Πώς να την κάνεις να σε Θέλει Ερωτικά - Men's Bible

Πώς να την κάνεις να σε Θέλει Ερωτικά

Πώς να την κάνεις να σε Θέλει Ερωτικά, Πως να της Πεις ότι την Θέλεις

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, να σε θέλει ερωτικά;

Η ερωτική έλξη αποτελεί τη βασική κινητήριο δύναμη πίσω από το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Και η αλήθεια είναι πώς το να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει, δεν αποτελεί το τιτάνιο κατόρθωμα που μας οδηγούν οι ταινίες, τα τραγούδια και η ποπ κουλτούρα γενικότερα να πιστεύουμε πως είναι.

Δεν χρειάζεται να νικήσεις κάποιον μοχθηρό κακό. Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος. Δε χρειάζεται να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις τα πάντα πάνω σου.

Για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει, χρειάζεται να ξέρεις τι έχει ανάγκη αυτή και να ξέρεις πως να της το δώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν είσαι ένας κανονικός τύπος όπως όλοι οι υπόλοιποι, ο οποίος ζει τη ζωή του όπως ο μέσος άνδρας, πιθανόν να πιστεύεις πως οι γυναίκες είναι απορροφημένες με τον εαυτό τους και δύσκολα θα προσέξουν κάποιον σαν κι εσένα.

Στην πραγματικότητα όμως οι γυναίκες είναι ακριβώς όπως και οι άνδρες. Ερωτεύονται, απορρίπτονται και κολλάνε ερωτικά.

Και δεν κολλάνε μονάχα με μοντέλα, αθλητές, ηθοποιούς κλπ. Όπως ακριβώς κι εσύ δεν ονειρεύεσαι όλη την ώρα τα καλλίγραμμα μοντέλα που ποζάρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση, έτσι και η μέση γυναίκα δεν ερωτεύεται τους άνδρες στην τηλεόραση. Ερωτεύεται άνδρες από τη δική της ζωή. Άνδρες με τους οποίους έχει επαφή πραγματική.

Με αυτούς θα νιώσει έλξη. Με αυτούς θα κολλήσει. Αυτούς θα ερωτευτεί.

Το να κάνεις λοιπόν μια γυναίκα να σε θέλει δεν έχει να κάνει με το να γίνεις ο πιο επιτυχημένος άνδρας στον κόσμο και ο mister τέλειος. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις ο πιο αξιοθαύμαστος και δυνατός άνδρας με τον οποίο αλληλεπιδρά.

Και αν πραγματικά μπορείς να αφοσιωθείς στην αυτοβελτίωση σου και στο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, δεν έχω αμφιβολία πως θα τα καταφέρεις και πιθανότατα πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύεις.

Για αυτό το λόγο ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για να μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει.

Για να την κάνεις να σε θέλει, η σωστή νοοτροπία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο

Όπως έχεις καταλάβει η έλξη λειτουργεί διαφορετικά στις γυναίκες απ’ ότι στους άνδρες.

Ενώ για εμάς η ερωτική έλξη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση της γυναίκας – για αυτό και οι γυναίκες επενδύουν τόσο χρόνο και κόπο καλλωπίζοντας τον εαυτό τους και έχουν ανάγκη να νιώθουν ωραίες και ποθητές – οι γυναίκες δε θέλουν ο άνδρας να δείχνει απλά ωραίος. Θέλουν να δείχνει δυνατός. Και το δυνατός δεν σημαίνει απαραίτητα μυϊκά αλλά και ψυχικά.

Η σωστή νοοτροπία λοιπόν είναι κρίσιμη στο φλερτ και στο να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, να σε θέλει. Και η σωστή νοοτροπία είναι να ξέρεις πως είσαι άνδρας που έχει αξία και μπορεί να προσφέρει στις ερωτικές του σχέσεις.

Γιατί αν βλέπεις τον εαυτό σου ως άνδρα αξίας, άνδρα που έχει να προσφέρει αξία στις γυναίκες που συναντάει, θα σου είναι πολύ πιο απλό να φλερτάρεις άφοβα. Να βγεις αλώβητος από τις γυναικείες προκλήσεις. Να μείνεις στις αξίες σου και στα πιστεύω σου αντί να τα αλλάζεις για να την κάνεις να σε συμπαθήσει.

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές που ακολουθούν στο παρόν άρθρο θα δεις πως το φλερτ θα γίνει πιο απλό. Όμως θα χρειαστεί πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου και να καταλάβεις την αξία που μπορείς να προσφέρεις στη ζωή μιας γυναίκας.

Φτιάξε το στυλ σου

Η εμφάνιση δεν είναι το παν. Από την άλλη όμως δεν είναι και κάτι αμελητέο. Οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν συχνά τη διαφορά, καθώς στο φλερτ τα πρώτα δευτερόλεπτά είναι καθοριστικά.

Ευτυχώς, εδώ τα πράγματα είναι απλά. Ο μέσος άνδρας δεν προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση του και τα ανδρικά στάνταρ στον τομέα αυτό είναι πολύ πιο βατά και απλά απ’ ότι τα γυναικεία.

Για αρχή δώσε έμφαση στα ρούχα που ταιριάζουν καλά στο σώμα σου. Από τη μια να μην είναι κολλητά, απ’ την άλλη να μην περισσεύει ύφασμα όταν τα φοράς. Έπειτα κάνε το στυλ σου πιο πικάντικό παίζοντας με τα χρώματα και προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν στο outfit σου ένα πιο προσωπικό τόνο και θα προσθέσουν λεπτομέρειες.

Επίσης μην αμελήσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά και τα γένια σου. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Βρες ένα καλό κούρεμα που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και έχε το νου σου να κουρεύεσαι τακτικά ώστε να το διατηρείς.Πώς να ντύνεσαι με Στυλ: 11 κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις, Πώς να την κάνεις να σε Θέλει Ερωτικά

Αύξησε το sex-appeal σου

Το να προσέξεις το στυλ σου και την εικόνα σου δείχνει ότι είσαι άνδρας που φροντίζει και περιποιέται τον εαυτό του. Αποτελεί δείγμα αυτονομίας και αυτοεκτίμησης.

Και είναι ένας τρόπος να δείξεις αξία, χωρίς να μιλήσεις ενεργά στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Κάτι ακόμα που θα χρειαστεί να κάνεις για να κάνεις την κοπέλα που σου αρέσει να σε θέλει, είναι να αυξήσεις το sex-appeal σου.

Μέρος του sex-appeal είναι η εμφάνιση και ο τρόπος που ντύνεσαι. Ένα μικρό κομμάτι του είναι οι λέξεις που χρησιμοποιείς και το πώς εκφράζεσαι. Αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του ο ερωτισμός που αποπνέεις, εξαρτάται από τη γλώσσα του σώματος σου.

Το πώς κινείσαι, το πώς στέκεσαι, το πώς κοιτάς, το πώς χαμογελάς.

Στην πραγματικότητα το sex-appeal μοιάζει με πάζλ που αποτελείται από πολλά κομμάτια και για αυτό το λόγο η βελτίωση του απαιτεί χρόνο.

Αξίζει όμως, καθώς είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσεις για να αποκτήσεις επιτυχίες στο φλερτ και να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει να σε θέλει ερωτικά.

Θες να μάθεις σε βάθος πώς να την κάνεις να σε θέλει; Δες εδώ

Για να την κάνεις να σε θέλει, μην φοβάσαι να κλιμακώσεις

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μέσος άνδρας δεν είναι πως καμία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, αλλά πως περιμένει να κάνει την κίνηση του την τέλεια στιγμή.

Και επειδή φοβάται να ηγηθεί και να κλιμακώσει την επαφή του με μια γυναίκα, η σχέση τους εδραιώνεται ως σχέση φιλική. Τι είπαμε στην αρχή όμως; Η γυναικεία έλξη εξαρτάται από την δύναμη του άνδρα.

Όχι τόσο από τα κιλά που σηκώνει στο γυμναστήριο, αλλά από την ικανότητα του να ηγηθεί, να ρισκάρει, να πάρει αποφάσεις και να αναλάβει ευθύνες. Η όλη διαδικασία του φλερτ είναι στην ουσία ένας τρόπος να δείξει ο άνδρας πως έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την απόρριψη.

Για αυτό και είναι σημαντικό να δείχνεις τις προθέσεις σου στο φλερτ και να κλιμακώνεις ερωτικά. Για αυτό και βλέπεις κοπέλες που ενώ αρχικά είναι πρόθυμες να βγουν με κάποιον, μετά το πρώτο, άντε δεύτερο, ραντεβού δείχνουν ερωτικά πιο χλιαρές και απρόθυμες.

Γιατί ο άνδρας απλά καθόταν και μιλούσε περί ανέμων και υδάτων.

Για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει όμως δεν χρειάζονται λόγια, αλλά πράξεις. Και είναι καλύτερο να κλιμακώσεις και να το πας πιο γρήγορα από το να σε φάει ο φόβος και η απραξία.

Κατανόησε την

Αν και η δημιουργία ερωτικής έλξης είναι κρίσιμο στάδιο και αυτό στο οποίο κολλούν οι περισσότεροι άνδρες, δεν είναι και το σημαντικότερο.

Αν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, αυτό είναι η συναισθηματική σύνδεση. Δεν αρκεί απλά να έλκεται ερωτικά μια γυναίκα από εσένα. Χρειάζεται και να νιώσει ότι την καταλαβαίνεις.

Για αυτό το λόγο σιγουρέψου ότι μετά τα πειράγματα, το χιούμορ, την ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, τη βοηθάς να ανοιχτεί. Να σου πει πράγματα για τον εαυτό της και να μοιραστεί μαζί σου λεπτομέρειες από τη ζωή της, όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες.

Αν η κοπέλα νιώσει πως δεν την ακούς, πως δεν μπορείς να συνδεθείς και να συσχετιστείς μαζί της θα αρχίσει να κλείνεται. Και εκεί θα αρχίσεις να χάνεις το παιχνίδι.

Για να την κάνεις να σε θέλει, δείξε την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου

Το να την κατανοήσεις είναι μονάχα η μια πλευρά του νομίσματος. Το να τη βοηθήσεις να σε κατανοήσει είναι η άλλη. Για αυτό το λόγο απόφυγε θέματα συζήτησης τα οποία μπορεί να την κάνουν να νιώσει πως δε μπορεί να συσχετιστεί μαζί σου καθώς θα αισθανθεί πως εσύ και εκείνη είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Αντίθετα, μίλα για πράγματα που έχετε κοινά και έκφρασε τις εμπειρίες σου με τρόπο που να μπορεί να τις κατανοήσει και να τις συσχετίσει με τη ζωή της. Όσο το κάνεις αυτό θα δεις πως θα απορροφάς όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον της και θα θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα.

Βάλε χρώμα στα λόγια σου

Πάνω στην προσπάθεια σου να συσχετιστείς με την κοπέλα, χρειάζεται να σιγουρευτείς πως δεν δείχνεις χλιαρός, άχρωμος, άγευστος και γενικά ίδιος με όλους τους άλλους άνδρες.

Αρκετοί άνδρες την πατούν με αυτό τον τρόπο. Προσπαθούν υπερβολικά να δείχνουν φιλικοί ώστε να μην κάνουν κάτι λάθος κα ξενερώσουν τη κοπέλα. Όμως το μόνο που καταφέρνουν, είναι να την κάνουν να βαρεθεί και να προβάλουν τον εαυτό τους ως αδιάφορο ή βαρετό.

Χρειάζεται να συνδεθείς με την κοπέλα ενώ παράλληλα εκείνη σε βλέπει ως άνδρα ξεχωριστό. Όχι ίδιο με όλους τους άλλους.

Δεν το θες αυτό. Αυτό που θες είναι να ξεχωρίσεις. Και για να το πετύχεις χρειάζεται να μιλήσεις με συναίσθημα και πάθος.

Θες να είσαι ο άνδρας που με τα λόγια του προκαλεί την φαντασία της γυναίκας, που την εμπνέει, που την κάνει να σκέφτεται μακρινά μέρη και εξωτικές περιπέτειες.

Να είσαι δημιουργός ανεπανάληπτων και ασύγκριτων εμπειριών

Για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά, για να τη σαγηνεύσεις και να τη γοητεύσεις, θες να την πάρεις από τη ρουτίνα της ζωής της και να τη φέρεις σε ένα κόσμο που σφύζει από ζωή, έρωτα, συναίσθημα και εμπειρίες.

Απ’ όλες τις συμβουλές που έχω αναφέρει ως τώρα αυτή είναι ίσως η πιο ασαφής και απροσδιόριστη, αλλά ταυτόχρονα και η καλύτερη.

Και πίστεψε με, αν μπορέσεις να την πας σε μια περιπέτεια και βιώσει μαζί σου αξέχαστες εμπειρίες, θα το εκτιμήσει και θα σε λατρέψει για αυτό.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!