Φλερτ και Επιτυχία: Έχεις Στόχο όταν Φλερτάρεις; - Men's Bible

Φλερτ και Επιτυχία: Έχεις Στόχο όταν Φλερτάρεις;

Έχεις στόχο όταν φλερτάρεις;

Είναι σημαντικό να έχω κάποιο στόχο στο φλερτ; Πόσο απαραίτητο είναι και γιατί θα κάνει τη διαφορά; Γιατί απλά να μην βγαίνω να περάσω καλά;

Συζητώντας με πολύ κόσμο, συχνά ακούω και βλέπω το ίδιο πρόβλημα σε πολλούς άντρες. Περιφέρονται άσκοπα από μπαρ σε μπαρ, χωρίς να έχουν στόχους. Τώρα θα μου πεις, τι με νοιάζει ρε φίλε; Εγώ θέλω να βγαίνω, να περνάω καλά και οι στόχοι είναι για τις εταιρείες.

Περνάνε όμως καλά αυτά τα άτομα; Το ευχαριστιούνται όταν βγαίνουν στα μαγαζιά και βλέπουν άλλους να φλερτάρουν ή να έχουν βγει με κοπέλες, ενώ εκείνοι κάθονται με τους φίλους τους σε μία γωνία, κοιτώντας όλους τους άλλους;

Μήπως λοιπόν, είναι καλό να έχεις έναν στόχο; Κάτι που θα σε κάνει να λειτουργείς με συγκεκριμένο τρόπο; Κάτι που θα σε ωθεί όταν βγαίνεις, που θα σου δίνει σκοπό και θα σε κρατάει προσηλωμένο;

Η επιστήμη πίσω από αυτό

Το ανθρώπινο μυαλό λειτουργεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Χρειάζεται να έχει κάτι να στοχεύει για να αποδώσει στο μέγιστο. Όταν δεν έχεις στόχους, άσχετα με το αν μιλάμε για φλερτ ή όχι, το μυαλό σου απλά κάνει τα απαραίτητα για να σε κρατήσει ζωντανό και δεν πιέζεται παραπάνω.

Πολλές φορές μάλιστα, έχουμε αόριστους ή λάθος στόχους και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπερδεύουμε το μυαλό μας ακόμα περισσότερο. Λέμε, «Θέλω γυναίκες στη ζωή μου» ή «Θέλω ποιοτικές γυναίκες». Πολύ ωραίο αυτό αλλά δεν είναι συγκεκριμένο.

Τι σημαίνει, ποιοτικές γυναίκες, ακριβώς; Και όταν λες ότι θες γυναίκες, πόσες θες; Μπορεί απλά να βγαίνεις, να φέρνουν οι φίλοι σου γνωστές σου και το μυαλό σου να τις καταχωρεί ως γυναίκες στη ζωή σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνεις και κάτι μαζί τους.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι με αόριστους στόχους, θα έχεις και αόριστα αποτελέσματα. Συνεπώς, πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να πετύχεις και υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό.

Βάλε έναν στόχο

Έχεις μπροστά σου ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Ο Ιούλιος είναι ακόμα στις αρχές του και έχεις και ολόκληρο τον Αύγουστο. Σκέψου έναν στόχο που θα ήθελες να πετύχεις και που να αφορά τις γυναίκες και πάμε να δούμε πως θα τον πετύχεις.

#1 Ο στόχος σου πρέπει να είναι απλός και ξεκάθαρος

Δε χρειάζεται να βάλεις ως στόχο κάτι πολύπλοκο γιατί θα μπερδέψεις το μυαλό σου και θα το κουράσεις με τις λεπτομέρειες. Θέλεις κάτι απλό και κατανοητό. Κάτι που να μην έχει πολλά στάδια και να έχει αρχή, μέση και τέλος.

#2 Ο στόχος σου πρέπει να είναι μετρήσιμος

Όπως σου ανέφερα και προηγουμένως, θέλεις κάτι που να είναι μετρήσιμο. Το «Θέλω περισσότερες γυναίκες στη ζωή μου» είναι αόριστο. Το «Θέλω μία ποιοτική γυναίκα για σχέση» είναι πιο συγκεκριμένο και μετρήσιμο.

#2 Ο στόχος σου πρέπει να είναι εφικτός

Δεν έχει νόημα να βάλεις σαν στόχο κάτι μη ρεαλιστικό. Αν θες να κάνεις σεξ με 100 γυναίκες, τότε έχεις αργήσει, γιατί θες 2 γυναίκες την ημέρα μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Οπότε, είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου κάτι  ρεαλιστικό, που να μπορείς να το πετύχεις.Ώρα για αλλαγές! Βάλε καινούργιους Στόχους, Έχεις στόχο όταν φλερτάρεις;

#3 Ο στόχος σου πρέπει να σχετικός

Σχετικός με αυτό που θέλεις να πετύχεις αυτήν την περίοδο και να μην επηρεάζει άλλους στόχους σου. Αν έχεις στόχο να κάνεις το γύρο της Ευρώπης με ιστιοπλοϊκό, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις πολλές γυναίκες. Αντίστοιχα, ο στόχος σου δεν πρέπει να εξαρτάται από άλλους. Δεν μπορώ να έχω σαν στόχο «Ο κολλητός μου θα μου γνωρίσει δέκα ωραίες γυναίκες», γιατί έτσι παραδίδω τον έλεγχο σε κάποιον άλλο και δεν αναλαμβάνω την ευθύνη.

#4 Ο στόχος μου πρέπει να έχει χρονικό ορίζοντα

Για πόσο καιρό θα δουλεύεις για τον στόχο σου; Αν είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις σε μέγιστο χρόνο τριών μηνών, τότε είναι καλά.

Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, τότε ο στόχος που έχεις μάλλον είναι αρκετά πολύπλοκος και ίσως πρέπει να τον σπάσεις σε μικρότερα κομμάτια και να εστιάσεις σε αυτά. Αν θέλεις έξι μήνες για να τον πετύχεις, το μυαλό σου θα κουραστεί και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να σε κάνει να θες να τα παρατήσεις.

Σκέψου λοιπόν… Τι θες να πετύχεις αυτό το καλοκαίρι;     

Και αν θες να μάθεις τις φάσεις του φλερτ, ώστε να γνωρίζεις ποιος είναι ο στόχος σου σε κάθε φάση και τι πρέπει να κάνεις, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!