Φλερτ στο Facebook: 5 συμβουλές για να φλερτάρεις με επιτυχία - Men's Bible

Φλερτ στο Facebook: 5 συμβουλές για να φλερτάρεις με επιτυχία

Φλερτ στο Facebook: 5 συμβουλές για να φλερτάρεις με επιτυχία

Το φλερτ στο Facebook δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά αρκετά συχνό. Το Facebook εμφανίστηκε μπροστά μας πριν από δέκα και βάλε χρόνια και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Όπως είναι λογικό, μιας και ο στόχος της πλατφόρμας είναι να συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους, αποτελεί και τρόπο με τον οποίο αρκετοί άνδρες και γυναίκες μπορούν να γνωριστούν και να φλερτάρουν.

Όμως δεν είναι για όλους τους άνδρες το ίδιο εύκολο να φλερτάρουν αποτελεσματικά στο Facebook.

Είτε γιατί δε ξέρουν πως να κάνουν το πρώτο βήμα, είτε γιατί δε γνωρίζουν πως να κινηθούν, καταλήγουν να μη φλερτάρουν τις κοπέλες που θα ήθελαν να γνωρίσουν.

Ευτυχώς δε χρειάζεται να είναι έτσι, καθώς το φλερτ στο Facebook μπορεί να γίνει πιο απλό και εύκολο όταν ακολουθείς τους παρακάτω κανόνες.

Φλερτ στο Facebook: 5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζεις

#1 Φρόντισε το Προφίλ σου

Αν έχεις διαβάσει οποιοδήποτε άρθρο για το διαδικτυακό φλερτ, τότε γνωρίζεις πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι το προφίλ σου, γιατί αυτό αποτελεί την εικόνα σου για τον κόσμο και παίζει τον κρισιμότερο ρόλο στο αν η κοπέλα θα απαντήσει στο αρχικό μήνυμά σου.

Αν το προφίλ σου βγάζει θετικά και ελκυστικά στοιχεία για εσένα και την προσωπικότητά σου, αυτομάτως τα μηνύματά σου δείχνουν πιο ωραία, έξυπνα και γοητευτικά.

Τί σημαίνει καλό προφίλ; Σημαίνει ένα προφίλ με κολακευτικές για εσένα φωτογραφίες και αναρτήσεις, που εκφράζουν και αναδεικνύουν τα δυνατά και γοητευτικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Ο άνδρας δε χρειάζεται να βγαίνει «ωραίος» στις φωτογραφίες. Χρειάζεται όμως η φωτογραφία να δίνει στοιχεία για το ποιος είναι. Είναι τύπος δυναμικός; Περιπετειώδης; Με χιούμορ; Καλλιεργημένος; Κοινωνικός;

Το προφίλ σου είναι η εικόνα σου στον κόσμο και είτε σε ενδιαφέρει το φλερτ στο Facebook, είτε το φλερτ σε κάποια άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα, είναι σημαντικό να το φροντίσεις.

Επίσης σημαντικό το προφίλ σου να δείχνει ενεργό και όχι παρατημένο. Να έχει δηλαδή πρόσφατες αναρτήσεις και να μη μοιάζει σα να είναι «ξεχασμένο απ’ το θεό».

To φλερτ στο Facebook είναι πιο χαλαρό και θέλει περισσότερο χρόνο. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζεις και το περιεχόμενο το οποίο ανεβάζεις.

Όσο πιο πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα κοινοποιείς και ανεβάζεις, τόσο πιο εύκολο είναι να καταλάβουν οι άλλοι ποιος είσαι και ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου. Φυσικά δεν είναι κακό αν δε θες να κοινοποιείς περιεχόμενο που σου αρέσει (άρθρα, τραγούδια, video κλπ) στο προφίλ σου, ωστόσο όσο λιγότερα πράγματα έχεις τόσο λιγότερα θα γνωρίζουν οι άλλοι για εσένα και τόσο ποιο γενικό και αδιάφορο θα είναι.

Αν δε δείχνεις καθόλου ενεργός, αν δε συμμετέχεις στην ομάδα, αν δεν ανεβάζεις καθόλου περιεχόμενο στο προφίλ σου κλπ, τότε όταν της στείλεις και τσεκάρει εκείνη το προφίλ σου, θα νιώσει πως της έχει στείλει κάποιος αδιάφορος τύπος που δεν έχει ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο ζωής. Κάτι που αν σε γνώριζε κανόνικά θα καταλάβαινε ότι δεν είναι αλήθεια.

#2 Κάνε Like, αλλά όχι στα πάντα

Για να έχεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκα είναι σημαντικό να σε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους άνδρες που την πολιορκούν. Θες λοιπόν να σε δει ως κάποιο ελκυστικό, cool και ενδιαφέροντα τύπο και όχι να μπεις στο κλαμπ των θαυμαστών της.

Γι’ αυτόν το λόγο απόφυγε να κάνεις με το σωρό like σε όλες τις φωτογραφίες της και σε όλες τις αναρτήσεις της. Δε λέω να μην κάνεις καθόλου.  Αν κάποια φωτογραφία, βίντεο, post κλπ, γνήσια σου αρέσει, εννοείται να το δώσεις το like. Αυτό που λέω είναι πως το να κάνεις like σε όλες τις φωτογραφίες της δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα να τη φλερτάρεις. Το αντίθετο μάλιστα μπορεί να σε νιώσει ως «περίεργο».

Πιο σημαντικό είναι να της στείλεις κάποιο μήνυμα, να πιάσετε κουβέντα, να αφήσετε λίγο το διάλογο να κυλήσει και να δείτε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και χημεία.

#3 Σχολίασε κάτι που σου τραβάει την προσοχή

Καθώς το Facebook είναι ένα κοινωνικό δίκτυο και όχι ένα dating app, είναι καλύτερο να είσαι πιο διακριτικός και χαλαρός όταν θες να ξεκινήσεις κάποια κουβέντα με σκοπό τη γνωριμία και το φλερτ.

Γι’ αυτόν το λόγο προτίμησε να τσεκάρεις πρώτα το προφίλ της κοπέλας που σου αρέσει και να της στείλεις κάποιο απλό προσωπικό μήνυμα με αφορμή κάποια φωτογραφία, ποστ ή στορυ το οποίο γίνεται με σεβασμό στην κοπέλα και εννοείται ότι δεν ξεπερνάει τα όρια.

Ο στόχος σου δεν είναι να πεις κάτι έξυπνο για να εντυπωσιάσεις. Αυτό που θες είναι απλά να κάνεις κάποιο ενδιαφέρον σχόλιο και να ξεκινήσει μια χαλαρή κουβέντα μέσα απ’ την οποία η κοπέλα σταδιακά σε γνωρίζει και θα καταλαβαίνει τι τύπος είσαι.

#4 Κράτα το διάλογο χαλαρό και ανάλαφρο, ειδικά στην αρχή

Σε γενικές γραμμές, το φλερτ στο Facebook δε διαφέρει ιδιαίτερα απ’ το φλερτ σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες. Όπως και σε όλες τις μορφές του φλερτ, αυτό που παίζει το μεγαύτερο ρόλο είναι ο τρόπος που θα χειριστείς την κουβέντα και το πως θα επικοινωνήσεις τον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου.

Απόφυγε την πολύ σοβαρή κουβέντα και τις πολλές ερωτήσεις και όταν η κοπέλα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται , βάλε χιούμορ στο διάλογο κάνοντας της μερικά ελαφρά πειράγματα, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

Και εννοείται ότι όταν βλέπεις πως η κοπέλα δε συμμετέχει στην κουβέντα και σου δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται, τότε αποχωρείς από τη συζήτηση με σεβασμό.

#5 Μην υπερπροσπαθείς

Κάτι που ισχύει γενικά στο φλερτ και όχι μόνο στο φλερτ στο Facebook, είναι πως η υπερβολική προσπάθεια απ’ την πλευρά του άνδρα, περισσότερο απομακρύνει τη γυναίκα παρά την κάνει να θέλει να γνωριστεί μαζί του.

Και ειδικά στο διαδικτυακό φλερτ που δεν βλέπεις τις αντιδράσεις της κοπέλας, παρά μόνο τα μηνύματά της, είναι πολύ εύκολο να υπερβάλεις με διάφορους τρόπος και να δείξεις υπερπροσπάθεια.

Υπερβολικές ατάκες εντυπωσιασμού, υπερβολικά πολλά κομπλιμέντα, υπερβολικά πολλά like, υπερβολικά πολλά πειράγματα και υπερβολική προσπάθεια να δείξεις άνδρας βαρύς και alpha αρσενικό, κάνουν τις περισσότερες γυναίκες να ξενερώνουν πολύ γρήγορα.

Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις πάντα το νου σου στα μηνύματα που γράφεις. Αν διαπιστώσεις ότι σκέφτεσαι πολύ ώρα κάποιο μήνυμα, τότε είναι καλύτερο να μην το στείλεις γιατί μάλλον προσπαθείς πολύ να στείλεις κάτι έξυπνο, εντυπωσιακό, δυναμικό κλπ.

Θυμήσου πως και στο φλερτ στο Facebook αλλά και παντού, η απλότητα κερδίζει .

Θες να μάθεις περισσότερα για το διαδικτυακό φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!