Πώς να έχεις την Αυτοπεποίθηση του Κακού Παιδιού και την Συναισθηματική Νοημοσύνη του Καλού Παιδιού - Men's Bible

Πώς να έχεις την Αυτοπεποίθηση του Κακού Παιδιού και την Συναισθηματική Νοημοσύνη του Καλού Παιδιού

Πώς να έχεις την Αυτοπεποίθηση του Κακού Παιδιού και την Συναισθηματική Νοημοσύνη του Καλού Παιδιού

Κατηγορείς τις γυναίκες ότι τρέχουν πίσω από τα bad boys και σε εσένα το καλό παιδί δεν δίνουν ούτε μία ευκαιρία. Και σκέφτεσαι ότι μάλλον πρέπει να γίνεις κι εσύ πιο «κακός». Όμως δεν είναι αυτή η λύση. Δεν χρειάζεται να γίνεις κάποιος άλλος.

Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις την σωστή ισορροπία και από τη μια να έχεις την αυτοπεποίθηση του κακού παιδιού και από την άλλη την κοινωνική νοημοσύνη του καλού παιδιού.

Τα δύο άκρα

Για να το πάρω όμως από την αρχή, ίσως κάποια στιγμή να βγήκες με μια κοπέλα που σου άρεσε πολύ και την επόμενη ημέρα να έλαβες το ακόλουθο μήνυμα:

«Γεια σου Χ, ωραία περάσαμε, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω κάτι παραπάνω μεταξύ μας σε αυτή τη φάση, αν θες βγαίνουμε φιλικά. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις κάποια κοπέλα πολύ ευτυχισμένη».

Ίσως στην αρχή νομίσεις ότι είναι σχετικά θετικό μήνυμα και αν ότι γίνετε καλύτεροι φίλοι και είσαι κοντά της, θα κατανοήσει γρήγορα τι καλός τύπος είσαι. Μετά την σίγουρη αποτυχία όμως συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την άλλη, όταν είσαι bad boy, είναι πιθανό κάποιες από τις γνωστές σου να σου λένε:

«Κοίτα, νομίζω ότι έχεις γίνει πολύ άκαρδος. Το ξέρω ότι έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά αρχίζεις να δείχνεις πολύ αλαζονικός. Δε νοιάζεσαι καθόλου για τα αισθήματα της κοπέλας σου;». Κι όντως μετά από λίγο η κοπέλα σε αφήνει και δεν θέλει να σε ξαναδεί μπροστά της.

Η ισορροπία

Ευτυχώς υπάρχει και η μέση οδός της ισορροπίας. Το να έχεις δηλαδή την αυτοπεποίθηση του κακού παιδιού και την κοινωνική νοημοσύνη του καλού παιδιού.

Γίνεται να είσαι ελκυστικός σε πολλές γυναίκες, να κάνεις σεξ και να παραμένεις ωραίος τύπος. Η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα βοηθούν να πατάς και στους δύο κόσμους. Φυσικά ωστόσο και το να έχεις μια μακροχρόνια αποκλειστική σχέση, δεν σε κάνει λιγότερο καλό τύπο.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη του καλού παιδιού:

Τα πιο συνηθισμένα λάθη του bad boy:

  • Με την υπέρμετρη αδιαφορία του χαλάει πολλές γνωριμίες που θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει
  • Γενικά θεωρείται αγενής από τους κοντινούς του
  • Δεν εστιάζει αρκετά στο να συνδεθεί επαρκώς με την κοπέλα

Με όλη την ειλικρίνεια μου και οι δύο καταστάσεις δεν είναι και τόσο καλές και οδηγούν σε αποτυχία μακροχρόνια.

Συνήθως και οι δύο κατηγορίες αυτών των ανθρώπων κοιτούν υποτιμητικά την άλλη κατηγορία.

Τα καλά παιδιά λένε: «Αυτός είναι καθίκι, την έριξε επειδή την ξεγέλασε. Μόλις το αντιληφθεί η κοπέλα, θα τον παρατήσει».

Τα bad boys λένε: «Κοίτα τον πως πάει να την καλοπιάσει και τις κάνει αγαπούλες, δεν βλέπει ότι τον βλέπει απλά σαν φίλο και ότι δεν θα κάνει ποτέ σεξ μαζί του;».

Τα χαρακτηριστικά του Ελκυστικού Άνδρα

Ωστόσο και οι δύο υπολείπονται στο να είναι ελκυστικοί και γνήσιοι άνδρες, καθώς χάνουν στα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνδρα ελκυστικό και αποζητούν οι γυναίκες. Και αυτά είναι:

  • Κυριαρχικότητα
  • Ανεξαρτησία
  • Αυθεντικότητα
  • Αυτοπεποίθηση

Τα bad boys έχουν κάποια από αυτά τα στοιχεία, αλλά έχουν και πολλά άλλα αρνητικά. Το ίδιο ισχύει και για τους nice guys. Ωστόσο αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο αυτών. Όλοι μας μπορούμε να τα έχουμε. Και αν κάπου υστερούμε, μπορούμε να δουλέψουμε με τον εαυτό μας για να αναπτύξουμε και τα χαρακτηριστικά στα οποία υπολειπόμαστε.

Θες να γίνεις πραγματικά Ωραίος Τύπος; Δες εδώ

Αυτοπεποίθηση και Κυριαρχικότητα

Η αυτοπεποίθηση προέρχεται από ένα αίσθημα αυτοαξίας, από το αίσθημα ότι πρέπει να κάνεις κάτι και ότι έχεις λόγο να είσαι εκεί να την φλερτάρεις.

Αυτοπεποίθηση σημαίνει, όποτε βλέπεις μία κοπέλα που σου αρέσει, να νιώθεις άνετα να την πλησιάσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Η άνεση αυτή προέρχεται από παλιότερες καλές εμπειρίες, που λειτουργούν σαν στήριγμά σου. Γνωρίζεις ότι σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν υπήρξε θετική κατάληξη και για εσένα και για αυτήν και αυτή η γνώση ενισχύει τις πράξεις σου στο παρόν.

Αν υιοθετήσεις αυτό τον τρόπο σκέψης, θα διαπιστώσεις ότι δημιουργείται μία ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και στους δυο σας.

Ωστόσο στην αρχή του ταξιδιού σου στον χώρο του φλερτ, είναι πολύ συχνό το αίσθημα του «αυτή είναι πολύ ωραία για να ενδιαφερθεί για εμένα, σιγά μην μου δώσει σημασία». Αυτό όμως επηρεάζει απόλυτα την αυτοπεποίθηση σου και θα φανεί και στην γλώσσα σώματος σου.

Καθώς όμως θα δουλεύεις με τον εαυτό σου, θα αρχίσει να ανεβαίνει και η αυτοεκτίμησή σου, ένα σκαλί τη φορά.

Στην Σχολή Φλερτ μας δίνουμε μεγάλη έμφαση με τους μαθητές μας στο πώς να τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους, πώς να έχουν και να διατηρούν προσωπικά στάνταρ και πώς να μην παρασύρονται από την πρώτη ωραία κοπέλα που θα συναντήσουν.

Ένας πολύ βασικός τρόπος για να αρχίσεις να μπαίνεις σε αυτή τη λογική, είναι να καταγράψεις τι είναι σημαντικό για εσένα. Για παράδειγμα, είναι η συνέπεια σημαντική στη ζωή σου; Μπορείς στην πραγματικότητα να κάνεις σχέση με κάποια που αργεί και προβάλλει συνέχεια δικαιολογίες; Πώς να έχεις την Αυτοπεποίθηση του Κακού Παιδιού και την Συναισθηματική Νοημοσύνη του Καλού Παιδιού

Ανεξαρτησία και Αυθεντικότητα

Η ανεξαρτησία είναι επίσης κλειδί στο να δημιουργήσεις έλξη. Και με τη λέξη ανεξαρτησία δεν εννοούμε τόσο το να μένεις μόνος σου (που κι αυτό είναι σημαντικό βέβαια), αλλά και πολλά άλλα ακόμη.

Εννοούμε το να είσαι ψυχικά ανεξάρτητος, δηλαδή να μην έχεις ανάγκη τους άλλους ανθρώπους. Να μην επιζητάς σαν πεινασμένος την προσοχή τους ή την αποδοχή τους για να νιώσεις ολοκληρωμένος.

Η πραγματική ψυχική ανεξαρτησία και η αυθεντικότητα είναι ίσως και οι πιο δύσκολες να αναπτύξει κάποιος. Η αυτοπεποίθηση και η κυριαρχικότητα έρχονται πιο γρήγορα, με τη σωστή βοήθεια. Αλλά η ψυχική ανεξαρτησία αναπτύσσεται σταδιακά.

Όσο όμως αναπτύσσεις όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τόσο περισσότερο θα δείχνεις πλήρης και παθιασμένος για αυτό που κάνεις. Και εδώ είναι που σταματάς να σκέφτεσαι όταν φλερτάρεις, καθώς όλα σου βγαίνουν με φυσικότητα και κάνουν τις κοπέλες να σε εκτιμούν για αυτό που είσαι.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!