Πώς να Ξεκινήσω να Φλερτάρω; Οδηγός Φλερτ - Men's Bible

Πώς να Ξεκινήσω να Φλερτάρω; Οδηγός Φλερτ

Πώς να ξεκινήσω να φλερτάρω;

Οι περισσότεροι μαθητές μας είναι άτομα που ήδη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στο φλερτ. Συχνά, όμως, συναντάμε και άντρες που είναι στην αφετηρία και μας ρωτάνε: πώς να ξεκινήσω να φλερτάρω;

Το να εκθέσεις τον εαυτό σου για πρώτη φορά στην απόρριψη είναι μια από τις μεγάλες προκλήσεις του φλερτ. Παρ’ όλα αυτά κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνεις. Να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει και να της μιλήσεις.

Για τον ντροπαλό άντρα, λοιπόν, που δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο, ακολουθεί ένας απλός οδηγός για το πως να κάνει την αρχή.

#1 Επικεντρώσου στο να περάσεις καλά

Ναι σίγουρα θες να βγεις έξω και να κάνεις γνωριμίες. Όμως, εδώ στο Mens Bible πιστεύουμε ακράδαντα πως το όλο νόημα του να βγεις σε κάποιο μπαρ το βράδυ είναι για να περάσεις υπέροχα. Οι γνωριμίες είναι κάτι που μπορεί να συμβούν, όμως ο βασικός στόχος είναι να διασκεδάσεις.

Για αυτό, λοιπόν, ξεκίνα να σκέφτεσαι λιγότερο το «πρέπει να φλερτάρω» και περισσότερο το πώς να ευχαριστηθείς το χρόνο σου έξω.

Αν μη τι άλλο, τι πιστεύεις είναι πιο ελκυστικό; Ένας άντρας ο οποίος δείχνει νευρικός και ανήσυχος κοιτώντας πέρα δώθε ή ένας άντρας που δείχνει χαμογελαστός, κοινωνικός, εξωστρεφής και ξέρει να περνάει καλά με την παρέα του;Πώς να ξεκινήσω να φλερτάρω;

#2 Βγες με έμπιστους φίλους

Όταν δεν έχεις εξασκηθεί στο να είσαι κοινωνικός με αγνώστους, ακόμα και σε περιστάσεις που είναι απολύτως συνηθισμένο κοινωνικά, το να έχεις μερικούς έμπιστους φίλους κοντά σου για να σε βοηθήσουν, είναι ένα πρώτο βήμα.

Ειδικά αν είσαι τύπος που δεν βγαίνει συχνά.

Και αυτό γιατί μια τέτοια παρέα μπορεί να σε στηρίξει όταν τεστάρεις τα νερά για πρώτη φορά και να σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα βήματα.

#3 Αποδέξου το άγχος σου

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στο φλερτ για ένα ντροπαλό άντρα είναι το άγχος. Γιατί ουσιαστικά το «πώς να φλερτάρω» κρύβει ένα σωρό άλλα ερωτήματα και ανησυχίες από πίσω.

Τι εντύπωση θα κάνει; Τι να της πει; Πως θα φανεί στους υπόλοιπους τριγύρω;

Και το πρόβλημα είναι πως όσο προσπαθείς να ελέγξεις το συναίσθημα αυτό, τόσο πιο έντονο γίνεται.

Το άγχος όμως είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε κάτι που ερμηνεύει ως πρόκληση, δυσκολία ή απειλή. Δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, λοιπόν, ως δια μαγείας αν το φλερτ και η επικοινωνία με τις γυναίκες δεν είναι μέσα στη ζώνη άνεσης σου.

Για αυτό, λοιπόν, μην πολεμάς το άγχος. Αποδέξου το.

Κατάλαβε ότι είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι ακόμα και αν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, πες ένα ευχαριστώ στον εαυτό σου που θέλει να σε προστατεύσει και δράσε.

Ο μόνος τρόπος να εξαλείψεις το άγχος σου είναι μέσω της εξοικείωσης και για να εξοικειωθείς χρειάζονται πράξεις. Μην περιμένεις. Η πραγματική εξέλιξη συμβαίνει έξω από τη ζώνη άνεσης σου.

Θες έναν πλήρη Οδηγό και Καθοδήγηση για το Φλερτ; Δες εδώ

#4 Θέσε στόχους που είναι ρεαλιστικοί και ταυτόχρονα αποτελούν πρόκληση

Χρειάζεται λοιπόν να προκαλέσεις τον εαυτό σου. Δεν θες όμως και να τον εξαντλήσεις, σωματικά και ψυχικά. Είναι λογικό ένας άντρας που είναι ντροπαλός και που δεν έχει πολλές εμπειρίες να μην καταφέρει να αλλάξει μέσα σε ένα βράδυ. Χρειάζονται πολλά μικρά βήματα και στάδια.

Για αυτό το λόγο θέσε πρώτα μικρούς ρεαλιστικούς στόχους, ώστε σιγά σιγά να καταφέρεις κάτι από τα παρακάτω:

  • Να ξεκινήσεις κουβέντα με Χ αγνώστους μέσα σε ένα βράδυ.

  • Να ξεκινήσεις κουβέντα με Χ γυναίκες που σου αρέσουν μέσα σε ένα βραδύ.

  • Να ζητήσεις το τηλέφωνο από μια κοπέλα που σου αρέσει.Πώς να ξεκινήσω να φλερτάρω;

#5 Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου

Στο τέλος της βραδιάς και αφού γυρίσεις σπίτι μην πέσεις αμέσως για ύπνο. Ανακεφαλαίωσε τι έγινε, ανάλυσε το λίγο και γίνε ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Τι έκανες καλά; Τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα; Τι εύχεσαι να είχες κάνει διαφορετικά;

Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου χωρίς όμως να είσαι υπερβολικά αυστηρός. Χρειάζεται ισορροπία.

Τώρα ξέρεις γιατί η ερώτηση «πως να ξεκινήσω να φλερτάρω» είναι παραπλανητική. Γιατί κάνει το φλερτ αυτοσκοπό, όταν ο πραγματικός στόχος είναι να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και στην πορεία να γνωρίσεις ανθρώπους που προσθέτουν αξία στη ζωή σου.

Και σε περίπτωση που είσαι έτοιμος να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, επικοινώνησε μαζί μου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!