Συνεπής στα Λόγια σου: Αυτό που σε Ξεχωρίζει από τους Άλλους - Men's Bible

Συνεπής στα Λόγια σου: Αυτό που σε Ξεχωρίζει από τους Άλλους

Συνεπής στα λόγια σου: Αυτό που σε ξεχωρίζει από τους Άλλους

Κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να θυμάσαι αν θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ και στις σχέσεις είναι, πως οι γυναίκες, κατά μέσο όρο, είναι πολύ καλύτερες απ’ τους άνδρες στο να διαβάζουν τις κοινωνικές δυναμικές. Επίσης, είναι εκπληκτικά καλές στο να θυμούνται οτιδήποτε τους έχεις πει και οτιδήποτε σου έχουν πει και καταλαβαίνουν αν μένεις ή όχι συνεπής στα λόγια σου.

Πολλοί άνδρες αγνοούν αυτό το φαινόμενο ή δεν του δίνουν τη σημασία που του αξίζει, όμως είναι απόλυτα σημαντικό.

Μια γυναίκα μπορεί να θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Γενέθλια, επετείους, εκείνο το μήνυμα που της είχες στείλει πριν από δυο χρόνια και την έκανες να νιώθει όμορφη και επιθυμητή κλπ.

Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί της και όσα της λες για εσένα. Τι σου αρέσει, τι απεχθάνεσαι, που ήσουν δυο χρόνια πριν κλπ.

Θυμάται όλα όσα της έχεις πει στο παρελθόν και κυρίως, μπορεί να τα συγκρίνει με τις πληροφορίες που της δίνεις στο παρόν.

Για αυτόν το λόγο, μια από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες συμβουλές στο φλερτ είναι να είσαι πάντα συνεπής στις πράξεις σου σε σχέση με τα λόγια σου.

Αν η εικόνα και οι πληροφορίες που της δίνεις συγκρούονται μεταξύ τους, τότε είναι εύκολο να σε δει ως ψεύτικο και συναισθηματικά αδύναμο και να δυσκολευτεί να σε εμπιστευτεί.Πώς να σπάσεις τον πάγο με μια Άγνωστη, Συνεπής στα λόγια σου: Αυτό που σε ξεχωρίζει από τους Άλλους

Οι γυναίκες είναι εξαιρετικές ντετέκτιβ

Μια γυναίκα είναι μετρ στο να αναζητά και να ανακαλύπτει πληροφορίες για τον άνδρα που την ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που αρχίσει να βγαίνει με κάποιον, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει για αυτόν.

Έχει τον τρόπο να του αποσπάσει τις πληροφορίες που θέλει και το κάνει είτε αλλάζοντας τη συμπεριφορά της, είτε καθρεπτίζοντας τη δική του. Μπορεί να τον ρωτήσει ευθέως ή μπορεί να γίνει ψυχρή και απόμακρη ώστε να τον αναγκάσει να της πει.

Μπορεί επίσης να αρχίσει τα δράματα ή να πυροδοτήσει κάποιον τσακωμό με την πρόθεση να αποσπάσει πληροφορίες οι οποίες είναι άσχετες με την αφορμή για την οποία ξεκίνησε ο τσακωμός.

Επίσης, μπορεί να ρωτήσει τους φίλους σου, την οικογένεια σου ή ακόμα και τους συναδέλφους σου. Μπορεί ακόμα και να εισχωρήσει βαθιά στον κοινωνικό σου κύκλο ώστε να μπορεί να μάθει περισσότερα για εσένα, ειδικά αν η κοπέλα αυτή είναι αρκετά ζηλιάρα.

Το πόσα θα επιδιώξει να μάθει για εσένα εξαρτάται, ανάμεσα σε πολλά άλλα, από το πόσα μοιράζεσαι για εσένα και από το πόσο συνεπής είσαι σε αυτά που λες σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζεις.

Αν υπάρχει συνέπεια τότε και εκείνη νιώθει περισσότερη ασφάλεια μαζί σου και ως αποτέλεσμα, σε σέβεται και σε εμπιστεύεται περισσότερο .

Δυστυχώς όμως, αρκετοί άνδρες δεν είναι συνεπείς στα λόγια και στις πράξεις τους. Αρκετοί θα επιδιώξουν να προβάλουν μια διαφορετική εικόνα η οποία απέχει απ’ την πραγματικότητα.

Ακόμα και αν δεν είσαι τέτοιος τύπος, η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις ή έχεις σχέση, μπορεί να είχε γνωρίσει στο παρελθόν άλλους, οι οποίοι να ήταν ανειλικρινείς μαζί της.

Και εξ’ αιτίας της δικής τους ασυνέπειας, η κοπέλα προσπαθεί τώρα να προστατεύσει τον εαυτό της απ’ το να ξεγελαστεί από έναν άνδρα.

Θες να ξεχωρίσεις από τους άλλους στο φλερτ; Δες εδώ

Να είσαι συνεπής αλλά και φειδωλός στο φλερτ

Όταν φλερτάρεις με κάποια, ακόμα και αν εκείνη τη στιγμή είστε εντελώς άγνωστοί, πάντα να της μιλάς με τη νοοτροπία πως οτιδήποτε της πεις, εκείνη θα το θυμάται.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς αρκετοί άνδρες προκειμένου να ρίξουν κάποια είναι πρόθυμοι να πουν το οτιδήποτε για τον εαυτό τους. Όμως όταν αργότερα προχωρήσουν μαζί της τότε αυτή τους η απόφαση καταλήγει να δημιουργεί τριβές στη σχέση μαζί της. Πάντα να υποθέτεις λοιπόν πως η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις ή είσαι σε σχέση, θυμάται πληροφορίες για:

  • Τη δουλειά σου
  • Την ηλικία σου
  • Το αν είσαι σε σχέση ή όχι
  • Το αν βγαίνεις με κάποια ή όχι
  • Το που μένεις
  • Οτιδήποτε της έχεις πει για εσένα (Τι σου αρέσει, τι απεχθάνεσαι κλπ).
  • Οτιδήποτε σου έχει πει εκείνη για τον εαυτό της (αυτό είναι πολύ σημαντικό μιας και αρκετοί άνδρες ξεχνούν πολλά απ’ αυτά που τους λέει η κοπέλα για τον εαυτό της, κάνοντας την να νιώθει πως δεν νοιάζονται για εκείνη).

Η γυναίκα με τη σειρά της θα αξιοποιήσει τις πληροφορίες που της δίνεις για να αποφασίσει είτε αν θα κοιμηθεί μαζί σου, είτε, εάν βρίσκεστε σε σχέση, αν σε εμπιστεύεται αρκετά για να μείνει μαζί σου.

Η συνέπεια ανάμεσα στην εικόνα που της δείχνεις, τα λόγια σου και τη συμπεριφορά σου, κατευθύνει το ένστικτό της το οποίο τις λέει εάν πρέπει να μείνει μαζί σου ή να αναζητήσει κάτι άλλο.

Επίσης, πέρα από την ηθική πλευρά του θέματος, οι περισσότεροι άνδρες είναι κακοί στο να κρύβουν πράγματα για τον εαυτό τους.

Γι’ αυτό και η καλύτερη τακτική είναι πάντα να είσαι εξ’ αρχής άμεσος και ειλικρινής με τις προθέσεις σου και με το ποιος είσαι.

Καμία γυναίκα δεν ελκύεται από άνδρες που λένε ψέματα. Ωστόσο αρκετές γυναίκες συναντούν άνδρες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να παραστήσουν πως θέλουν σχέση ή να δώσουν διαφορετική εικόνα στην κοπέλα προκειμένου να την «ρίξουν».

Θέσε το σωστό πλαίσιο από την αρχή

Από τη στιγμή που είναι στο ρόλο του άνδρα να ηγείται στη σχέση του με τη γυναίκα, είναι και αυτός που θέτει το πλαίσιο της σχέσης.

Όταν ηγείσαι, η εικόνα σου πρέπει να είναι συνεπής με τη συμπεριφορά σου, τα λόγια σου και φυσικά τις προθέσεις που έχεις για την κοπέλα. Αν η εικόνα που της προβάλεις δεν συμβαδίζει με όσα λες και με όσα κάνεις, τότε αναπόφευκτα δημιουργούνται τριβές μεταξύ σας.

Για αυτό τον λόγο μην της υπόσχεσαι σχέση και μην της φέρεσαι σαν να είσαι ο τέλειος σύντροφος αν το μόνο που θες είναι ένα one-night stand.

Να είσαι άμεσος και ανοιχτός σχετικά με τις προθέσεις σου και το τι αναζητάς. Η γυναίκα θα ενοχληθεί πολύ περισσότερο αν της πεις ψέματα, παρά αν εκφράσεις ευθέως τις προθέσεις σου.

Έτσι θα κερδίσεις τον σεβασμό της, ο οποίος βασίζεται κατά κύριο λόγο στο πόσο μπορεί να σε εμπιστευτεί.

Η εμπιστοσύνη της διαμορφώνεται από τις δικές σου ειλικρινείς προθέσεις και ο σεβασμός της από την εικόνα που έχει για εσένα, αν δηλαδή σε βλέπει δυνατό, αποφασιστικό κλπ.

Όταν μένεις συνεπής σε όσα της έχεις πει και γενικά στην εικόνα που της έχεις δώσει ως τώρα, ουσιαστικά τρέφεις την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της ακόμα περισσότερο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!