Θες να γίνεις καλός στο Φλερτ; Άσε στην άκρη τις Εφαρμογές Γνωριμιών - Men's Bible

Θες να γίνεις καλός στο Φλερτ; Άσε στην άκρη τις Εφαρμογές Γνωριμιών

Θες να γίνεις καλός στο φλερτ; Άσε στην άκρη τις Εφαρμογές Γνωριμιών

Καλώς ή κακώς το διαδικτυακό φλερτ και οι διάφορες εφαρμογές γνωριμιών ήρθαν για να μείνουν. Ζούμε στην εποχή που οι πάντες είναι συνδεδεμένοι με τους πάντες και με ένα άγγιγμα την οθόνη του κινητού μπορείς να μιλήσεις με μια κοπέλα δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Από τη στιγμή λοιπόν που εμφανίστηκαν οι πρώτες καλές εφαρμογές γνωριμιών, όλα έδειχναν πως θα αντικαθιστούσαν το παραδοσιακό φλερτ από κοντά.

Και δεν είναι δύσκολο να φτάσει κάποιος σε αυτόν το συλλογισμό.

Αν το δεις επιφανειακά , ναι το διαδικτυακό φλερτ είναι πλούσιο σε πλεονεκτήματα. Βολεύει από πλευράς επένδυσης χρόνου, σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερες γυναίκες και όλα αυτά ενώ εσύ αράζεις στον καναπέ σου.

Λογικό λοιπόν η διαδικτυακή εμπειρία να δείχνει τόσο ελκυστική στα μάτια αρκετών ανδρών και γυναικών.

Και ενώ όντως οι εφαρμογές γνωριμιών αποτελούν ένα βολικό εργαλείο, η χρήση τους κρύβει δυσκολίες. Ειδικά για τους άνδρες που δεν έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες με τις γυναίκες και το φλερτ.

Τα μηνύματα δεν αρκούν για να την κερδίσεις

Το μεγάλο θέμα είναι πως δεν μπορείς να εξισώσεις την άμεση επικοινωνία από κοντά με την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων.

Πάρα πολλά πράγματα τα οποία δουλεύουν υπέρ σου, χάνονται όταν δεν μιλάς πρόσωπο με πρόσωπο με την κοπέλα.

Μια φωτογραφία και μερικά συννεφάκια διαλόγου αδυνατούν να αντικαταστήσουν το βλέμμα, την χροιά της φωνής, το χαμόγελο, την κίνηση σου στον χώρο και ένα σωρό άλλα μικρά διακριτικά σημάδια που η γυναίκα ασυναίσθητα παρατηρεί όταν σε γνωρίζει.

Επίσης, τα προφίλ στις εφαρμογές γνωριμιών δημιουργούν εύκολα μια εσφαλμένη εντύπωση η οποία σε οδηγεί να επενδύεις χρόνο σε καταδικασμένες γνωριμίες.

Μπορεί κάποιος να γοητεύει με τον τρόπο που γράφει και να δείχνει πολύ εμφανίσιμος στις φωτογραφίες, αλλά τελικά από κοντά να είναι ένα από τα χειρότερα ραντεβού στον κόσμο.

Μπορεί κάποια να έχει χιούμορ και να γράφει με χαριτωμένο τρόπο, αλλά τη στιγμή που θα βγεις μαζί της. να καταλάβεις πως είναι αγενής και πως της αρέσει να διατάζει, παρά να ζητάει.

Με λίγα λόγια, η ευκολία με την οποία οι άνθρωποι κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό στις εφαρμογές γνωριμιών είναι μεγάλη. Και η αλήθεια είναι πως δε θα μάθεις πώς είναι η κοπέλα στην πραγματικότητα, μέχρι τελικά να συναντηθείς μαζί της.

Ταυτόχρονα στο διαδικτυακό «παιχνίδι», οι άνδρες που δεν είναι ιδιαίτερα καλοί με τα μηνύματα, αλλά μπορούν να κάνουν μια κοπέλα να περάσει φανταστικά από κοντά, βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που μπορεί να γοητεύσει μέσα από μια εφαρμογή και σε κάποιον που μπορεί να την γοητεύσει από κοντά.

Εν τέλει όμως η κοπέλα πάντα θα διαλέγει εκείνον που από κοντά την κάνει να νιώθει ενθουσιασμό, έλξη και οικειότητα.

Στης Εφαρμογές Γνωριμιών η εκάστοτε γνωριμία χάνει την αξία της

Η πρόσβαση που σου δίνουν οι εφαρμογές γνωριμιών σε πολλές κοπέλες, κάνει και την κάθε επικοινωνία λιγότερο ιδιαίτερη και με λιγότερο νόημα.

Ο οποιοσδήποτε άνδρας που ξέρει πως να φλερτάρει σωστά από κοντά, γνωρίζει πως είναι να ξεκινάς και να πιάνεις κουβέντα με εκείνη την κοπέλα που σου αρέσει.

Είσαι πιο συγκεντρωμένος, πιο ευδιάθετος και πιο ορεξάτος για φλερτ.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει αυτό. Η αξία και η σημασία της κάθε επικοινωνίας μειώνεται απλά και μόνο από την ευκολία να προχωρήσεις στο επόμενο προφίλ μέσα σε δευτερόλεπτα.

Χωρίς να θέλω να ακουστώ υπερβολικός λοιπόν, μέσα από την πληθώρα των επιλογών, οι εφαρμογές γνωριμιών στην ουσία ρίχνουν την αξία που οι άνδρες και οι γυναίκες δίνουν ο ένας στον άλλο.

Αντίθετα, ενώ το φλερτ από κοντά είναι σίγουρα πιο δύσκολο και κάνει την καρδιά σου να χτυπάει γρήγορα, αποδίδει περισσότερο και σε ανταμείβει και περισσότερο.

Θες να γίνεις ατρόμητος και χαρισματικός στο φλερτ; Δες εδώ

Οι Εφαρμογές Γνωριμιών σε βοηθούν να αποφύγεις τους φόβους σου

Στην τελική, ναι είναι φυσιολογικό να νιώθεις κάπως άβολα όταν πλησιάζεις μια κοπέλα που πραγματικά σου αρέσει, για να της πιάσεις την κουβέντα και να τη φλερτάρεις.

Και αυτός είναι και ο πραγματικός κίνδυνος των dating apps. Αποτελούν, ειδικά για τους άνδρες, μια ασπίδα. Έναν εύκολο τρόπο να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους.

Όλοι οι άνδρες γνωρίζουμε πως το να διστάζεις να μιλήσεις στην κοπέλα που γουστάρεις δεν είναι και το πιο ελκυστικό ανδρικό χαρακτηριστικό. Παρ’ όλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν στην παγίδα να φλερτάρουν την κοπέλα που τους αρέσει μέσα από το Facebook ή το Instagram.

Μια κίνηση η οποία δείχνει ακόμα μεγαλύτερο δισταγμό και αμφιβολία, απ’ ότι αν της μιλούσαν από κοντά με εμφανή σημάδια άγχους.

Η κοπέλα ασυνείδητα ήδη έχει αρχίσει να σου αφαιρεί πόντους.

Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν μιλάς με κάποια άγνωστη μέσω Tinder ή άλλης εφαρμογής.

Πόσες φορές έχεις ακούσει την ερώτηση «Πως κι από εδώ;» ή «Τι κάνεις στο Tinder;».

Η κοπέλα θέλει να δει ποιες είναι οι περιστάσεις που σε οδήγησαν να φλερτάρεις διαδικτυακά.

Αντίθετα, το να περπατήσεις μέχρι την κοπέλα και να της πιάσεις κουβέντα εξαφανίζει μέσα της την υποψία πως είσαι άνδρας χωρίς αυτοπεποίθηση. Γιατί ακόμα και αν δεν το κάνεις τέλεια και είσαι αγχωμένος, δείχνεις ότι είσαι αρκετά δυνατός ώστε να μην σε παρασύρουν οι φόβοι σου.

Από τη στιγμή που φλερτάρεις με σεβασμό, το να προσεγγίσεις για φλερτ την κοπέλα που σου αρέσει είναι το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Γιατί εκείνη τη στιγμή η κοπέλα δεν εισπράττει μοναχά τα λόγια σου, αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου σου, το χαμόγελο σου, τη χροιά της φωνής σου και ειδικά αν όλα αυτά της δίνουν το ίδιο μήνυμα, τότε και εκείνη θα «ανάψει».10 Κανόνες για να στέλνεις Μηνύματα που θα κρατήσουν το Ενδιαφέρον της, Θες να γίνεις καλός στο φλερτ; Άσε στην άκρη τις Εφαρμογές Γνωριμιών

Εστίασε στο να τη γνωρίσεις

Στο πραγματικό φλερτ ο στόχος είναι να σχηματίσεις μια συναισθηματική σύνδεση με την κοπέλα και να δημιουργηθεί μια αίσθηση οικειότητας και έλξης μεταξύ σας. Το διαδικτυακό φλερτ περισσότερο σε απομακρύνει απ’ αυτό τον στόχο παρά σε βοηθάει να τον πετύχεις.

Και ακόμα και όταν βγαίνεις ραντεβού μέσα από τέτοιες εφαρμογές πάλι χάνεις την χαρά και την αδρεναλίνη της πρώτης επαφής.

Φυσικά δε λέω πως πρέπει να εγκαταλείψεις τελείως τις εφαρμογές γνωριμιών. Απλά να μη βασίζεσαι σε αυτές. Είναι απλά ένα βολικό εργαλείο το οποίο δεν μπορεί να αντικαταστήσει με τίποτα το φλερτ από κοντά.

Μάλιστα, αν δεν έχεις πολλές εμπειρίες στο φλερτ είναι καλύτερο να αφήσεις τελείως τις διαδικτυακές εφαρμογές και να επικεντρωθείς στην εξάσκηση του να προσεγγίζεις και να μιλάς στις κοπέλες που σου αρέσουν.

Δεν έχει σημασία αν θα το κάνεις καλά ή όχι. Σημασία έχει να μην αποφύγεις να κάνεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να πάρεις το βίωμα.

Από εκεί και πέρα κάνε την ζωή σου πιο ανθρώπινη και λιγότερο ρομποτική. Δώσε έμφαση περισσότερο στο να εμβαθύνεις την γνωριμία σου με τη γυναίκα που μιλάς και λιγότερο στο να πεις κάποια έξυπνη ατάκα.

Προσέγγισε την σαν να είναι η μοναδική κοπέλα στο μπαρ. Πλησίασε την με αμεσότητα, ανάδειξε τον εαυτό σου και την προσωπικότητα σου και ενδιαφέρσου να τη γνωρίσεις πραγματικά. Και πίστεψε με θα σε ευχαριστεί για αυτό.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!