5 Λάθη στη Συζήτηση που σε κάνουν να φαίνεσαι Βαρετός - Men's Bible

5 Λάθη στη Συζήτηση που σε κάνουν να φαίνεσαι Βαρετός

5 Λάθη στη Συζήτηση που σε κάνουν να φαίνεσαι Βαρετός

Η συζήτηση είναι ο νούμερο ένας παράγοντας για να φλερτάρεις. Μπορεί να παίζεις με τα μάτια με κάποια, μπορεί να στέλνεις μηνύματα στα social media αλλά σε κάθε περίπτωση, όταν βρεθείς από κοντά με κάποια κοπέλα, τότε θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί της και σίγουρα τότε δεν θες να είσαι βαρετός.

Μπορεί να είναι εύκολο να κάθεσαι πάνω από το κινητό σου και να στέλνεις μηνύματα αλλά όλο το παιχνίδι θα παιχτεί από κοντά. Παρακάτω θα συζητήσουμε πέντε βασικά λάθη που αν τα κάνεις φαίνεσαι βαρετός στη συζήτηση και που πολύ πιθανό να ξενερώσουν μία κοπέλα, αρκετά ώστε να μην θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Χαμηλός ενθουσιασμός

Πολλοί άντρες φλερτάρουν κοπέλες και έχουν χαμηλή ενέργεια. Αυτό μπορεί να το δεις ακόμα και σε παρέες φίλων, όπου ένας από αυτούς θα κάθεται σε μία γωνία χωρίς να μιλάει πολύ.

Αν δίναμε ορισμό, θα λέγαμε ότι χαμηλή ενέργεια σημαίνει να είσαι λιγότερο ομιλητικός, ενθουσιασμένος, ζωηρός κλπ, σε σύγκριση με την παρέα σου και γενικά τους άλλους ανθρώπους γύρω σου. Κάτι που σε κάνει να δείχνεις πιο μαζεμένος και βαρετός.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί πολλοί αποφεύγουν να έρθουν στο επίκεντρο της κουβέντας. Δεν θέλουν να εκτεθούν στα μάτια του κόσμου από φόβο για το τι μπορεί να πουν ή να κάνουν, που μπορεί να τους κάνει να φανούν αδέξιοι.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι όταν αποφεύγεις να δείξεις ποιος είσαι, αποφεύγεις οποιαδήποτε αρνητική ή θετική εντύπωση και γίνεσαι βαρετός. Όμως αν το καλοσκεφτείς, ο κόσμος θέλει απλά να περάσει καλά όταν είναι έξω, οπότε δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο τι κάνεις. Αυτό που θέλεις λοιπόν, είναι να εντυπωσιάζεις τον κόσμο και να τον κάνεις να γελάει.

Την επόμενη φορά που κάποια κοπέλα θα σε ρωτήσει κάτι απάντα με μία αόριστη, μη κυριολεκτική απάντηση. Ο σκοπός δεν είναι να αποφύγεις την ερώτηση αλλά να στήσεις ένα ευχάριστο κλίμα, να της ανεβάσεις την διάθεση και μετά μπορείς να απαντήσεις κανονικά.«Τι κάνω λάθος;»: Όταν η κοπέλα που φλερτάρεις χάνει το Ενδιαφέρον της, Πως να σταματήσεις τις Βαρετές Ερωτήσεις στο Φλερτ, 5 Λάθη στη Συζήτηση που σε κάνουν να φαίνεσαι Βαρετός

Υπερβολικός ενθουσιασμός από την αρχή

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα, να βρεθείς σε μία παρέα και κάποιος να ξεκινήσει να σου λέει μία ιστορία που καταλήγει να είναι η ιστορία της ζωής του και δεν σταματάει να μιλάει. Το ίδιο μπορεί να πάθεις κι εσύ όταν μιλάς με κάποια κοπέλα που σου αρέσει. Μπορεί να νιώθεις ότι μιλάς ωραία αλλά στην πράξη γίνεσαι βαρετός.

Πριν σε κατακλίσει ο ενθουσιασμός και ξεκινήσεις να μιλάς ασταμάτητα, φρόντισε πρώτα να κερδίσεις το ενδιαφέρον της δίνοντας μία ένδειξη του πως θα τελειώσει η ιστορία, χωρίς να αποκαλύψεις το τέλος της. Αυτό θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα την κάνει να θέλει να ακούσει την ιστορία σου, όσο μεγάλη κι αν είναι.

Με ήπιες ή βαρετές απαντήσεις δείχνεις βαρετός

Μιλάς με μία κοπέλα και ξαφνικά παρατηρείς ότι οι παύσεις στη συζήτησή σας αρχίζουν να γίνονται υπερβολικά μεγάλες. Έχουμε πει ότι μία μικρή παύση μπορεί να είναι καλή αλλά αν αυτό συνεχιστεί, τότε η κουβέντα θα κρεμάσει και η κοπέλα θα βαρεθεί.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι απαντήσεις που δίνεις είναι μονολεκτικές και δεν δίνουν τροφή στην κοπέλα για να συνεχίσει την συζήτηση.

Το μυστικό εδώ είναι να δώσεις αρκετή πληροφορία και με μία δόση χιούμορ, έτσι ώστε να την κάνεις να θέλει να συνεχίσει να σου μιλάει. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις γιατί μπορεί να πέσεις στο προηγούμενο λάθος. Δώσε της αρκετές πληροφορίες και μετά άσε της χώρο να σου απαντήσει και να σε ρωτήσει ότι άλλο θέλει.

Γίνεσαι βαρετός όταν κάνεις τι ίδιες ερωτήσεις που κάνουν όλοι

Ατάκες όπως «Με τι ασχολείσαι» ή «Από πού είσαι», ή ακόμα χειρότερα «Έρχεσαι συχνά εδώ;» είναι από τις πιο χιλιοειπωμένες και βαρετές ερωτήσεις που υπάρχουν εκεί έξω και μεταξύ μας, τι σε νοιάζει αν έρχεται συχνά στο μαγαζί ή από πού είναι;

Είναι η πρώτη φορά που την βλέπεις και την ξέρεις δύο λεπτά. Υπάρχουν άλλα πράγματα που θες να μάθεις πρώτα.

Επίσης, αντί για κοινότυπες ερωτήσεις και αφού πρώτα κυλήσει κάπως η κουβέντα και γνωριστείτε λίγο, μπορείς να της κάνεις και κάποιες υποθετικές ερωτήσεις που θα την κάνουν να σκεφτεί έξω από το κουτί και θα την αιφνιδιάσουν. «Αν είχες ένα μαγικό ραβδί, τι θα έκανες τώρα;» ή «Ας πούμε ότι είσαι η βασίλισσα της χώρας, τι θα έκανες;»

Αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες γιατί θα την κάνουν να μιλήσει για τις αξίες της και όχι για την καθημερινή της ρουτίνα και μπορουν να σου δώσουν και ένα πάτημα να προσθέσεις λίγο χιουμορ στην κουβέντα.

Είσαι παθητικός ακροατής

Ένα άλλο κλασσικό λάθος που κάνουμε πολλοί, είναι ότι στην προσπάθειά μας να μην την διακόψουμε ενόσω μιλάει, καταλήγουμε απαθείς και αδιάφοροι με το να μην έχουμε καμία συμμετοχή.

Αντίθετα, όταν θα ξεκινήσει να μιλάει, ταίριαξε τις κινήσεις σου με τις δικές της και άκου ενεργά τα λόγια της. Δείξε της ότι δεν την ακούς απλά, αλλά την παρακολουθείς με ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα γέλα γνήσια με αυτά που σου λέει, αρκεί να είναι έστω και λίγο αστεία. Αυτό θα δώσει έμφαση στα λεγόμενά της και θα την κάνει να θέλει να συνεχίσει να μιλάει.

Όπως βλέπεις λοιπόν, υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορείς να κάνεις που θα βοηθήσουν την κοπέλα να ανοιχτεί και να σου μιλήσει.

Θέλεις να μάθεις πως να αποφύγεις να είσαι βαρετός όταν φλερτάρεις; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!