Πως να κατευθύνεις την κουβέντα στο Σεξ με ομαλό τρόπο - Men's Bible

Πως να κατευθύνεις την κουβέντα στο Σεξ με ομαλό τρόπο

Πως να κατευθύνεις την κουβέντα στο Σεξ με ομαλό τρόπο

Το να κατευθύνεις την κουβέντα στο σεξ με μια κοπέλα μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα και χωρίς να ρισκάρεις ιδιαίτερα.

Για να γίνει σωστά όμως, χρειάζεται να έχεις δημιουργήσει αισθήματα έλξης ανάμεσα σας και να υπάρχει σχετική άνεση μεταξύ σας.

Δηλαδή να έχετε βρει κοινά και να έχετε συνδεθεί συναισθηματικά.

Πολλοί άνδρες θεωρούν πως τα σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά και γενικά η συζήτηση που περιστρέφεται γύρω απ’ το σεξ μπορεί να αποβεί μοιραία και καταστροφική.

Εν μέρει αυτό ισχύει.

Αν δεν κατευθύνεις την κουβέντα ομαλά και αν αρχίσεις να μιλάς για το θέμα αυτό σαν να ανυπομονείς να κάνεις σεξ, τότε όντως δε θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Ωστόσο, το να μιλάς για σεξ με τις γυναίκες που φλερτάρεις μπορεί να σε βοηθήσει αφάνταστα, αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

Για αρχή, μιλάτε για ένα θέμα που ενδιαφέρει και τους δύο.

Δεύτερον, θέτει ένα ερωτικό πλαίσιο στη μεταξύ σας επικοινωνία (πιο εύκολα θα καταλήξετε φίλοι αν μιλάτε για τις αγαπημένες σας σειρές, παρά για το σεξ).

Τρίτον, η κουβέντα αυτή καθαυτή (αν γίνει σωστά) είναι αρκετά διεγερτική για τη γυναίκα.

Τέταρτον, με την κίνηση αυτή δείχνεις πως είσαι άνετος να μιλάς για αυτά τα θέματα (και άρα έμπειρος).

Οι συζητήσεις γύρω από το σεξ μπορούν να κάνουν τη διαδικασία του φλερτ πιο άμεση και αποτελεσματική, αρκεί, ξαναλέω, να μπορείς να το κάνεις με ομαλό τρόπο και διακριτικά.

Διαφορετικά ρισκάρεις να σε νιώσει απεγνωσμένο.

Πως να κατευθύνεις την κουβέντα στο σεξ

#1 Ξεκίνα να μιλάς για το σεξ σε γενικά πλαίσια

Πρώτα απ’ όλα, προφανώς το σεξ δεν πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο μιλάτε. Ούτε το δεύτερο, ούτε το τρίτο.

Χρειάζεται πρώτα η κοπέλα να ελκύεται από εσένα και να νιώθει άνετα μαζί σου.

Επίσης, αν βρίσκεστε σε πρώτο ραντεβού, τότε πρέπει να πας την κουβέντα προς τα εκεί αφού τη φιλήσεις, όχι πριν.

Αφού λοιπόν βλέπεις πως έχετε συνδεθεί και υπάρχει η σωστή ατμόσφαιρα, αυτό που θες να κάνεις είναι να μιλήσεις για το σεξ γενικά.

Όχι, για το τι αρέσει στον καθένα σας.

Η συζήτηση σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να επικεντρώνεται σε εσένα ή σε εκείνη, αλλά σε τρίτους ή σε πιο κοινωνικά πλαίσια.

Είναι πιο εύκολο να εισάγεις το σεξ με αυτόν τον τρόπο, καθώς έτσι δεν εκθέτεις ούτε εσύ (αλλά ούτε και εκείνη) κάτι προσωπικό.

Ξεκινάτε να μιλάτε για κάτι που έτυχε σε κάποιον γνωστό σου ή σε πιο γενικό πλαίσιο.

Το βασικό βήμα εδώ είναι να παραμείνεις σε αυτό το γενικό πλαίσιο και να μην κλιμακώσεις την κουβέντα, μέχρι να δεις ότι η κοπέλα είναι άνετη με αυτή την κατεύθυνση.

#2 Βρείτε κοινά κατευθύνοντας τη συζήτηση στο σεξ

Από τη στιγμή που αρχίσατε να μιλάτε γενικά και αόριστα για το σεξ (γενικά λέμε, όχι τι αρέσει στον καθένα σας) το επόμενο βήμα είναι μέσα από την συζήτηση να συνδεθείτε περισσότερο.

Αυτό σημαίνει να βρείτε κοινά όσον αφορά τις απόψεις σας γύρω απ’ το σεξ και – αργότερα – να συσχετίσετε τις εμπειρίες σας.

Το καλό με αυτό το θέμα συζήτησης είναι πως στην ουσία κλιμακώνει την κατάσταση από μόνο του, χωρίς εσύ να το επισπεύσεις ή να προσπαθήσεις.

Ο λόγος είναι πως, καθώς μιλάτε για σεξ και κυρίως καθώς μιλάει εκείνη για σεξ, η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει και σταδιακά θα αρχίσετε να μοιράζεστε δικές σας εμπειρίες.

Θες να μάθεις πώς να κλιμακώνεις ερωτικά; Δες εδώ

#3 Δείξε πως έχεις αρκετές γνώσεις γύρω από το σεξ (και άρα αρκετή εμπειρία)

Καθώς η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το σεξ γενικά και πριν γίνει πιο προσωπική, φρόντισε να κάνεις αρκετά σχόλια για το θέμα και να εκφράζεις συγκεκριμένες απόψεις.

Είτε μιλάτε για σεξ σε εξωτερικό χώρο, για διαφορετικές στάσεις κλπ.

Πέρα απ’ το γεγονός πως δε θες να είσαι βουβός ακροατής σε μια τέτοια κουβέντα καθώς αυτό εκφράζει απειρία, θες να δείξεις πως έχεις αρκετές γνώσεις σχετικά με αυτό.

Αυτό, όχι μονάχα θα βοηθήσει στην κλιμάκωση της κατάστασης αλλά θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις την εικόνα του έμπειρου και άνετου με σεξουαλικά θέματα άνδρα. Πράγμα που ενισχύει την έλξη και το ενδιαφέρον της κοπέλας για εσένα.

#4 Μοιραστείτε ερωτικές εμπειρίες

Αφού μιλήσατε για το σεξ γενικά, αφού έδειξες τις γνώσεις σου σχετικά με σεξουαλικά θέματα και αφού η κοπέλα δείχνει άνετη με αυτού του είδους τη συζήτηση, είναι ώρα να αναφερθείτε σε κάποιες εμπειρίες σας.

Προσοχή, δε συζητάς τι σου αρέσει και τι θέλεις να κάνεις μαζί της, αλλά τι σου έχει τύχει και τι έχεις κάνει με άλλες γυναίκες.

Δε χρειάζεται να είσαι υπερβολικά περιγραφικός καθώς μοιράζεσαι αυτές τις εμπειρίες. Ο στόχος σου είναι να μοιραστείς κάτι και όχι να νιώσει η κοπέλα πως το κάνεις επίτηδες ή πως προσπαθείς να εξαναγκάσεις την μεταξύ σας ατμόσφαιρα να γίνει πιο σεξουαλική.

Θα πρέπει να συμβεί χαλαρά και ομαλά. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να μοιράζεσαι μεν δικές σου ερωτικές εμπειρίες, αλλά να τις μοιράζεσαι επειδή συνέβη κάτι ενδιαφέρον ή ιδιαίτερο και όχι απλά για να δείξεις πως έχεις κάνει σεξ με άλλες.

Αυτό είναι απλά ένα παράπλευρο πλεονέκτημα.

Καθώς το κάνεις αυτό παρατήρησε την γλώσσα σώματος της κοπέλας και τις εκφράσεις της. Εφόσον δείχνει να είναι άνετη και να ενδιαφέρεται ,τότε μπορείς να της ζητήσεις να μοιραστεί κι εκείνη τις δικές της τρελές εμπειρίες.

Βέβαια το πιθανότερο είναι πως αυτό θα συμβεί από μόνο του απ΄ τη στιγμή που η κοπέλα «ανάψει» λόγω της κουβέντας.4 Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο Κρεβάτι, Πως να κατευθύνεις την κουβέντα στο Σεξ με ομαλό τρόπο

#5 Κάνε της κομπλιμέντα

Βλέποντας πως η κουβέντα κυλάει και η κοπέλα ενδιαφέρεται και συμμετέχει άνετα στη συζήτηση γύρω από το σεξ, καλό είναι να αρχίσεις να της κάνεις κάποια κομπλιμέντα.

Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά, ούτε να είσαι υπερβολικός.

Χρειάζεται ωστόσο να νιώσει η κοπέλα πως την εκτιμάς και πως σου αρέσει.

Επίσης, μιας και η κουβέντα έχει πάει στο σεξ, απόφυγε να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο για το σώμα της και την εμφάνιση της.

Άσε την να τα ζητήσει και να τα κερδίσει η ίδια, στην πορεία της γνωριμίας σας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!