Πως να γίνεις Ενδιαφέρων Τύπος - Men's Bible

Πως να γίνεις Ενδιαφέρων Τύπος

Πως να γίνεις ενδιαφέρων τύπος

Σίγουρα θα σου έχει τύχει να γνωρίσεις κάποιον χαρισματικό και ενδιαφέρων τύπο τον οποίο συμπάθησες αμέσως και που μέσα σου θα ήθελες να του μοιάσεις και να γίνεις ενδιαφέρων τύπος σαν και αυτόν.

Κάποιοι άνθρωποι μοιάζουν να έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Μαγνητίζουν τα βλέμματα των άλλων και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κόπο.

Γίνονται το επίκεντρο της προσοχής και οι άνθρωποι μαζεύονται γύρω τους όπως οι μέλισσες γύρω από το μέλι.

Το μυστικό τους δεν είναι ότι γεννήθηκαν χαρισματικοί. Δεν ευθύνεται κάποιο γονίδιο για το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά το γεγονός ότι έχουν καλλιεργήσει συγκεκριμένες δεξιότητες που τους βοηθούν να αναδείξουν τη χαρισματική και ενδιαφέρουσα πλευρά του εαυτού τους.

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να γίνεις περισσότερο ενδιαφέρων και χαρισματικός τύπος στα μάτια των άλλων, υπάρχουν μερικές απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις.

Πάντα να χαμογελάς και θα δείχνεις ενδιαφέρων τύπος

Οι πιο ενδιαφέροντες τύποι δεν είναι ποτέ αυτοί που περπατούν σκυθρωποί και διαρκώς γκρινιάζουν για τα πάντα. Αντίθετα, είναι αυτοί που ακτινοβολούν θετικότητα.

Ο βασικός λόγος γι’ αυτό είναι πως τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά.

Το ξέρεις και από τη δική σου εμπειρία πως όταν έρχεσαι σε επαφή με κάποιον απαισιόδοξο και γκρινιάρη, η διάθεση σου επηρεάζεται. Η συναναστροφή μαζί του σε ρίχνει και μπορεί μάλιστα να σε κάνει να βλέπεις κι εσύ τον κόσμο με μια πιο απαισιόδοξη ματιά.

Αντίθετα, όταν έρχεσαι σε επαφή με κάποιον αισιόδοξο και χαμογελαστό τύπο η διάθεση σου επηρεάζεται θετικά.

Μοιάζει σαν να μοιράζεται την αυτοπεποίθηση του μαζί σου και να σου δίνει τη δύναμη να συνεχίσεις δυναμικά. Φεύγεις περισσότερο φρέσκος και γεμάτος από τη συναναστροφή σου με ένα χαμογελαστό και αισιόδοξο άτομο.

Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να χαμογελάς κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με κόσμο. Γιατί αυτό είναι και το πρώτο σημάδι πως είσαι ενδιαφέρων τύπος και κάποιος που αξίζει να γνωρίσουν περισσότερο.

Επιδίωξε ποικιλία σε εμπειρίες

Ποιοι είναι οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες στα βιβλία, στις ταινίες και στις σειρές; Μα φυσικά αυτοί που δεν είναι μονοδιάστατοι και προβλέψιμοι. Αλλά αυτοί που, ανεξάρτητα αν είναι οι καλοί ή οι κακοί της ιστορίας, είναι οι περισσότερο πολύπλευροι.

Ο καλύτερος τρόπος να γίνεις ενδιαφέρων τύπος είναι να καλλιεργήσεις μια πολύπλευρη και πολυδιάστατη προσωπικότητα.

Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις, είναι να επιδιώξεις πολλές διαφορετικές εμπειρίες και βιώματα. Μην επαναπαύεσαι λοιπόν στα όσα έχεις ήδη ζήσει και στα όσα γνωρίζεις αλλά κυνήγησε εμπειρίες οι οποίες είναι καινούριες και που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην τις επέλεγες.

Για παράδειγμα, αν έχεις κάνει πολλά ταξίδια σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, επιδίωξε να ταξιδέψεις σε μέρη που είναι τελείως διαφορετικά (Λατινική Αμερική, Άπω Ανατολή κλπ.) ώστε να αποκτήσεις τελείως διαφορετικές παραστάσεις.

Αν γουστάρεις να ακούς ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, πειραματίσου και με άλλα είδη και ακόμα και αν δε σου αρέσει η κουλτούρα που τα συνοδεύει προσπάθησε να βρεις τα καλά τους στοιχεία.

Βάλε ποικιλία στις εμπειρίες σου και θα δεις ότι όχι μόνο θα έχεις πολλά περισσότερα να πεις όταν συζητάς με κόσμο, όχι μόνο θα κουβεντιάζεις με περισσότερη άνεση, αλλά θα δείχνεις και πιο ενδιαφέρων τύπος στα μάτια των άλλων.Φλερτ σε Μεγάλη Ηλικία: Πώς να φλερτάρεις με επιτυχία, Πως να γίνεις ενδιαφέρων τύπος

Φτιάξε τη δική σου εικόνα

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Οι άνθρωποι βγάζουν ένα γρήγορο πόρισμα για εσένα και το αν αξίζει να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια να σε γνωρίσουν, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της συναναστροφής τους μαζί σου.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν για να γίνεις ενδιαφέρων τύπος είναι σημαντικό να φροντίζεις την εικόνα σου και να μην την έχεις παρατημένη.

Το γυμναστήριο, η διατροφή, το grooming και τα ρούχα που σου πάνε και σε αναδεικνύουν, είναι τα βασικά για να φτιάξεις μια ποιοτική εικόνα. Όμως δεν αρκεί απλά να φτιάξεις την εικόνα σου.

Χρειάζεται και να ξεχωρίσεις μέσα από αυτή. Να δώσεις το στίγμα σου.

Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι μέσα από τις στυλιστικές επιλογές σου.

Αν παρατηρήσεις θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που τραβάνε τα βλέμματα (με θετικό τρόπο πάντα) δεν είναι απλά εμφανίσιμοι. Η εικόνα τους και το ντύσιμο τους μιλάνε για αυτούς, εκπέμπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αφήνουν ένα συγκεκριμένο και ξεχωριστό αποτύπωμα στο μυαλό των άλλων.

Με λίγα λόγια δεν ντύνονται με ωραίο μεν αλλά generic τρόπο δε, αλλά με τρόπο που τους εκφράζει και που δείχνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Πόσες φορές σου έχει τύχει κι εσένα να βλέπεις κάποιον και χωρίς να του μιλήσεις,  χωρίς να τον ξέρεις καν να λες ότι αυτός είναι περιπετειώδης, καλλιεργημένος, καλλιτεχνικός, δυναμικός κλπ, τύπος.

Το βγάζεις ως συμπέρασμα από την πρώτη εντύπωση που σου δίνει και φυσικά από το vibe που εκφράζει το στυλ του.

Γι’ αυτό λοιπόν σκέψου καλά ποιες πλευρές σου θέλεις να βγάλεις προς τα έξω και τί είναι αυτό που θα ήθελες να ξέρουν οι άλλοι για εσένα πριν σε γνωρίσουν και φτιάξε ένα στυλ που να εκφράζει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Κάνε το και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα τιπς θα δεις ότι οι γνωριμίες σου θα κυλούν πιο άνετα και φυσικά και οι άνθρωποι που συναντάς θα σε βλέπουν ως ενδιαφέρων και ελκυστικό τύπο.

Θες να βελτιώσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!