Τι να Κάνεις αν κάποιος Φλερτάρει την Σύντροφο σου - Men's Bible

Τι να Κάνεις αν κάποιος Φλερτάρει την Σύντροφο σου

Τι να Κάνεις αν κάποιος Φλερτάρει την Σύντροφο σου

Ορισμένοι άντρες απολαμβάνουν το φλερτ και δεν τους ενδιαφέρει αν η γυναίκα που τους έχει τραβήξει την προσοχή είναι δεσμευμένη ή ελεύθερη. Είναι ωραίο να σε θαυμάζουν και να σε κολακεύουν, αλλά αισθάνεσαι το ίδιο ωραία όταν κάποιος άλλος φλερτάρει την σύντροφο σου;

Εάν ένας άλλος άντρας φλερτάρει την σύντροφο σου, μπορεί να αισθανθείς άβολα, ανασφάλεια  ακόμα και αν έχεις μια δυνατή και υγιή σχέση. Ενδεχομένως, να νιώσεις τη ζήλια να σε κυριεύει και να μην ξέρεις αν θα πρέπει να αντιδράσεις εκείνη την στιγμή και να μιλήσεις στη σύντροφο σου.

Όταν κάποιος φλερτάρει την σύντροφο σου, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν εκτός ελέγχου πολύ γρήγορα. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην σου βγει η κτητικότητα σου προς τη σύντροφο σου. Το να χειριστείς την κατάσταση σωστά και με ηρεμία θα σε βοηθήσει να αντιδράσεις καλύτερα και να μην προκληθούν εντάσεις άνευ λόγου.

Παρακάτω υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις, όταν κάποιος άλλος άντρας φλερτάρει την σύντροφο σου.

#1 Αξιολόγησε την κατάσταση αν κάποιος φλερτάρει την σύντροφο σου

Δεν χρειάζεται να είσαι παρορμητικός. Είναι φυσιολογικό να ζηλεύεις, αλλά μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν. Αν νιώθεις ότι κάποιος φλερτάρει την σύντροφο σου, μην υποθέσεις αμέσως το χειρότερο.

Θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσεις την κατάσταση και έπειτα να δεις αν όντως αξίζει τον χρόνο σου. Εξάλλου, δεν φταίει η σύντροφος σου που κάποιος την φλερτάρει.

Μπορεί να είναι κάτι παροδικό που διαδραματίζεται μπροστά σου, όπως μια συζήτηση της συντρόφου με κάποιον άλλον σε κάποια εκδήλωση ή με κάποιο συγγενικό της πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να αντιδράσεις, απλά προσπέρασε το.

#2 Εάν είναι διακριτικό φλερτ, χρησιμοποίησε το υπέρ σου

Καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφουμε παραπάνω μπορεί να προκαλέσουν ζήλια επειδή συνειδητοποιείς ότι η σύντροφος σου, μπορεί να χαίρεται την προσοχή και το φλερτ κάποιου άλλου.

Προσπάθησε αντί να εξωτερικεύεις τη ζήλια με αρνητικό τρόπο, να το εκμεταλλευτείς προς όφελος σου. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις παραπάνω για να αναζωπυρωθεί η σχέση σου και να θυμηθείς εσύ και η σύντροφος σου τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώσατε όταν πρωτογνωριστήκατε. Πώς να διαχειρίζεσαι τη Ζήλια ζηλεύεις την κοπέλα φλερτάρει την σύντροφο

#3 Παρατήρησε τις αντιδράσεις της αν κάποιος φλερτάρει την σύντροφο σου

Η σύντροφος μπορεί να έχει συνειδητοποιήσει ή μπορεί και να μην έχει συνειδητοποιήσει, ότι την φλερτάρει ένας άλλος άντρας. Παρατήρησε τη συμπεριφορά της και πώς αντιδρά στο φλερτ του.

Δες ότι δεν είναι αυτή που τον ενθαρρύνει και παρατήρησε πως χειρίζεται την κατάσταση. Αν δεν ανταποκρίνεται με κάποιο τρόπο στο φλερτ και προσπαθεί να το αποφύγει, τότε σίγουρα δεν έχεις κάτι να φοβάσαι και εμπιστεύσου την σύντροφο σου.

#4 Έκφρασε με ηρεμία αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι

Όπως προαναφέραμε θα πρέπει να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις της και τον τρόπο που το χειρίζεται. Υπάρχει η πιθανότητα η σύντροφος σου να νιώθει άβολα, να έρχεται σε δύσκολη θέση και εκείνη και να μην ξέρει πώς να το χειριστεί για να το σταματήσει. Μπορεί να μην ξέρει κάν ότι η κατάσταση αυτή σε ενοχλεί.

Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Έκφρασε την δυσαρέσκεια σου, τις σκέψεις σου και πες της ότι δεν αισθάνεσαι άνετα με αυτή την κατάσταση. Αν σε βλέπει σοβαρά και πραγματικά σε αγαπάει, θα κάνει συνειδητή προσπάθεια να τον αποφύγει.

Θες να διαχειρίζεσαι σωστά τα προβλήματα μέσα στη σχέση σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#5 Διαχειρίσου με ψυχραιμία αυτόν που φλερτάρει την σύντροφο

Σίγουρα, το αίσθημα της ζήλιας σε κάνει να θες να παρέμβεις και να μιλήσεις σε αυτόν που φλερτάρει την σύντροφο σου, αλλά δεν χρειάζεται να υποπέσεις σε ακρότητες. Αν είναι κάποιος με τον οποίο νιώθεις οικειότητα και το φλερτ του στη σύντροφο σου είναι αρκετά επίμονο, μίλησε του και πες του την αλήθεια.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις ό,τι σε ενόχλησε στη στάση του, όχι μόνο για να το σταματήσει, αλλά και για να αποκατασταθεί η σχέση σου μαζί του αν είναι κάποιος οικείος σου. Σε περίπτωση όμως, που το φλερτ του γίνεται αποδεκτό από την σύντροφο σου και ανταποδίδει, τότε θα πρέπει να συζητήσεις μαζί της και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι της.

#6 Επανεξέτασε τη γενική εικόνα της σχέσης σου.

Αν και μπορεί να μην φταίει η σύντροφος σου όταν κάποιος φλερτάρει μαζί της, είναι μια εντελώς άλλη ιστορία αν αποδέχεται το φλερτ χωρίς δισταγμό ή ακόμη χειρότερα το ενθαρρύνει η ίδια. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς ότι πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τη συμπεριφορά της συντρόφου σου.

Ήρθε η ώρα να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να επανεξετάσεις τη σχέση σου. Η συμπεριφορά της υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να προσέξεις. Εν τέλει το φλερτ μπορεί να αποδειχθεί η αφορμή και το σημάδι ότι υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα στη σχέση σου με την σύντροφο σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!