Πως να Φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις Απελπισμένος - Men's Bible

Πως να Φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις Απελπισμένος

Πως να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένος

Το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις στο φλερτ είναι να δείχνεις απελπισμένος. Δεν έχουν σημασία τα λόγια και οι ατάκες αλλά το τί λένε η συμπεριφορά σου και οι πράξεις σου για εσένα.

Αν η συμπεριφορά σου δείχνει ότι ψάχνεις επιβεβαίωση τότε προφανώς δεν πρόκειται το φλερτ σου να πάει καλά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διάφορες ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σπάνια έχουν επιτυχία.

Οπότε τί μπορείς να κάνεις λοιπόν; Πως μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένος και πως μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου να γίνει καλύτερος στην επικοινωνία με τις γυναίκες;

Για να μην δείχνεις απελπισμένος καλλιέργησε την αυτοεκτίμηση σου

Δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος να φλερτάρεις με ωραίο και στρωτό τρόπο. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και ο τρόπος με τον οποίο φλερτάρει επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτήρα του και το προσωπικό του στυλ επικοινωνίας.

Κάποιοι χρησιμοποιούν πολύ το χιούμορ τους και γοητεύουν με το παιχνίδι και τη διασκέδαση στον λόγο τους.

Άλλοι βασίζονται λιγότερο στο χιούμορ και περισσότερο στην ικανότητα τους να εκφράσουν με ωραίο και ενδιαφέροντα τρόπο τις απόψεις τους κάνοντας παράλληλα επίδειξη της ευφυΐας και των γνώσεων τους.

Και υπάρχουν και αυτοί που γοητεύουν με την ενσυναίσθηση τους και την ικανότητα τους να μπαίνουν στη θέση της κοπέλας, να καταλαβαίνουν τα συναισθήματα της και να της το δείχνουν χωρίς όμως να χάνουν το δυναμισμό τους.

Ανεξάρτητα από το πως φλερτάρεις, αυτό που χρειάζεται να επικοινωνήσεις στη γυναίκα που σου αρέσει για να την ιντριγκάρεις, είναι πως είσαι άνδρας ισορροπημένος, με υγιή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, και όχι κάποιος που θέλει να τη ρίξει για να πάρει την επιβεβαίωση του.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας λοιπόν για να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένος, είναι η αυτοεκτίμηση σου. Ένας άνδρας με υγιή αυτοεκτίμηση σπάνια θα δείξει απελπισμένος στο φλερτ (εκτός ίσως από την περίπτωση που ερωτευτεί παράφορα με την πρώτη ματιά).

Για αυτόν το λόγο φρόντισε να καλλιεργήσεις την αυτοεκτίμηση σου, κάνοντας όλα αυτά που χρειάζονται για να ενισχύσεις την πίστη σου στον εαυτό σου.

Από εκεί και πέρα όταν φλερτάρεις με μια κοπέλα που εστίασε στα ακόλουθα.Πως να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένος

Να έχεις συγκεκριμένα κριτήρια

Αν δεν θες να δείχνεις απελπισμένος τότε θα πρέπει να σκεφτείς καλά τα κριτήρια σου για την επιλογή συντρόφου.

Οι περισσότεροι άνδρες φαίνονται απελπισμένοι γιατί από τον τρόπο τους δείχνουν κερδισμένοι εξ’ αρχής πριν καν γνωρίσουν καλά την κοπέλα ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα.

Δεν τους νοιάζει αν εκτός από ωραίο σώμα έχει και άλλα θετικά χαρακτηριστικά. Τους αρκεί η εμφάνιση και θα κάνουν τα πάντα για να τη ρίξουν.

Όπως καταλαβαίνεις όμως αυτό δεν είναι δείγμα ισορροπημένου άνδρα με κριτήρια, αλλά δείγμα ανθρώπου που έχει καιρό να κάνει σεξ.

Όταν φλερτάρεις λοιπόν με κάποια κοπέλα φρόντισε μεν να δείξεις το ενδιαφέρον σου, αντιμετώπισε όμως τη γνωριμία ως απλή γνωριμία και δείξε στην κοπέλα μέσα από ερωτήσεις και δηλώσεις που κάνεις, ότι έχεις τα κριτήρια σου και ψάχνεις για συγκεκριμένα πράγματα.

Να μην υπερβάλεις σε πειράγματα και κομπλιμέντα

Τα πειράγματα και τα κομπλιμέντα είναι κομμάτι της διαδικασίας του φλερτ. Κάποιοι κάνουν αρκετά, άλλοι κάνουν λιγότερα, το θέμα είναι να μην είναι υπερβολικά πολλά.

Είναι πολύ διαφορετικό να κάνεις ένα πείραγμα για να δείξεις το χιούμορ σου και την προσωπικότητα σου και να ελαφρύνεις κάπως την κουβέντα και πολύ διαφορετικό να κάνεις πειράγματα με πρόθεση να κάνεις την κοπέλα να σε συμπαθήσει.

Το ίδιο ισχύει και για τα κομπλιμέντα. Είναι πολύ διαφορετικό να κάνεις κάποιο κομπλιμέντο για να εκφράσεις γνησιά την εκτίμηση σου και πολύ διαφορετικό να κάνεις κομπλιμέντα επιτηδευμένα για να κερδίσεις την συμπάθεια της.

Απόφυγε λοιπόν τις υπερβολές και κράτα ένα μέτρο.

Να δείχνεις το ενδιαφέρον σου αλλά να μην κυνηγάς για να μην δείχνεις απελπισμένος

Είναι πολύ διαφορετικό να προτείνεις σε μια κοπέλα να βγείτε για καφέ και πολύ διαφορετικό να προτείνεις σε μια κοπέλα να βγείτε για καφέ ενώ εκείνη έχει ήδη αρνηθεί άλλες πέντε φορές να βγει μαζί σου. Όπως καταλαβαίνεις έτσι όχι μόνο δεν έχεις επιτυχία, αλλά γίνεσαι και ενοχλητικός και ξεπερνάς τα όρια…

Είναι σημαντικό να δείχνεις και να μην κρύβεις το ενδιαφέρον σου στο φλερτ, εξίσου σημαντικό όμως είναι να μην κυνηγάς και να μην πιέζεις την κοπέλα να κάνει κάτι μαζί σου.

Με τις συνεχείς προτάσεις δεν καταφέρνεις κάτι εκτός απ’ το να δείχνεις απελπισμένος και ανασφαλής.

Είναι προτιμότερο να είσαι χαλαρός και να αφήσεις στην κοπέλα χρόνο να κάνει την επιλογή της. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αν μια κοπέλα δε θέλει για τον Χ ή τον ψ λόγο να είναι μαζί σου, είναι πολύ πιθανό να μην ταιριάζετε και να είστε άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και προτιμήσεις.

Θες να βελτιώσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!