συμπεριφορά σου, τη γλώσσα του σώματος σου και με τις επιλογές σου.

Για παράδειγμα είναι καλό να κάνεις πειράγματα, αλλά διαφορετικό μήνυμα δίνεις αν κάθε δεύτερη φράση σου έχει και από ένα αστείο και διαφορετικό μήνυμα θα περάσεις αν είσαι πιο χαλαρός και φαίνεται ότι δεν προσπαθείς διαρκώς να πεις κάτι καλό.

Σε γενικές γραμμές κάθε τύπου τεχνική ή ατάκα που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις σε κάποιο site, βιβλίο κλπ, δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Μπορεί να λειτουργήσει μονάχα σαν πατερίτσα που σε βοηθάει να κάνεις κάποια βήματα μέχρι να αρχίσεις να περπατάς μόνος σου.Όταν μόνιμα νιώθεις Θύμα, Υπάρχουν μηνύματα για να τη ρίξεις; Μία είναι η λύση

Αν πχ, κάποιος είναι φουλ εσωστρεφής, πολύ ντροπαλός και κοινωνικά αγχώδης, το να έχει έτοιμη μια εισαγωγή μπορεί να τον βοηθήσει να κινητοποιηθεί και να μιλήσει στην κοπέλα που τον ενδιαφέρει ή να ξεκινήσει κουβέντα μαζί της στέλνοντάς της μήνυμα (οι πολύ ντροπαλοί άνθρωποι είναι πολλές φορές και διαδικτυακά ντροπαλοί).

Όμως η φράση δεν είναι μαγική, δεν θα τον βοηθήσει απαραίτητα να κάνει καλή εντύπωση, ούτε εγγυάται ότι η κοπέλα θα είναι κι εκείνη πρόθυμη να του μιλήσει.

Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγεις τα έτοιμα και να μην ψάχνεις ατάκες και μηνύματα για να τη ρίξεις, γιατί:

α) Δεν δουλεύουν. Αν τα έτοιμα μηνύματα προσφέρουν κάτι είναι ότι ίσως εξομαλύνουν ελαφρώς το άγχος που νιώθει κάποιος που φοβάται την απόρριψη, από εκεί και πέρα δεν μπορούν να κάνουν μια κοπέλα να ενδιαφερθεί μαγικά για εσένα.

β) Οι έτοιμες ατάκες και μηνύματα για να τη ρίξεις μπορούν πολύ εύκολα να σε κάνουν να δείξεις μη αυθεντικός και έτσι να σαμποτάρουν τις πιθανότητες σου με μια κοπέλα η οποία αρχικά σε έβλεπε με καλό μάτι

και

γ) Δε σε βοηθούν να καλλιεργήσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Η επικοινωνία είναι μια δημιουργική διαδικασία αν μάθεις στα έτοιμα δε θα εξασκηθείς ποτέ αρκετά για να μπορέσεις να μιλάς με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Χιούμορ, αυτοπεποίθηση και συναισθηματική σύνδεση

Αυτός που έχει αυτοπεποίθηση, δεν νιώθει ότι πρέπει να προσπαθήσει να δείξει ότι έχει αυτοπεποίθηση.

Αυτός που έχει χιούμορ, δεν νιώθει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνει όλη την ώρα αστεία και πειράγματα για να δείξει ότι έχει χιούμορ.

Το σωστό και ποιοτικό φλερτ λοιπόν βρίσκεται στην απλότητα, όχι στην περιπλοκότητα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να τη ρίξεις. Μην κάνεις τα πράγματα περίπλοκα.

Δώσε βάση στο να τη γνωρίσεις, κάνε πειράγματα χωρίς υπερβολές , εστίασε στα κοινά μεταξύ σας και, εφ’ όσον μιλάτε με μηνύματα και βλέπεις ότι η κοπέλα συμμετέχει στην κουβέντα και απολαμβάνει την συζήτηση σας, πρότεινε της να βγείτε.

Τα γραπτά μηνύματα δεν είναι και το καλύτερο μέσο για να φλερτάρετε και να γνωριστείτε. Καλύτερα λοιπόν να προτείνεις να τα πείτε από κοντά για έναν καφέ.

Θα μιλήσετε με πολύ μεγαλύτερη άνεση, θα καταλάβετέ καλύτερα ο ένας τον άλλο και αν η κοπέλα αρνηθεί και καταλάβεις ότι δεν ψήνεται, τότε θα ξέρεις ότι δε χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου με κάποια που δεν ενδιαφέρεται.

Να θυμάσαι ότι το φλερτ πρέπει να είναι απλό, είτε γίνεται μέσω μηνυμάτων, είτε μιλάτε από κοντά, και αν νιώθεις ότι χρειάζεται να βελτιωθείς τότε πρέπει να βελτιώσεις τον εαυτό σου συνολικά και όχι απλά να αναζητήσεις ατάκες και μηνύματα για να τη ρίξεις.

Θέλεις να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!