Επικοινωνιακές Προϋποθέσεις: 3 Τρόποι Σκέψης για Χαρισματική Επικοινωνία - Men's Bible

Επικοινωνιακές Προϋποθέσεις: 3 Τρόποι Σκέψης για Χαρισματική Επικοινωνία

3 εσωτερικές επικοινωνιακές προϋποθέσεις για Επικοινωνείς καταπληκτικά με οποιονδήποτε μιλάς, 7 απλοί τρόποι για να γίνεις καλύτερος μιλώντας μπροστά σε κόσμο

Όπως ανέφερα πρόσφατα σε προηγούμενο άρθρο, υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές προϋποθέσεις που αν τις ακολουθήσεις, θα μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με οποιαδήποτε γυναίκα συναναστρέφεσαι και θα μπορείς να επηρεάσεις θετικά τη γνώμη της προς το άτομό σου.

Πέρα από τις εξωτερικές τεχνικές, δηλαδή τις τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις για να επηρεάσεις θετικά τον κόσμο, υπάρχουν και κάποιες εσωτερικές επικοινωνιακές προϋποθέσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

3 εσωτερικές επικοινωνιακές προϋποθέσεις για καταπληκτική επικοινωνία

#1 Είσαι υπεύθυνος για τον τρόπο που σκέφτεσαι

Συνεπώς και για τα αποτελέσματα που φέρνεις. Αυτό, πολύ απλά σημαίνει ότι κάθε δράση που κάνουμε, πρώτα δημιουργείται σαν σκέψη στο μυαλό μας. Για να υπάρξει μία δράση λοιπόν, πρέπει πρώτα να την σκεφτείς και να τη δημιουργήσεις στο μυαλό σου ως εικόνα. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τις σκέψεις σου, συνεπώς κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις σου.

Αυτό σημαίνει ότι εσύ είσαι αυτός που θα αλλάξει το αποτέλεσμα και κανείς άλλος. Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να φέρεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Ξέρω ότι πολλές φορές μουδιάζεις σκεφτόμενος ότι θα πρέπει να προσεγγίσεις κάποια κοπέλα και τρέχεις στο μυαλό σου όλα τα περίεργα σενάρια που μπορούν να συμβούν. Αντίστοιχα, θα έπρεπε να σκεφτείς και όλα τα θετικά σενάρια, με εσένα να φλερτάρει και να απολαμβάνει τη συνομιλία με την κοπέλα που έχεις μπροστά σου, με εσένα να ανταλλάζεις τηλέφωνα μαζί της και να ξαναβγαίνετε ραντεβού.

Όπως λέει και ο Tony Robbins, όπου πάει η εστίασή σου, εκεί θα πάει και η ενέργειά σου. Πρέπει να πας εκεί που κοιτάς. Οπότε ξεκίνα να σκέφτεσαι θετικά για το αποτέλεσμα της συναναστροφής σου για να φτάσεις εκεί.Ο απλός τρόπος να γίνεις άμεσα πιο Χαρισματικός στην Επικοινωνία, 3 εσωτερικές επικοινωνιακές προϋποθέσεις για Επικοινωνείς καταπληκτικά με οποιονδήποτε μιλάς

#2 Δεν υπάρχουν αρνητικοί άνθρωποι, μόνο αρνητικές διαθέσεις

Δεν υπάρχουν αρνητικοί άνθρωποι, μόνο αρνητικές διαθέσεις. Κανείς δε γεννήθηκε με την αρνητική προδιάθεση στο μυαλό του. Κάτι συνέβη στην πορεία και άρχισαν να σκέφτονται έτσι.

Φυσικά αυτό ισχύει και για τις γυναίκες που συναντάς στα μπαρ ή στο δρόμο. Καμία τους δεν έχει αρνητική ή θετική προδιάθεση. Αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν τις προσεγγίζεις και να εστιάζεις στο πως μπορείς να χτίσεις επικοινωνιακή άνεση ή αλλιώς χημεία.

Δεν έχεις ιδέα ποια είναι αυτή που έχεις μπροστά σου, όπως δεν έχει κι εκείνη ιδέα ποιος είσαι εσύ. Ο σκοπός της προσέγγισής σου είναι αυτός ακριβώς, να μάθετε ο ένας τον άλλον. Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι να δημιουργήσεις χημεία. Κάθε σου κίνηση πρέπει να οδηγεί εκεί. Είτε με έλξη, είτε με σύνδεση, είτε με αγγίγματα ή με αστεία, αυτός είναι ο στόχος σου.

Όσο γρηγορότερα και καλύτερα το κάνεις αυτό, τόσο γρηγορότερα θα ανταποκριθεί και η κοπέλα που έχεις μπροστά σου.

#3 Ρύθμισε τις αντιδράσεις σου με βάση τη συμπεριφορά της

Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να υποθέσουμε πράγματα για την κοπέλα και τη συναναστροφή μας, βάσει προσωπικών μας πεποιθήσεων και προηγούμενων εμπειριών. Πολλές φορές, κρίνουμε το αποτέλεσμα της συναναστροφής μας πριν καν προσεγγίσουμε κάποια ή ακόμα χειρότερα, κρίνουμε βάσει λανθασμένων πεποιθήσεων.

Για παράδειγμα, βλέπουμε κάποια που μας αρέσει και το πρώτο που μπορεί να σκεφτούμε είναι πως «είναι πολύ όμορφη για να με θέλει εμένα». Ή «κοίτα πως είναι ντυμένη, αυτή σίγουρα θέλει κάποιον με πολλά χρήματα για να την στηρίξει οικονομικά».

Όλες αυτές οι σκέψεις έχουν να κάνουν με τον τρόπο που σκεφτόμαστε εμείς και με τις δικές μας περιοριστικές πεποιθήσεις. Είναι πολύ εύκολο να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα για κάποια, απλά με μία ματιά.

Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να εστιάσουμε στη συμπεριφορά της. Να καταλάβουμε τι εκπέμπει όσο δημιουργούμε χημεία. Δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της, μπορούμε όμως να εστιάσουμε σε αυτά που λέει και πως κινείται και να καταλάβουμε πολλά για το ποια είναι.

Τέλος να θυμάσαι ότι, το άτομο με την περισσότερη ευελιξία, θα κυριαρχήσει στο σύστημα

Με απλά λόγια, όσο πιο ευέλικτος είσαι στη συμπεριφορά σου, τόσο ευκολότερο θα είναι για εσένα να βγεις κερδισμένος σε κάθε σου συναναστροφή. Όσο θέτεις περιττά όρια κι εμπόδια, τόσο περισσότερο θα δυσκολεύεσαι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αντίστοιχα, όσο πιο ευέλικτος είσαι, θα ανοίγεσαι ευκολότερα σε νέες προοπτικές κι ευκαιρίες.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά της επικοινωνίας και του φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!