«Πως να βρω κοπέλα;»: 3 Απλοί Τρόποι - Men's Bible

«Πως να βρω κοπέλα;»: 3 Απλοί Τρόποι

Πως να βρω κοπέλα: 3 Τρόποι

Πριν λίγο καιρό ένα φίλος του site μας έστειλε μήνυμα λέγοντας μας το εξής: «Είμαι καιρό μόνος και δεν έχω κάνει ποτέ ξανά σχέση, πως να βρω κοπέλα;».

Δεν είναι η πρώτη φορά που φίλοι τις σελίδας μας στέλνουν αυτού του είδους την απορία. Αρκετοί άνδρες σήμερα και ειδικά νεότεροι, δυσκολεύονται να βρουν κοπέλα και να κάνουν μια σχέση.

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί αλλά ο βασικότερος όλων έχει να κάνει με το περιβάλλον.

Αν κάποιος σπουδάζει ή εργάζεται σε χώρο που είναι ανδροκρατούμενος, οι φίλοι του προτιμούν να μαζεύονται σε σπίτι για ταινία παρά να βγαίνουν έξω και τα χόμπι του είναι περισσότερο εσωστρεφή και μοναχικά, τότε είναι λογικό να μην είχε μέχρι στιγμής αρκετές ευκαιρίες να συναναστραφεί με κοπέλες.

Αν λοιπόν είσαι καιρό μόνος και θέλεις να κάνεις μια σχέση και αναρωτιέσαι «πως να βρω κοπέλα;», το πρώτο και βασικότερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάσεις το πως ζεις τη ζωή σου και να αρχίσεις να κάνεις αλλαγές, βάζοντας παράλληλα τον εαυτό σου σε ένα περιβάλλον το οποίο θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες.

«Πως να βρω κοπέλα;»: 3 Τρόποι

#1 Μέσα από Χόμπι και δραστηριότητες

Στις χαλαρές σχέσεις και στις γνωριμίες μεγάλο ρόλο παίζει η σεξουαλική έλξη που νιώθει η γυναίκα για τον άνδρα και ο άνδρας για τη γυναίκα.

Ναι, πρέπει να υπάρχουν κοινά σημεία, να θέλουν τα ίδια πράγματα και να έχουν χημεία εκτός απ’ το να αρέσουν ο ένας στον άλλο. Αλλά δε χρειάζεται να ταιριάζουν ιδιαίτερα, ούτε να είναι σούπερ συμβατοί και ταιριαστοί. Όταν όμως θέλεις να κάνεις μια ποιοτική σχέση, τότε δεν αρκεί να σου αρέσετε ο ένας στον άλλο εμφανισιακά, αλλά χρειάζεται να είστε συμβατοί και να υπάρχει χημεία μεταξύ σας.

Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να βρεις κάποια με την οποία να ταιριάζεις και με την οποία να έχεις πιθανότητες να κάνεις μια ποιοτική σχέση είναι να κάνεις γνωριμίες μέσα από τα χόμπι σου.

Ξεκίνα να ασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα που σου αρέσει και η οποία σε φέρνει σε επαφή με κοπέλες. Όπως καταλαβαίνεις το γυμναστήριο, το διάβασμα και το gaming με τις ώρες δεν είναι και οι καλύτερες επιλογές μιας και τα κάνεις κατά κύριο λόγο μόνος.

Αυτό που θες είναι πρώτα απ’ όλα να αρχίσεις να λειτουργείς στα πλαίσια μιας ομάδας. Ειδικά αν είσαι πολύ εσωστρεφής αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θα σε βοηθήσει να ακονίσεις σταδιακά τις κοινωνικές σου δεξιότητες και να γίνεις πιο κοινωνικός γενικά.

Μερικά καλά παραδείγματα τέτοιων χόμπι είναι ο χορός, το θέατρο, η γιόγκα ή κάποια πολεμική τέχνη η οποία όμως να έχει μεικτό κοινό.

Μην περιοριστείς όμως σε αυτά. Είναι σημαντικό να κάνεις κάτι που σου αρέσει, να σε ενθουσιάζει και να το απολαμβάνεις.

#2 Μέσα απ’ τον Κοινωνικό σου κύκλο

Όταν με κάποιον είστε πολύ καλοί φίλοι, αυτό λίγο πολύ σημαίνει ότι έχετε αρκετά κοινά και ότι γενικά ταιριάζετε σαν άνθρωποι και έχετε κάποια χημεία. Αν λοιπόν αυτός ο φίλος σου σου γνωρίσει μια φίλη του, είναι αρκετά πιθανό να ταιριάζεις και να έχεις χημεία και με αυτή.

Οι γνωριμίες μέσω κοινωνικού κύκλου είναι ο πιο συνηθισμένος και «ανώδυνος τρόπος» να κάνεις γνωριμίες. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι «πως θα βρω κοπέλα» ένας καλός τρόπος να το πετύχεις είναι να εστιάσεις πρώτα στο να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Δε χρειάζεται να γίνεις φίλος με όλους, αλλά σε γενικές γραμμές με όσο περισσότερο κόσμο είσαι κοινωνικός και διατηρείς μια θετική και ευχάριστη επαφή, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις στο μέλλον για νέες γνωριμίες σε βάθος χρόνου.Μέρη για Φλερτ: Που να φλερτάρεις, Πως να βρω κοπέλα: 3 Τρόποι

#3 Μέσα απ’ το φλερτ

Γνωριμίες δεν κάνεις μόνο μέσα από χόμπι ή μέσω κοινών γνωστών, αλλά μπορείς να κάνεις οπουδήποτε.

Μπορείς να γνωρίσεις κοπέλες σε μπαρ, κλαμπ, παραλίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, αρκεί να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλες και ότι η απόρριψη είναι πάντα πιθανή.

Το να μπορείς να μιλήσεις και να φλερτάρεις με τακτ και ωραίο τρόπο με μια κοπέλα που κέντρισε το ενδιαφέρον σου σε κάποιο μπαρ, είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Και είναι και μια εμπειρία που σε απελευθερώνει.

Αν μη τι άλλο ο μόνος τρόπος να μάθεις αν ταιριάζετε με την η κοπέλα που πίνει το ποτό της στη διπλανή και με την οποία έχετε ανταλλάξει ματιές, είναι να της μιλήσεις και να γνωριστείτε.

Ταυτόχρονα όμως αυτός είναι και ο πιο δύσκολος τρόπος να βρεις κοπέλα.

Αν γνωρίσεις μια κοπέλα στα μαθήματα χορού που κάνεις, ξέρεις ότι με τη συγκεκριμένη έχετε ήδη ένα κοινό. Μοιράζεστε το πάθος για το χορό. Επίσης είναι πολύ πιθανό, εφόσον κάνετε το ίδιο χόμπι να έχετε παρόμοιες προσωπικότητες και να ταιριάζετε και σε άλλα πράγματα.

Σε ένα μπαρ όμως τα πράγματα είναι πιο τυχαία. Οι γυναίκες που θα συναντήσεις εκεί μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές από εσένα σαν προσωπικότητες, να διασκεδάζουν με διαφορετικά πράγματα και να ζουν με διαφορετικό τρόπο ζωής.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βρεις κοπέλα έτσι, απλά είναι αρκετά πιθανό να γνωρίσεις κοπέλες με τις οποίες να μην ταιριάζεις καθόλου.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορείς να ξέρεις από πριν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την κοπέλα που σου αρέσει. Γι’ αυτό πάντα να θυμάσαι πως ο μόνος τρόπος να μάθεις τι θα γίνει είναι να της μιλήσεις και να γνωριστείτε.

Θέλεις να γίνεις καλύτερος στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!