Το Τρίπτυχο της Επιτυχίας: 3 Βασικές Αρχές για Ποιοτικές Σχέσεις - Men's Bible

Το Τρίπτυχο της Επιτυχίας: 3 Βασικές Αρχές για Ποιοτικές Σχέσεις

Το τρίπτυχο της επιτυχίας: 3 βασικές Αρχές για ποιοτικές σχέσεις

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πηγή χαράς, ευτυχίας, πλήρωσης, απογοήτευσης, μελαγχολίας και πόνου, από τις σχέσεις. Εξάλλου, οι ποιοτικές σχέσεις είναι ο τομέας της ζωής των ανθρώπων που μπορεί να προκαλέσει τον περισσότερο φόβο και ανησυχία.

Φόβος ότι δεν είμαστε αρκετοί, φόβος γιατί δεν θα πάρουμε αγάπη, φόβος γιατί θα μείνουμε μόνοι και πάει λέγοντας. Όλα μας τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα μέσα σε μια σχέση. Πάθος, χαρά, έκσταση, αναστάτωση και φόβος. Εξάλλου αυτός είναι ο ρόλος των σχέσεων. Να αυξήσουν και να ενισχύσουν την γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Αυτό είναι φυσικό κι επόμενο, γιατί είμαστε εκτεθειμένοι και ανοιχτοί όσο είμαστε μέσα σε μία σχέση. Έχουμε δίπλα μας κάποια που μας παρατηρεί και μας μελετάει όλο το 24ωρο, συνεπώς δεν μπορούμε να υποκριθούμε και να κρυφτούμε.

Ο πραγματικός εαυτός μας βγαίνει προς τα έξω και αυτό μπορεί να φοβίσει πολύ κόσμο. Άσχετα με το αν είσαι σε μία παθιασμένη, ρομαντική, ερωτική σχέση ή όχι, αυτά που θα αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο, θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία τέτοια σχέση ή να την ενισχύσεις ακόμα περισσότερο αν την έχεις ήδη.

Να θυμάσαι ότι ούτε τα χρήματα, η αναγνώριση ή το στάτους δεν θα σε κάνει να αισθανθείς την ικανοποίηση που θα σου φέρει μία επιτυχημένη σχέση με κάποια που την θες και σε θέλει εξίσου πολύ.

3 Αρχές για ποιοτικές σχέσεις

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία που θα κάνουν την σχέση σου να απογειωθεί και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τρεις βασικές αρχές που θα κάνουν κάθε γυναίκα να θέλει να είναι μαζί σου και να παραμείνει μαζί σου. Το πρώτο και βασικότερο είναι να ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες από εσένα. Το δεύτερο είναι να μπορείς να το προσφέρεις και το τρίτο είναι να ξέρεις τι θέλεις εσύ.

#1 Γνώριζε τι θέλει η σύντροφός σου

Βασική αρχή για κάθε σχέση και ειδικά για τις ερωτικές σχέσεις είναι να ξέρεις τι πραγματικά θέλει η κοπέλα σου και το πραγματικά έχει ανάγκη.

Επιθυμίες, αξίες, πεποιθήσεις, κανόνες, φόβους. Οτιδήποτε τις κάνει αυτές που είναι. Στην ουσία αυτό προϋποθέτει ότι θα κάνεις ότι μπορείς για να μάθεις πραγματικά ποια είναι αυτή που έχεις δίπλα σου.Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού και να έχεις αποτέλεσμα, Το τρίπτυχο της επιτυχίας: 3 βασικές Αρχές για ποιοτικές σχέσεις

#2 Πρόσφερε αυτό που χρειάζεται

Το να ξέρεις τι πραγματικά θέλει και χρειάζεται η κοπέλα σου είναι ένα κομμάτι της εξίσωσης. Το δεύτερο και ακόμα σημαντικότερο κομμάτι είναι να της το προσφέρεις και μάλιστα απλόχερα.

Ποιες ανάγκες της μπορείς να καλύψεις και πόσο καλά; Τι είναι αυτό που μπορείς να της δώσεις και που μπορείς να το κάνεις με άνεση, που θα την κάνει να θέλει να είναι μαζί σου;

Φυσικά δεν μιλάμε για υλικά αγαθά. Τα χρήματα, τα αυτοκίνητα και τα σπίτια, θα προσφέρουν εφήμερη ικανοποίηση που χωρίς σύνδεση και επικοινωνία θα κάνουν την σχέση σου κούφια και ρηχή.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που ο περισσότερος κόσμος αποτυγχάνει στις σχέσεις του. Αποζητά την υλική ικανοποίηση ή φοβάται ότι εφόσον δεν μπορεί να την προσφέρει τότε δεν αξίζει να έχει κάποια κοπέλα. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Όσο περισσότερο μπορείς να καλύψεις τις συναισθηματικές ανάγκες τις κοπέλας σου, τόσο περισσότερο θα σε θέλει δίπλα της.

#3 Γνώριζε τι θέλεις εσύ

Το τρίτο κομμάτι της εξίσωσης είναι το να γνωρίζεις τι πραγματικά θέλεις εσύ ο ίδιος από τον εαυτό σου και από τη σχέση σου.

Δεν έχει καμία σημασία το να προσπαθείς να προσφέρεις άκριτα στους άλλους αν δεν ξέρεις που στέκεσαι και που πατάς. Αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις εσύ και τι ανάγκες θέλεις να καλύψεις μέσα από τη σχέση σου.

Αν μπορείς, δημιούργησε το όραμα της τέλειας σχέσης που θέλεις –και που δεν αφορά υλικά αγαθά αλλά αξίες και δούλεψε με τον εαυτό σου έτσι ώστε να κάνεις τους άλλους να θέλουν να στα προσφέρουν. Όπως καταλαβαίνεις, η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι εξίσου σημαντική με την σχέση σου με τρίτους.

Οι ποιοτικές σχέσεις θέλουν συστηματική φροντίδα και περιποίηση. Δεν είναι στατικές αλλά ρέουν και αυτό σημαίνει ότι μεταβάλλονται μέσα στον χρόνο. Ανά διαστήματα χρειάζονται αναθεώρηση, επικοινωνία και επαναπροσδιορισμό.

Θέλεις να αναθερμάνεις τη σχέση σου με την κοπέλα σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!