Τι να Κάνεις όταν σου Δείχνει ότι της Αρέσεις - Men's Bible

Τι να Κάνεις όταν σου Δείχνει ότι της Αρέσεις

Τι να Κάνεις όταν σου Δείχνει ότι της Αρέσεις, Γιατί πολλές Γυναίκες δείχνουν ότι δεν θέλουν Sex;

Μιλάς με μια κοπέλα και εκείνη σου επικοινωνεί πως της αρέσεις. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Μιλάμε συχνά για το τι να κάνεις για να μαγνητίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι και να γνωρίζεις το πως θα το διαχειριστείς.

Και αυτό για δύο λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι πως η ερωτική έλξη δεν κρατάει για πάντα. Αντίθετα μοιάζει με μια φωτιά που όσο δεν την τροφοδοτείς με καύσιμο αρχίζει να χάνει την ένταση της. Μέχρι που τελικά σβήνει, η κοπέλα απομακρύνεται και αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως αν δεν το διαχειριστείς σωστά, είναι εύκολο να βάλεις αυτογκόλ.

Κλασικό λάθος που κάνει κάποιος σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής: η κοπέλα του δείχνει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά όμως εκείνος της φέρεται δήθεν απόμακρα και ψυχρά για να την κάνει να «κολλήσει». Με λίγα λόγια προσπαθεί μέσα από προσποιητή αδιαφορία να την κάνει να ενδιαφερθεί περισσότερο.

Ακόμα όμως και αν παριστάνοντας τον αδιάφορο δείχνεις πιο δυναμικός για λίγο, αν η κοπέλα ενδιαφέρεται και εσύ συνεχίζεις σε αυτό το μοτίβο τότε το πιθανότερο είναι να τη χάσεις.

Γιατί είτε εκείνη θα κουραστεί και θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σου, είτε θα καταλήξεις να δείχνεις περισσότερο δήθεν και ανασφαλής.

Οπότε τι πρέπει τελικά να κάνεις όταν η κοπέλα σου δείχνει πως της αρέσεις;

#1. Όταν σου δείχνει ότι της αρέσεις φρόντισε να κλιμακώσεις ομαλά και με σεβασμό

Όταν η κοπέλα σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα, τότε θα πρέπει να κλιμακώσεις ερωτικά την γνωριμία σας.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε σεξ στο επόμενο μισάωρο. Θα πρέπει πρώτα να ξέρεις σε ποιο στάδιο του φλερτ είστε, ώστε να ξέρεις πως να προχωρήσεις την κατάσταση.

Μπορεί πχ, η κοπέλα να νιώθει έλξη για εσένα, αλλά ταυτόχρονα να αισθάνεται πως δε σε ξέρει αρκετά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει πρώτα να εμβαθύνεις τη γνωριμία σας, να συνδεθείτε συναισθηματικά και έπειτα να προχωρήσεις ερωτικά μαζί της.

Επίσης χρειάζεται να μην νιώσει πως η γνωριμία σας μένει στάσιμη, πως τα πράγματα έχουν «κολλήσει» ή πως διστάζεις να προχωρήσεις τη μεταξύ σας γνωριμία.

Αρκετοί άνδρες χάνουν ευκαιρίες με αυτόν τον τρόπο. Βλέπουν πως η κοπέλα ενδιαφέρεται αλλά είτε επειδή δεν νιώθουν σίγουροι ότι όντως ενδιαφέρεται, είτε επειδή δεν ξέρουν τι να κάνουν για να το εκμεταλλευτούν, καθυστερούν να κλιμακώσουν την γνωριμία.

Δεν της ζητούν να βγουν ραντεβού, δεν την αγγίζουν για να δημιουργήσουν μια οικεία και ταυτόχρονα ερωτική ατμόσφαιρα, δεν πηγαίνουν για το φιλί κλπ.

Και όσο καθυστερούν, το συναίσθημα που μένει στην κοπέλα είναι πως ο άνδρας διστάζει.Σταμάτα να κάνεις Παρέα μαζί της και Ξεκίνα να τη Φλερτάρεις, Τι να Κάνεις όταν σου Δείχνει ότι της Αρέσεις

#2. Δείξε θάρρος και αυτοπεποίθηση

Όπως εμείς οι άνδρες «ανάβουμε» κοιτώντας το γυναικείο σώμα, έτσι και μια γυναίκα «ανάβει» από την αυτοπεποίθηση του άνδρα και την πίστη του στον εαυτό του.

Για αυτό τον λόγο στο φλερτ είναι πιο σημαντικό να δρας με τόλμη. Επίσης χρειάζεται να δείχνεις αυτή την τόλμη όταν μιλάς μαζί της και χρειάζεται να τη δείχνεις μέσα από την συμπεριφορά σου. Φυσικά δεν εννοώ να κάνεις τον “βαρύ άνδρα” και τον βάρβαρο, αυτά είναι στερεότυπα (ευτυχώς) άλλων εποχών. Το φλερτ είναι παιχνίδι και χρειάζεται να το απολαμβάνουν και οι δύο.

Το να δρας τολμηρά, δημιουργεί πολύ πιο δυνατά και έντονα συναισθήματα στην γυναίκα με την οποία μιλάς, από οποιαδήποτε ατάκα.

Πως λοιπόν μπορείς να δείξεις αυτή την τόλμη;

Πρώτα απ’ όλα το γεγονός ότι ηγείσαι σε κάθε στάδιο του φλερτ είναι ξεκάθαρο σημάδι θάρρους. Όταν την πλησιάζεις για να της μιλήσεις, όταν την καλείς σε συγκεκριμένο ραντεβού κλπ.

Όλα αυτά είναι στάδια στα οποία ο άνδρας φτάνει, όταν κάνει πρώτος το βήμα προβάλλοντας την αυτοπεποίθηση του και καλεί τη γυναίκα να τον ακολουθήσει.

Το άγγιγμα (πάντα με σεβασμό και εφόσον σου έχει επικοινωνήσει ότι της αρέσεις) επίσης είναι ένας τρόπος να εκφράσει ο άνδρας την άνεση του, την τόλμη του και το ενδιαφέρον του. Κάποιος που «φοβάται» τις γυναίκες ή που φοβάται μην απορριφθεί, σπάνια θα αγγίξει κάποια όταν της μιλάει.

Ωστόσο το άγγιγμα βοηθάει να χτίσεις τη σωστή ατμόσφαιρα για το φιλί, να ανεβάσεις την ερωτική ένταση ανάμεσα σας και να κάνεις τη γυναίκα να νιώσει έλξη και άνεση για εσένα.

Το μυστικό στο άγγιγμα είναι να διαβάζεις σωστά την κοπέλα αλλά και να έχεις την πρόθεση να ρισκάρεις λίγο ώστε η κοπέλα να σε νιώσει ως άνδρα δυναμικό και θαρραλέο.

Θες να μάθεις να κινείσαι σωστά όταν η κοπέλα σου δείχνει ότι της αρέσεις; Δες εδώ

#3. Ακόμα και αν της αρέσεις μην πέσεις με τα μούτρα και μην εντυπωσιάζεσαι από αυτή

Όταν μια κοπέλα είναι εμφανισιακά σέξι και ελκυστική, της είναι εύκολο να τραβήξει ερωτικά αρκετούς άνδρες.

Οι περισσότερες κοπέλες έχουν επίγνωση αυτής της δύναμης τους. Έχουν συνηθίσει οι άνδρες που τις προσεγγίζουν να εντυπωσιάζονται εύκολα από εκείνες, να τους κάνουν όλες τις χάρες και να τις εξυψώνουν χωρίς εκείνες να έχουν κάνει κάτι.

Όταν λοιπόν σου δείχνει κάποια ότι της αρέσεις, είναι σημαντικό να δείξεις κι εσύ με τη σειρά σου την εκτίμηση σου, αλλά με μέτρο.

Χρειάζεται να μην πέσεις με τα μούτρα πάνω της και να μη φανείς υπερβολικά πρόθυμος και ανυπόμονος να κάνεις κάτι μαζί της.

Ο λόγος για αυτό είναι πάλι η αίσθηση που αφήνεις στη γυναίκα για το status σου, την αυτοπεποίθηση σου και τον δυναμισμό σου.

Όταν πέφτεις με τα μούτρα ενώ η κοπέλα σου δίνει ένα σημάδι ενδιαφέροντος, αυτό που στην ουσία της λες είναι πως την έχεις ανάγκη και πως θα κάνεις τα πάντα για να την κρατήσεις.

Χρειάζεται λοιπόν να της δείξεις το ενδιαφέρον σου (και όχι να παριστάνεις τον αδιάφορο). Θα πρέπει ωστόσο να το κάνεις με έναν ομαλό τρόπο.

Και όταν εκείνη καταλάβει πως δεν είσαι σαν τους άνδρες που εντυπωσιάζονται εύκολα τότε θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη έλξη για εσένα.

#4 Μη γίνεις “φίλος” της

Κάποιοι άνδρες πιστεύουν λανθασμένα πως για να κερδίσουν μια γυναίκα πρέπει πρώτα να γίνουν φίλοι.

Και αυτό γιατί θεωρούν πως τα πράγματα πρέπει να κυλήσουν αργά και πως είναι απρεπές και αγενές να κλιμακώσουν εκείνοι την γνωριμία.

Όσο όμως καθυστερούν, κάποιος άλλος γνωρίζει την ίδια κοπέλα. Την φλερτάρει, την ελκύει με τη συμπεριφορά του και τελικά ξεκινάει μια ερωτική σχέση μαζί της.

Ναι, το φλερτ χρειάζεται υπομονή. Ωστόσο όταν μια γνωριμία προχωράει ελάχιστα, τότε το αρχικό ενδιαφέρον ξεθωριάζει.

Αν λοιπόν βγαίνεις με μια κοπέλα η οποία σου δείχνει ότι της αρέσεις και βγαίνετε ξανά και ξανά χωρίς να γίνει κάτι, τότε η γνωριμία σας εδραιώνεται ως φιλική και όχι ως ερωτική.

Οπότε, εφ’ όσον σου αρέσει αυτή η κοπέλα και θες να κάνεις σεξ ή και σχέση μαζί της, σταμάτα να μιλάς φιλικά και ξεκίνα να επικοινωνείς μαζί της περισσότερο ερωτικά.

Δεν είναι κακό να είσαι καλός μαζί της. Δεν είναι κακό να είσαι φίλος με μια κοπέλα. Ωστόσο το να είσαι καλός, ευγενικός και να της φέρεσαι σαν φίλος, δεν αρκεί για να την κάνει να σε επιθυμεί ως άνδρα.

Θα πρέπει να της εξάψεις τα ερωτικά συναισθήματα και αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις αν της φέρεσαι ουδέτερα.

#5 Να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να την χάσεις

Μην περιμένεις αιώνια κάποια πολύ ξεκάθαρα σημάδια για να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα θέλει να προχωρήσεις. Γενικά μην περιμένεις να είσαι 100% σίγουρος ώστε να δράσεις στην απόλυτη ασφάλεια.

Αν η κοπέλα σου δείχνει ότι της αρέσεις, η κουβέντα έχει ροή και νιώθει άνετα μαζί σου, κάνε την κίνηση σου.

Πάρε το ρίσκο και οδήγησε την γνωριμία προς την παιχνιδιάρικη κουβέντα, προς τη σχέση.

Αν μόνο μιλάτε για σοβαρά θέματα ή ακόμα και αν ανταλλάσσετε πειράγματα, αλλά δεν κλιμακώνεις ομαλά και με σεβασμό, τότε η ατμόσφαιρα που έχεις χτιστεί θα ξεθωριάσει.

Να δείξεις αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις την γνωριμία στο επόμενο στάδιο.

Αν το φλερτ ήταν ένας αγώνας τένις, τότε τα σημάδια που σου δείχνει η γυναίκα είναι σαν εκείνη να πετάει το μπαλάκι στην δική σου μεριά.

Είναι δηλαδή σειρά σου να παίξεις και να κινηθείς. Άρπαξε την πάσα που σου δίνει και κάνε την κίνηση σου. Είτε ζήτα της το τηλέφωνο της και κανονίστε να βγείτε, είτε δημιούργησε της κατάλληλες συνθήκες για το πρώτο φιλί.

Από τη στιγμή που η κοπέλα σου δείχνει ότι της αρέσεις, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!