Πώς να κάνεις Μασάζ που θα την τρελάνει - Men's Bible

Πώς να κάνεις Μασάζ που θα την τρελάνει

Καλά τα tips για προσεγγίσεις και για ένα καλό πρώτο ραντεβού. Καλά και τα διαφορετικά στυλ ντυσίματος και τα είδη κολόνιας. Τι γίνεται όμως όταν έχεις την κοπέλα που σου αρέσει στο χώρο σου και δεν ξέρεις πώς και που να την ακουμπήσεις;

Ας δούμε ένα υποθετικό σενάριο που δεν είναι και τόσο υποθετικό. Αν έχεις κάνει αυτά που αναλύουμε και περιγράφουμε τόσο καιρό στα άρθρα μας, τότε είναι πολύ φυσικό κι επόμενο να έχεις γνωρίσει, αν όχι αρκετές, έστω μία κοπέλα.

Το ραντεβού σας πήγε καλά, προχώρησε σε κάτι περισσότερο από μία φιλική κατάσταση και πλέον έχετε κανονίσει να έρθει σπίτι σου. Λογικά σε αυτό το σημείο, την έχεις φιλήσει και πιστεύεις ότι μπορείς να πας την κατάσταση στο επόμενο επίπεδο. Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο, εφόσον περιμένεις κάποια στον χώρο σου, πρέπει να φροντίσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις μία όμορφη ατμόσφαιρα για να την βοηθήσεις να χαλαρώσει.

Προτείνοντας ένα μασάζ

Ένα μασάζ είναι ένας καλός τρόπος να σπάσεις τον πάγο και να χαλαρώσεις την ατμόσφαιρα. Μία γυναίκα που μπαίνει στον χώρο σου για πρώτη φορά θα είναι σφιγμένη, καθώς μπαίνει σε έναν άγνωστο χώρο.

Χρειάζεται, λοιπόν, να της δώσεις χρόνο και να την βοηθήσεις να εγκλιματιστεί. Αφού βάλεις ένα ποτό και περάσετε λίγο χρόνο συζητώντας, μπορείς να προσφερθείς να της πάρεις την κούραση της ημέρας με ένα απλό, χαλαρό μασάζ. Είναι λίγο απίθανο να σου πει όχι, καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που θα αρνηθούν την ευκαιρία για ένα καλό μασάζ.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Πέρα από το ίδιο το μασάζ, είναι σημαντικό να φτιάξεις μία καλή, ζεστή, θετική ατμόσφαιρα. Δύο, τρία κεριά και ο χαμηλός φωτισμός θα βοηθήσουν αρκετά. Φρόντισε να βάλεις χαλαρή μουσική σε χαμηλή ένταση.

Η θερμοκρασία του δωματίου πρέπει να είναι η σωστή. Αν είναι καλοκαίρι, τότε πρέπει να έχει αρκετή δροσιά για να μην ιδρώνει. Αν πάλι, είναι χειμώνας, τότε είναι απαραίτητο να έχεις θέρμανση γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θες να γίνει παγάκι.Πώς να κάνεις Μασάζ που θα την τρελάνει

Ξεκίνα από ψηλά

Στο κλασσικό μασάζ είθισται να ξεκινάς από χαμηλά και να ανεβαίνεις, εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις από τα πόδια της, γιατί δεν σε ξέρει καλά ακόμα και θα της είναι δύσκολο να χαλαρώσει και να σε εμπιστευτεί. Οπότε θα ξεκινήσεις παραδοσιακά από τους ώμους της.

Αφού την χαλαρώσεις με απαλές κυκλικές κινήσεις, περιποιήσου τα μπράτσα της και τα χέρια της. Δώσε έμφαση στα δάχτυλα της και την ώρα που της κάνεις μασάζ, μπλέξε τα δάχτυλα σου με τα δικά της.

Φεύγοντας από τα χέρια της, ανέβα ξανά προς τους ώμους της και άσκησε πίεση στο σβέρκο της. Πίεσε απαλά, αριστερά και δεξιά από την σπονδυλική της στήλη και ανέβα προς το κεφάλι της. Λίγη προσοχή εδώ, γιατί σε κάποιες γυναίκες δεν αρέσει η πίεση στο κεφάλι. Κάνε μαλακές κινήσεις και μετά από λίγο ξανακατέβα προς τους ώμους της και συνέχισε προς την πλάτη της.

Κάνοντας μασάζ στα φτερά στην πλάτη, πέρασε τα δάχτυλα σου απαλά προς τα εμπρός καις τα πλάγια του στήθους της. Μην βιαστείς να χουφτώσεις, εκτός και αν σου δώσει εκείνη το πράσινο φως. Αν δεν είσαι σίγουρος, απλά συνέχισε να της κάνεις μασάζ.

Κατέβα χαλαρά, χαμηλά στην πλάτη της και κάνε μασάζ στα λακκάκια της μέσης της. Αυτό το σημείο είναι άκρως ανακουφιστικό και ερωτικό για τις γυναίκες, οπότε δώσε αρκετή έμφαση εκεί. Μέχρι αυτή την στιγμή, τα αίματα θα έχουν ανάψει για τα καλά, οπότε εδώ μπορείς με ασφάλεια να πας προς τα πόδια της.

Ζήτησε της να ξαπλώσει μπρούμυτα και πάρε ένα πόδι της στα χέρια σου. Δούλεψε τα πέλματα της και κάνε μασάζ σε κάθε ένα δάχτυλο ξεχωριστά. Επειδή η περιοχή είναι ευαίσθητη και μπορεί να γαργαληθεί, φρόντισε να κάνεις σίγουρες και σταθερές κινήσεις. Από την άλλη, λίγο γαργάλημα δεν βλάπτει! Ανεβαίνοντας, άσκησε πίεση στις γάμπες της με ευθείες και σταθερές κινήσεις. Συνέχισε προς τα πάνω και κάνε μασάζ στους τετρακέφαλους της και στην μέσα μεριά των μηρών της.

Τώρα, αν για κάποιο λόγο δεν την έχεις απογειώσει μέχρι τώρα, κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην όλη διαδικασία. Το πιο πιθανό είναι να μην φτάσετε ποτέ μέχρι το τέλος του μασάζ, καθώς θα προχωρήσετε σε άλλες δραστηριότητες.

Καλή επιτυχία.

Θες να μάθεις να την απογειώνεις; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!