Πως να την Ερεθίσεις Ερωτικά - Men's Bible

Πως να την Ερεθίσεις Ερωτικά

Πως να την Ερεθίσεις Ερωτικά

Το να ερεθίσεις ερωτικά μια γυναίκα, είτε τη στιγμή που τη γνωρίζεις, είτε είστε στο ραντεβού, είτε είστε σε μια μακροχρόνια σχέση που έχει χάσει τη σπίθα της, είναι πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως να ερεθίσεις ερωτικά την κοπέλα που σου αρέσει, αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι πως ανεξάρτητα από στάδιο στο οποίο βρίσκεται η γνωριμία σας, η διαδικασία είναι η ίδια.

Να λοιπόν τι χρειάζεται να κάνεις:

Πίστεψε στον εαυτό σου και στην ικανότητα σου να την ερεθίσεις

Στο φλερτ η αυτοπεποίθηση είναι το πάν. Και αν θες να φερθείς ως άνδρας με σιγουριά χρειάζεται πρώτα να πιστέψεις πως έχεις την ικανότητα να την ερεθίσεις και να την «ανάψεις» σεξουαλικά.

Είτε της μιλάς για πρώτη φορά σε κάποιο μπαρ, είτε είστε σε ραντεβού, είτε είστε σε μακροχρόνια σχέση, η αυτοπεποίθηση σου παίζει καίρια σημασία στην έλξη που νιώθει για εσένα η κοπέλα.

Γιατί; Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι σημάδι συναισθηματικής δύναμης και ένδειξη πως ο άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχημένα δύσκολες καταστάσεις.

Η έλξη που νιώθει η γυναίκα για τον άνδρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ικανότητα του άνδρα για επιβίωση.

Αν εκείνος δεν έχει πίστη στον εαυτό του, τότε και εκείνη δεν θα νιώσει την επιθυμία να κάνει κάτι μαζί του.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξασκηθείς να κάνεις όταν φλερτάρεις, είναι να υποθέσεις πως η κοπέλα ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα.

Αυτό είναι σημαντικό καθώς ξεκινάς από μια θέση που σε βοηθάει να προβάλεις αυτοπεποίθηση και να φερθείς με τρόπο αρρενωπό, χωρίς να δείχνεις πως αμφιβάλεις για τον εαυτό σου.

Θα σε βοηθήσει να δρας με μεγαλύτερη αμεσότητα. Και το κυριότερο; Να μην υπερβάλεις στις τεχνικές έλξης όπως το πείραγμα καθότι η υπερβολή δείχνει το ακριβώς αντίθετο από την εντύπωση που θες να αφήσεις.

Μίλα της λοιπόν και φέρσου της σαν να είσαι σίγουρος ότι εκείνη έλκεται ερωτικά από εσένα. Κοίτα την σαν να ξέρεις πως της αρέσεις. Άγγιζε την σαν να είσαι σίγουρος πως της αρέσεις. Μίλα της σαν να ελκύεται ήδη.

Βοηθάς έτσι τον εαυτό σου να αποφύγει να κολλήσει στη λακκούβα της αμφιβολίας και της αδράνειας.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να τα κάνεις όλα σωστά. Να φέρεσαι με ελκυστικό τρόπο, να την πειράζεις, να της κάνεις τα σωστά κομπλιμέντα κλπ. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να δράσεις και να κλιμακώσεις ερωτικά να «κολλάς».

Αν λοιπόν «κολλήσεις» και μείνεις πάρα πολύ στη φάση του «λέω αστεία και πειράζω την κοπέλα, χωρίς να κλιμακώνω» τότε μπορεί να την είχες ανάψει αλλά η απροθυμία σου να προχωρήσεις θα κάνει την κοπέλα να ξενερώνει σιγά σιγά.

Θες να την κάνεις να μη μπορεί να σου αντισταθεί; Δες εδώ

Δεν μπορείς να την ερεθίσεις χωρίς να υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ σας

Αρκετοί άνδρες και φίλοι του site μας ρωτούν στα μηνύματα που μας στέλνουν, πως να κάνουν τη γυναίκα που τους αρέσει να «ανάψει» για χάρη τους.

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα. Καλό είναι να διαχωρίσουμε το να νιώθει η κοπέλα έλξη για εσένα και το να την ερεθίσεις. Αν και αυτά τα δύο δεν απέχουν πάρα πολύ, το να έχει «ανάψει» η κοπέλα για εσένα, δηλαδή να νιώθει πως θέλει να βρεθεί σεξουαλικά μαζί σου, προϋποθέτει το να νιώθει έλξη.

Άρα πρώτα πρέπει να την κάνεις να σε δει ως μια σεξουαλική επιλογή. Διαφορετικά, αν εκείνη δεν νιώθει να έλκεται από εσένα, τότε το άγγιγμα σου, τα κομπλιμέντα σου και οτιδήποτε άλλο κάνεις δεν θα την κάνουν να θέλει να κοιμηθεί μαζί σου.

Στην καλύτερη να σε συμπαθήσει και να σε δει σαν φίλο.

Χρειάζεται λοιπόν πρώτα να αντιληφθείς μέσα από τη συμπεριφορά της και τα μη λεκτικά σημάδια που σου δίνει, ότι έλκεται και έπειτα να ανεβάσεις τη σεξουαλική ένταση.

Φυσικά, όπως είπα και πιο πάνω, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις μέχρι να είσαι σίγουρος πως η κοπέλα γουστάρει για να δράσεις στην ασφάλεια. Ούτε φυσικά πως πρέπει να αμφιβάλεις και να ψάχνει στις εκφράσεις της σημάδια αποδοχής.Δημιουργώντας Σεξουαλική Ένταση στο Φλερτ: πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι, Πως να την Ερεθίσεις Ερωτικά

Κάνε της κομπλιμέντα

Αρκετοί άνδρες πιστεύουν πως αν μια κοπέλα είναι ωραία έχει ταυτόχρονα και αυτοπεποίθηση στην ικανότητα της να ελκύει τους άνδρες.

Αυτό όμως δε συμβαίνει πάντα. Πολλές ωραίες και εμφανίσιμες κοπέλες αμφιβάλουν για την εμφάνιση τους και θέλουν να αλλάξουν διάφορα πράγματα πάνω τους.

Για αυτό τον λόγο ένα βασικό σημείο κλειδί στο να ερεθίσεις μια κοπέλα, είναι να της κάνεις κομπλιμέντα για την εμφάνιση της.

Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή. Για να δείξεις στην κοπέλα πόσο σέξι και επιθυμητή τη βρίσκεις, θα πρέπει πρώτα εκείνη να νιώθει έλξη για εσένα και κατά προτίμηση να έχετε φιληθεί. Διαφορετικά τα κομπλιμέντα για το σώμα της και την εμφάνιση της θα ακουστούν γενικά, τυπικά και επιτηδευμένα.

Από τη στιγμή όμως που νιώσει έλξη για εσένα τότε τα κομπλιμέντα σου θα έχουν πιο άμεση και δυνατή επίδραση πάνω της καθώς θα προέρχονται από κάποιον που εκείνη βλέπει ως άνδρα δυνατό.

Κλιμάκωσε ερωτικά

Την ερωτική έλξη και η σεξουαλική ένταση μέχρι ένα σημείο μπορείς να τις χτίσεις λεκτικά. Χρειάζεται να κλιμακώσεις με πράξεις αλλιώς η επιθυμία της θα αρχίσει να ξεθωριάζει. Οι πράξεις αυτές είναι φυσικά το άγγιγμα και το φιλί, αλλά και το να ηγηθείς σταδιακά προς το σεξ.

Μην κάνεις το λάθος λοιπόν να κάνεις τα πάντα σωστά και να την αφήσεις χωρίς να τελειώσεις αυτό που ξεκίνησες.

Αν η κοπέλα «ανάψει» και τελικά δε γίνει τίποτα γιατί αμφέβαλες για τον εαυτό σου, τότε εκείνη περισσότερο θα ξενερώσει μαζί σου παρά θα θέλει να σε ξαναδεί.

Από τη στιγμή λοιπόν που βλέπεις πως η κοπέλα ανταποκρίνεται και θέλει, κλιμάκωσε σταδιακά και χωρίς να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου.

Θέλεις να βελτιωθείς;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Μέσα από αυτό σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου!

Για τον Συγγραφεα

Nikos

Ο Nikos, άριστος γνώστης των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων, έχει αφιερώσει χιλιάδες ώρες για να αναπτύξει έναν τρόπο φλερτ πολύ αποδοτικό στην ελληνική πραγματικότητα. Όπλα του η γρήγορη σκέψη, η σιγουριά στον εαυτό του και φυσικά το χαμόγελό του.