5 τρόποι για να γίνεις Ελκυστικός στις Γυναίκες - Men's Bible

5 τρόποι για να γίνεις Ελκυστικός στις Γυναίκες

5 τρόποι για να γίνεις Ελκυστικός και Ακαταμάχητος στις Γυναίκες

Ο τρόπος με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες έρχονται ερωτικά πιο κοντά ακολουθεί συγκεκριμένα μοτίβα. Και όταν μιλάμε για φλερτ, έρωτα και σχέσεις, ο μέσος άνδρας δυσκολεύεται γιατί δεν γνωρίζει πως ακριβώς να γίνει ελκυστικός και ακαταμάχητος για μια γυναίκα.

Σκέψου λίγο, τι κάνουν οι περισσότεροι άνδρες;

Το παλεύουν με το να κυνηγούν ξανά και ξανά τη γυναίκα που τους αρέσει και να προσπαθούν συνεχώς να την «κερδίσουν» συνήθως με το να της προσφέρουν κάτι.

Εξυπηρετήσεις, υποστήριξη, λουλούδια, δώρα κλπ.

Και πως καταλήγει αυτή η προσπάθεια; Η γυναίκα βρίσκει τον άνδρα γλυκό και πολύ καλό, αλλά δε νιώθει μέσα της την ερωτική σπίθα. Ο άνδρας αυτός δεν είναι ελκυστικός στα μάτια της.

Και αν δε το νιώθει, τότε δε θα μπορεί να τον δει και ερωτικά.

Δεν είναι τα λουλούδια, ούτε οι εξυπηρετήσεις, η υποστήριξη, τα δώρα κλπ, που σε βοηθούν να γίνεις ελκυστικός.

Αν υπάρχει η ερωτική έλξη, τότε όλα αυτά δείχνουν ρομαντικά στα μάτια της, στην απουσία της όμως το υπερβολικό «κυνήγι» μπορεί να κάνει την κοπέλα να νιώσει άβολα.

Κάποιες φορές όμως, ο άνδρας γνωρίζει πώς να φερθεί για να κάνει τη γυναίκα να τον δει ερωτικά.

Και το μυστικό εδώ δεν είναι τα δώρα, αλλά η επικοινωνία.

Για να είσαι ελκυστικός για μια γυναίκα πρέπει να επικοινωνείς μαζί της με τρόπο που δημιουργεί στην γυναίκα δυνατά συναισθήματα. Εκείνη νιώθει την παρουσία σου ως άνδρα ελκυστικό και δυνατό και αρχίζει να σε βρίσκει ακαταμάχητο.

Η έλξη λειτουργεί διαφορετικά στις γυναίκες απ’ ότι στους άνδρες

Σε γενικές γραμμές, ο τρόπος με τον οποίο ο άνδρας προκαλεί ερωτικά αισθήματα στην γυναίκα με την οποία μιλάει, βασίζεται στην κατανόηση του πως η έλξη για τις γυναίκες είναι μια διαδικασία.

Στους άνδρες είναι πολύ πιο εύκολο να αισθανθούν ερωτική και σεξουαλική έλξη απλά κοιτώντας μια κοπέλα. Το συναίσθημα πολλές φορές είναι άμεσο και κεραυνοβόλο. Οι γυναίκες μοιάζουν περισσότερο με νερό που ζεσταίνεται σταδιακά μέχρι να φτάσει στο σημείο βρασμού.

Το συναίσθημα αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο και γίνεται δυνατότερο ή αποδυναμώνεται ανάλογα με το πώς φέρεται ο άνδρας.

Έχοντας αυτό λοιπόν στο μυαλό σου διάβασε τις ακόλουθες συμβουλές για το πώς να δημιουργείς σε μια γυναίκα αισθήματα ερωτικής έλξης.Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου και να μην ξεκολλάει, 5 τρόποι για να γίνεις Ελκυστικός και Ακαταμάχητος στις Γυναίκες

Πώς να γίνω πιο ελκυστικός όταν φλερτάρω;

#1. Ξεκίνα από θέση ισχύος και όχι αδυναμίας

Πολλές φορές, όταν κάποιος βλέπει ερωτικά μια γυναίκα, είναι εύκολο να μετατραπεί από άνδρα με σθένος και δυναμισμό, σε αγχωμένο και νευρικό.

Έτσι όμως προβάλει το αντίθετο από αυτό που θέλει η γυναίκα από τον άνδρα. Τον θέλει δυνατό.

Να είσαι λοιπόν δυνατός. Πείραξε την παιχνιδιάρικα. Προκάλεσε την. Διαφώνησε μαζί της.

Όλα αυτά της στέλνουν το συναισθηματικό μήνυμα, πως είσαι άνδρας που πιστεύει στον εαυτό του, που δεν εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση της, που δεν υποχωρεί.

#2. Διατήρησε την ένταση ψηλά

Από τη στιγμή που η φωτιά ανάψει, με λίγα λόγια δημιουργήσεις ερωτική έλξη, χρειάζεται να τη διατηρείς αναμμένη.

Το γεγονός ότι η κοπέλα έχει αρχίσει να σου δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος, αυτό δε σημαίνει πως όλα έχουν τελειώσει.

Το αντίθετο μάλιστα. Αντί να χαλαρώσεις και η κουβέντα να οδηγηθεί σε πιο προβλέψιμη και βαρετή πορεία, ανέβασε λίγο την θερμοκρασία. Με λίγα λόγια μην επαναπαύεσαι αλλά κλιμάκωνε ερωτικά.

Το μεγαλύτερο αυτογκόλ που μπορείς να βάλεις, είναι να εφησυχάσεις και να καθυστερήσεις να κάνεις την κίνηση σου.

Θες να μάθεις πώς να γίνεις Ελκυστικός στην πράξη; Δες εδώ

#3 Μην σταματάς να την πειράζεις

Το πείραγμα είναι μια κλασική τεχνική στο φλερτ η οποία έχει αρκετούς τρόπους εφαρμογής.

Μπορεί να πειράξεις τη γυναίκα με λεκτικό τρόπο βγάζοντας της ένα παρατσούκλι ή μπορείς να το κάνεις με τη γλώσσα του σώματος πηγαίνοντας πολύ κοντά της σαν να σκύβεις να τη φιλήσεις και ξαφνικά να τραβιέσαι προς τα πίσω χαμογελώντας.

Όπως και αν το κάνεις, αυτό που επικοινωνείς είναι πως αντιμετωπίζεις την διαδικασία ανάλαφρα σαν παιχνίδι και όχι υπέρμετρα σοβαρά, πως νιώθεις άνετα και πως έχεις χιούμορ.

Για αυτό το λόγο το πείραγμα είναι ένας φανταστικός τρόπος να δημιουργείς έλξη καθ’ όλη τη διαδικασία και καλό είναι να το εξασκείς όσο περισσότερο μπορείς.

 

#4. Μην γίνεις προβλέψιμος

Όπως φαντάζομαι έχεις διαπιστώσει και από τη δική σου εμπειρία, μέσα από ταινίες, σειρές και βιβλία που βλέπεις και διαβάζεις, όταν κάτι γίνεται εύκολα προβλέψιμο τότε παύει να έχει ενδιαφέρον.

Με λίγα λόγια όταν γίνεσαι προβλέψιμος, τότε γίνεσαι και βαρετός. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη ανδρική αμαρτία στο φλερτ και τις σχέσεις. Όταν μια σχέση την τρώει η ρουτίνα, χάνει το πάθος και τη φλόγα της.

Σιγουρέψου λοιπόν πως δε χάνεις τον αυθορμητισμό σου, το χιούμορ σου και όλα εκείνα που δημιούργησαν εξ’ αρχής την ερωτική έλξη.

#5. Για να είσαι ελκυστικός ηγήσου δυναμικά

Στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που δε φοβούνται να πάρουν αποφάσεις και να βγουν μπροστά να ηγηθούν.

Κομμάτι της διαδικασίας του φλερτ είναι να δείξει ο άνδρας πως έχει αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Φυσικά, δεν εννοώ πως οι γυναίκες θέλουν άνδρες χειριστικούς που θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο και να γίνεται μονάχα ότι θέλουν εκείνοι. Δεν θέλουν τέτοιους άνδρες.

Αντίστοιχα όμως δε θέλουν και άνδρες που φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες, να αποφασίσουν, να εκφράσουν τη γνώμη τους και να λένε όλη την ώρα «Μωρό μου τι θέλεις να κάνουμε σήμερα;»

Μια γυναίκα δε θα σεβαστεί έναν άνδρα που γίνεται υποχείριο της και χαλί να τον πατήσει και δε θα νιώσει έλξη για εκείνον. Για αυτό το λόγο μη γίνεις τέτοιος τύπος.

Συνοψίζοντας

Καθώς διάβαζες τα παραπάνω, ελπίζω να είδες την ευρύτερη εικόνα και το γενικότερο μοτίβο πίσω από το φλερτ και την ερωτική έλξη.

Και έχει σημασία να το καταλάβεις αυτό, γιατί το φλερτ αλλά και η επικοινωνία εν γένει, βασίζεται σε μοτίβα και όχι σε δύσκαμπτους κανόνες και συγκεκριμένες ατάκες.

Αυτό που μετράει είναι το τι αποπνέεις και το πώς σε νιώθει η γυναίκα και για αυτό το λόγο σκοπός μας είναι να δουλέψουμε με τον κάθε άνδρα και να τον βοηθήσουμε να γίνει πιο ελκυστικός συνολικά.

Να τον βοηθήσουμε να ενισχύσει τα δυνατά του σημεία και να θωρακίσει τις αδυναμίες του.

Η έλξη ξεκινάει με εσένα λοιπόν. Και αν νιώθεις πως είσαι έτοιμος να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι, με χαρά θα ακούσω εσένα και την ιστορία που έχεις να μου διηγηθείς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!