Περνάς καλά όταν βγαίνεις; (ή μήπως δείχνεις σαν να μην θέλεις να είσαι εκεί;) - Men's Bible

Περνάς καλά όταν βγαίνεις; (ή μήπως δείχνεις σαν να μην θέλεις να είσαι εκεί;)

Περνάς καλά όταν βγαίνεις; (ή μήπως δείχνεις σαν να μην θέλεις να είσαι εκεί;), Όταν τα βάζεις με τον εαυτό σου

Σήμερα το ερώτημα είναι απλό: Περνάς καλά όταν βγαίνεις για φλερτ; Και σου εξηγώ αμέσως γιατί ρωτάω:

Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσες φορές έχω δει τύπους έξω (σε πάρτι, μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες) που δείχνουν ότι θα προτιμούσαν να είναι οπουδήποτε αλλού (και ως επί το πλείστον σπίτι τους) παρά στο συγκεκριμένο μέρος.

Όχι τυχαία πάντως, συνήθως πρόκειται για τους ίδιους τύπους που παραπονιούνται για το πόσο δύσκολο είναι να γνωρίσεις κοπέλες και πόσο σκληρή είναι μαζί τους η τύχη.

Το θέμα όμως είναι ότι, αν θες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, πρέπει να πας εκεί που είναι οι άνθρωποι, και αυτοί δεν είναι στο διαμέρισμά σου. Αυτό σημαίνει ότι αν θες να είσαι κοινωνικός, πρέπει να βγεις έξω.

Και ενώ, ναι, το online dating είναι μια επιλογή, και πάλι χρειάζεται να αναπτύξεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες για να γνωρίσεις κόσμο στο tinder και το bumble. Όχι μόνο οι ίδιες δεξιότητες είναι που χρειάζονται Online, αλλά θα τις χρειαστείς κι όταν προχωρήσεις τις γνωριμίες από κοντά.

Και επειδή η διάθεση μας μεταδίδεται και στους άλλους, με αποτέλεσμα αυτοί να ανταποκρίνονται στο vibe και την ενέργεια που βγάζουμε, αν η διάθεσή σου και η συμπεριφορά σου κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται «φίλε γιατί είσαι εδώ;», τότε απλά σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι ότι το να είσαι cool και fun, είναι από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άνδρας. Ως επί το πλείστον, οι περισσότερες γυναίκες ελκύονται από θετικούς άνδρες. Αυτοί έχουν μεγαλύτερη συναισθηματική ενσυναίσθηση, περνούν πιο ωραία μαζί τους και αποτελούν καλύτερη επιλογή για σχέση.

Αν όμως η πρώτη εντύπωση που δίνεις όταν βγαίνεις είναι του σκυθρωπού μελαγχολικού τύπου, τότε θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ για να τους αλλάξεις αυτή την εντύπωση.

Βλέπεις, οι τύποι που δείχνουν να μην περνούν καλά δεν είναι και τόσο ευχάριστοι. Και ενώ ναι, το να είσαι λυπημένος ή να έχεις κατάθλιψη είναι ανθρώπινο και δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν μπορείς να έχεις σχέση, σίγουρα το κάνει πολύ πιο δύσκολο για τους άλλους.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους, αυτοί έχουν μικρότερο κίνητρο να προσπαθήσουν να σου αλλάξουν τη διάθεση. Προτιμούν πολύ περισσότερο να βγαίνουν με τύπους που περνάνε εξαρχής καλά.

Οπότε πως το φτιάχνεις αυτό;

Η πιο απλή και προφανής απάντηση είναι να «σταματήσεις να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν απλά για να γνωρίσεις γυναίκες».

Πολλοί κολλούν με την ιδέα ότι μπορούν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους μόνο σε μπαρ ή κλαμπ, ανεξαρτήτως του ότι στους ίδιους δεν αρέσουν τα μπαρ και τα κλαμπ. Δεν τους αρέσει η φασαρία, η τσιγαρίλα, η δυνατή μουσική και κυρίως δεν είναι συμβατοί με όσους τους αρέσουν αυτά.

Όμως δεν είναι υποχρεωτικό να βγαίνεις και να συχνάζεις σε μέρη που δεν σου αρέσουν. Πολύς κόσμος γνωρίζει και κάνει σχέσεις μέσα από κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι. Αυτός είναι και ο λόγος που μια από τις πρώτες συμβουλές που δίνω σε όσους ενδιαφέρονται για νέες γνωριμίες είναι να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν με έναν τρόπο που τους φέρνει σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

Αν δεν μπορείς να βρεις γκρουπ που σχετίζονται με το πάθος σου, είναι καλή ιδέα να βγεις λίγο από τη ζώνη άνεσης και να δοκιμάσεις πράγματα που είναι καινούρια και διαφορετικά. Όσο διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τόσο πιο εύκολο το κάνεις να γνωρίσεις εκπληκτικούς ανθρώπους που μπορεί να μην είχες έρθει σε επαφή κατά το παρελθόν.

Ακόμα κι έτσι, χρειάζεται να μπορείς να ευχαριστηθείς την δραστηριότητα και να περάσεις καλά. Γιατί αν το μόνο πράγμα που υπαγορεύει το αν θα περάσεις καλά είναι το πόσο επιτυχημένος θα είσαι στις νέες γνωριμίες, τότε πρακτικά ετοιμάζεις την αποτυχία σου.

Θες να γίνεις ένας κοινωνικός και cool τύπος; Η πλατφόρμα αυτοβελτίωσης θα σε βοηθήσει!

Όταν βγαίνεις μην σκέφτεσαι το αποτέλεσμα

Στο κάτω κάτω μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και πάλι να μην προκύψει κάποιο ραντεβού ή τηλεφωνικός αριθμός. Αν αυτό πρόκειται να σου χαλάσει το βράδυ, θα σε εμποδίσει να περάσεις καλά. Θα είσαι συνέχεια σε επιφυλακή για το επόμενο λάθος και θα ζυγίζεις κάθε συνομιλία σου σαν θέμα ζωής και θανάτου.

Αυτός είναι και ο λόγος που προτείνω να έχεις μια οπτική περιπέτειας και περιέργειας, αντί να εστιάζεις στο αποτέλεσμα. Μέρος του τι έκανε εύκολο για εμένα να βγαίνω και να γνωρίζω κόσμο ήταν μια οπτική «υπάρχει μια περιπέτεια εκεί έξω σήμερα και θα την βρω και θα την ζήσω».

Με αυτό τον τρόπο παίρνεις το βάρος από το αποτέλεσμα και δίνεις χώρο στον εαυτό σου να χαρεί την εμπειρία. Βάζεις τον εαυτό σου σε θέση να δοκιμάσει και να ανοιχτεί σε νέα πράγματα και πιθανότητες. Δίνεις την άδεια να κάνεις πράγματα που άλλες φορές απέφευγες, γιατί το κάνεις με πνεύμα περιπέτειας και έχεις έτσι μεγαλύτερο κίνητρο να περάσεις καλά.

Και αυτή η αίσθηση περιπέτειας και χαράς όταν βγαίνεις είναι μεταδοτική. Φαίνεται στη συμπεριφορά σου, στη γλώσσα σώματος σου ακόμα και στον τρόπο που μιλάς με τον κόσμο. Αφήνεις τον εαυτό σου να ζει τη στιγμή, αντί να ζυγίζει κάθε πιθανό κι απίθανο αποτέλεσμα.

Και φυσικά, αυτό το fun περνάει και στους άλλους, κάτι που τους κάνει κι αυτούς να περνάνε καλά. Και το να είσαι το άτομο που βοηθάει τους άλλους να περνάνε καλά σε κάνει πολύ πιο ελκυστικό.

Άσε που έτσι θα έχεις και όλες τις cool ιστορίες που θα μπορείς να λες στους άλλους.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!