Πως να Βρεις Κοπέλα: Πλήρης Οδηγός - Men's Bible

Πως να Βρεις Κοπέλα: Πλήρης Οδηγός

Πως να Βρεις Κοπέλα: Πλήρης Οδηγός

Το να βρεις κοπέλα είναι μια αρκετά σημαντική διαδικασία στη ζωή σου. Αν δεν είσαι ήδη κάποιος διάσημος, πάμπλουτος ή μοντέλο, τότε θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως δεν είναι και πολύ εύκολο να γοητεύσεις μια κοπέλα και να κάνετε μια όμορφη σχέση.

Ίσως πιστεύεις πως η μοίρα θα φέρει στα πόδια σου τη γυναίκα των ονείρων σου. Όχι ότι είναι ανέφικτο, αλλά να ξέρεις πως υπάρχει πιθανότητα να περιμένεις πολύ καιρό για κάτι τέτοιο.

Όμως, όπως λέει και ο λαός, το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. Αρκεί βέβαια να μην επαναπαυτείς και να κάνεις και εσύ κάποιες κινήσεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ

Εάν πραγματικά ψάχνεις για το παντοτινό ταίρι σου, τότε σίγουρα θα θες να είναι αυτή η «μία και μοναδική». Αυτό σημαίνει πως ψάχνεις να βρεις κοπέλα που θα σε καταλαβαίνει πραγματικά, θα θέλει να είναι μαζί σου και να σε κάνει χαρούμενο.

Πως θα τη βρεις όμως αυτή τη γυναίκα;

Ακόμα και αν το πρώτο σας ραντεβού πήγε τέλεια και θες όντως να τη γνωρίσεις καλύτερα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να ξέρεις απ’ την αρχή εάν πρόκειται για κάτι που θα κρατήσει μελλοντικά ή απλά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Να πως θα επιταχύνεις τη διαδικασία ώστε να βρεις κοπέλα:

#1 Να ξέρεις τι ακριβώς αναζητείς

Το πρώτο βήμα λοιπόν για να βρεις κοπέλα, είναι να ξέρεις τι θες από κάποια μελλοντική παρτενέρ.

Αρκετοί βγαίνουν ραντεβού χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα ψάχνουν σε μια μακροχρόνια σχέση. Και αν αποσκοπείς σε μια τέτοια σχέση, τότε πρέπει πραγματικά να το σκεφτείς πολύ καλά.

Θα ήθελες να κάνετε κάποιο χόμπι μαζί; Μήπως να είναι κάποιο ανεξάρτητο, ευγενικό, δημιουργικό άτομο δίπλα σου;

Σκέψου λοιπόν καλά αυτά που ψάχνεις και ταιριάζουν με σένα.

#2 Μην είσαι υπερβολικά επιλεκτικός

Αν και το να ξέρεις τι θες και τι σου αρέσει είναι μια καλή βάση, το να «πιαστείς» όμως και από την παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάποιο πραγματικά υπέροχο άτομο.

Είναι σίγουρα σημαντικό να αποφασίσεις πως θες κάποιο αστείο, ευγενικό και έξυπνο άτομο δίπλα σου. Αλλά το να εξακριβώσεις πως θες κάποιο άτομο που να έχει τα ίδια πιστεύω ή τις ίδιες απόψεις με σένα, ε αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Όταν λοιπόν βάζεις σε καλούπια τα ραντεβού σου, ότι δηλαδή θα βγαίνεις μόνο με ξανθιές ή με γυναίκες που τους αρέσει να πίνουν μπύρα, τότε εκεί είναι που πραγματικά σαμποτάρεις τον εαυτό σου και πιθανώς να μη βρεις κοπέλα.

#3 Μη βιάζεσαι να κρίνεις

Όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι αδύνατον να γνωρίζεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού αν βρήκες την αδερφή ψυχή σου. Άρα, εάν το ραντεβού δεν ήταν σκέτη καταστροφή, αξίζει να ξαναβγείς με μια γυναίκα κι άλλες φορές για να καταλάβεις αν όντως ταιριάζετε.

Να έχεις κατά νου πως στα πρώτα ραντεβού οι περισσότεροι είμαστε αγχωμένοι και οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι πάντα σωστές.

Με το να βγεις αρκετές φορές με μια γυναίκα, δίνεις την ευκαιρία και σε εσένα να αποφασίσεις εάν θα πορευτείτε μαζί ή όχι στη συνέχεια.

#4 Μην κρίνεις μόνο την εμφάνιση

Μπορεί να θεωρείς πως σε ελκύει μόνο ένας συγκεκριμένος τύπος γυναίκας, αλλά το να μη δίνεις ευκαιρία και σε αυτές που δεν ταιριάζουν στο προφίλ είναι τεράστιο λάθος.

Να θυμάσαι πως η πραγματική χημεία βρίσκεται και πέρα από τη σωματική έλξη.

Η πραγματική χημεία χρειάζεται ψυχικό και συναισθηματικό δέσιμο.

Όταν καταφέρεις λοιπόν να συνδεθείς και στα τρία επίπεδα, τότε είναι που θα βρεις κοπέλα στ’ αλήθεια.

#5 Αν θες να βρεις κοπέλα, ψάξε για κάτι παραπάνω από σεξ

Όσο συναρπαστικές και αν είναι κάποιες σχέσεις, ίσως να μην είναι πάντα κατάλληλες για κάτι πιο μόνιμο.

Αν πραγματικά θες μια μακροχρόνια σχέση, μην ψάχνεις πάντα γυναίκες που αναζητούν το περιστασιακό σεξ ή είναι πάρτυ άνιμαλ. Ακόμα και αν σε ελκύει μια γυναίκα σεξουαλικά, το να είστε μαζί θα είναι κακός σύμβουλος και σπατάλη χρόνου από τη στιγμή που δε θα ψάχνετε τα ίδια πράγματα.

Η πιο σωστή κίνηση για να βρεις κοπέλα είναι να μπορεί να ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες επαρκώς πολύ πιο πέρα από τις σωματικές. Πως να Βρεις Κοπέλα: Πλήρης Οδηγός

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ: ΚΑΝΕ ΤΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ

Ουσιαστικά εδώ μιλάμε για την αμοιβαία έλξη.

Από τη στιγμή που μια κοπέλα βγει ραντεβού μαζί σου, τότε αυτό σημαίνει πως ως ένα βαθμό ενδιαφέρεται για σένα.

Αν τα θαλασσώσεις όμως, δε θα τη ξαναδείς εύκολα.

Μη βγείτε για επίσημο ραντεβού (δείπνο = κακή ιδέα, σινεμά = χειρότερη). Ιδανικά, πάτε κάπου που θα περάσετε καλά και δε θα νιώθετε τόσο έντονη πίεση, όπως σε κάποιο διαφορετικό μέρος από τα συνηθισμένα. Έτσι θα νιώσει οικειότητα και ότι σε ξέρει χρόνια.

Προφανώς η ερωτική έλξη είναι κρίσιμης σημασίας προκειμένου να βρεις κοπέλα και να την κρατήσεις.

Από την άλλη, σίγουρα θα έχεις ακούσει πως οι γυναίκες θέλουν να είναι με τα «κακά αγόρια». Αυτό όμως δε συμβαίνει πάντα.

Οι γυναίκες συνήθως θέλουν ένα άνδρα δυναμικό – κάποιον με τις δικές του απόψεις, που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό του και δεν ανέχεται την αδικία προς το πρόσωπό του – πόσο μάλλον από τις ίδιες.

Να μην είσαι απαράδεκτος σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο.

Εντούτοις, μη φοβηθείς να ακυρώσεις τα σχέδια αν δεν σου ταιριάζουν και δεν κάνεις κάτι που ένας εγωιστής θεωρεί ότι είναι μπελάς.

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ

Εάν όντως θες να βρεις κοπέλα και αυτή η σχέση να κρατήσει, υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν πρέπει να αποφεύγεις ποτέ! Και αυτά είναι τα εξής:

#1 Αφού βρεις κοπέλα, φρόντισε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα

Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι δυο σας έχετε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά αυτό μακροπρόθεσμα δε θα βοηθήσει. Το να μοιράζεστε τουλάχιστον ένα κοινό πάθος για κάποια δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να δεθείτε περισσότερο.

Εξάλλου, έτσι θα έχετε να πείτε περισσότερα για τις κοινές σας εμπειρίες και δραστηριότητες, αλλά και θα μπορείτε να απολαύσετε φυσικά τον χρόνο σας μαζί κάνοντας ό,τι αγαπάτε. 

Θέλεις να βρεις κοπέλα αλλά δεν ξέρεις πως; Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε!

#2 Να γελάτε μαζί

Θα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο να βρεις κοπέλα εάν δεν έχετε κοινή αίσθηση του χιούμορ.

Το καλύτερο γιατρικό που υπάρχει βέβαια είναι να μοιράζεσαι το γέλιο με τη σύντροφό σου. Ακόμα και αν η μέρα σου πήγε χάλια, τουλάχιστον ξέρεις ότι θα γυρίσεις σπίτι σε κάποια που σε κάνει να χαμογελάς και έτσι όλα θα φτιάξουν πάλι.

#3 Να έχετε κοινούς στόχους

Για μια αρμονική μακροχρόνια σχέση, θα σε βοηθήσει πολύ να βρεις κοπέλα η οποία να έχει τις ίδιες φιλοδοξίες με σένα.

Για παράδειγμα, αν εσύ θες να κάνεις πολυδάπανες διακοπές κάθε χρόνο, ενώ αυτή προτιμάει να μαζέψει χρήματα για την συνταξιοδότηση αργότερα, τότε αυτός ίσως να είναι μια σοβαρή διαφωνία μεταξύ σας.

Βεβαιώσου ότι έχετε παρόμοιες φιλοσοφίες για το γάμο, τα χρήματα, τα παιδιά, τις δουλειές και κάθε άλλο θέμα που είναι πραγματικά σημαντικό για τη σχέση σας.

#4 Να έχετε κοινά πιστεύω

Παρόλο που υπάρχουν εξαιρέσεις στους κανόνες, οι μακροχρόνιες σχέσεις, γενικότερα, κυλάνε καλύτερα όταν τα ζευγάρια μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις και ίδιες βασικές αξίες.

Η σχέση είναι πιο αρμονική όταν υπάρχουν κοινές θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις, καθώς και προσωπικές αξίες.

Αν, για παράδειγμα, εσύ βάζεις τα χρήματα πάνω απ’ όλα αλλά η παρτενέρ σου πιστεύει πως είναι καλό να λέει ψέματα σε κάποιες περιπτώσεις, τότε σίγουρα θα διαφωνείτε συχνά.

#5 Να υπάρχει αλήθεια και εμπιστοσύνη όταν βρεις κοπέλα

Όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις επιβιώνουν με το να υπάρχει ειλικρίνεια και διαφάνεια μέσα σε αυτή.

Μη φοβηθείς να μοιραστείς το παρελθόν σου με τη κοπέλα σου, αλλά ούτε και αυτή.

Θα πρέπει επίσης να νιώθεις άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου δίχως να υπάρχει ο φόβος της απόρριψης ή της αγνόησης και το ίδιο και η κοπέλα σου.

Η εμπιστοσύνη είναι ένας ακόμη σημαντικός πυλώνας. Μια υγιής μακρόχρονη σχέση στηρίζεται πάντα στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό: δηλαδή στην εμπιστοσύνη ότι δε θα πληγώσετε ποτέ ο ένας τον άλλο σκόπιμα και στον σεβασμό που έχει ο ένας για τα συναισθήματα του άλλου σε κάθε περίπτωση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!