Θέλω την Πρώην μου Πίσω: Πώς να την κάνω να Γυρίσει - Men's Bible

Θέλω την Πρώην μου Πίσω: Πώς να την κάνω να Γυρίσει

Θέλω την πρώην μου πίσω: Πώς να την κάνω να γυρίσει, Η κοπέλα μου δε με θέλει πια: Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Τι να κάνω για να κερδίσω την πρώην μου πίσω;»

Αυτή είναι μια ερώτηση που μας κάνουν πάρα πολύ συχνά και για να διαβάζεις το άρθρο αυτό, ξέρω καλά ότι έχεις κι εσύ την ίδια απορία.

Οπότε δε θα γράψω πολλές σάλτσες.

Ξέρω γιατί είσαι εδώ. Χώρισες, ίσως πρόσφατα ή μπορεί και να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε, και ακόμα τη σκέφτεσαι. Θέλεις την πρώην σου πίσω και είσαι πρόθυμος να παλέψεις με θηρία για να την κερδίσεις πίσω.

Δε θα προσπαθήσω να σε αποτρέψω. Εφόσον το θες αξίζει να το επιδιώξεις. Η ζωή είναι μια και μοναδική και είναι σημαντικό να μη μείνεις με το «τι θα είχε γίνει αν είχα διεκδικήσει την πρώην μου πίσω;».

Είναι σημαντικό όμως, αφού θα μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, να το κάνεις σωστά.

«Πως να κερδίσω την πρώην μου πίσω;»: Το μυστικό της επιτυχίας

Πολλοί όταν λένε ότι κάνουν προσπάθεια να τα ξαναβρούν με την πρώην τους, εννοούν ότι απλώς της στέλνουν απανωτά μηνύματα.

Επιδιώκουν την επικοινωνία και συντηρούν μια κουβέντα μαζί της με την ελπίδα ότι εκείνη θα αποφασίσει από μονή της να επιστρέψει.

Όμως αυτή η τακτική συχνά αποτυγχάνει γιατί δεν αντιμετωπίζει το ζήτημα στον πυρήνα του. Βασίζεται απλά στις αναμνήσεις και στη νοσταλγία των στιγμών που ζήσατε μαζί.

Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία δεν αρκούν.

Για να πετύχει η συνταγή της επανασύνδεσης με την πρώην, χρειάζεται ένα βασικό και απαραίτητο συστατικό. Τη δική σου αλλαγή.

Για να ενδιαφερθεί η πρώην σου και να θέλει η ίδια να επιστρέψει σε σχέση μαζί σου, πρέπει πρώτα να νιώσει ότι έχεις αλλάξει.

Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που έφυγε απ’ τη σχέση σας.

Ίσως ξεθύμανε η ερωτική έλξη.

Ίσως έχασε την εμπιστοσύνη της σε εσένα, είτε σταδιακά είτε εξ’ αιτίας κάποιου γεγονότος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να νιώσει πως επιστρέφει στον ίδιο άνδρα και άρα στην ίδια σχέση.

Τι έφταιξε και έφυγε;

Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα «Τι να κάνω για να κερδίσω την πρώην μου πίσω;» πρέπει πρώτα να καταλάβουμε γιατί έφυγε.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να δεις τη σχέση σας απ’ τη δική της οπτική γωνία και να καταλάβεις την εμπειρία της.

Γιατί αποφάσισε να μη συνεχίσετε μαζί; Τι την ώθησε να σου πει «χωρίζουμε» και να φύγει;

Το πιθανότερο είναι πως συνέβη κάτι απ’ τα παρακάτω:

#1 Έπαψε να νιώθει έλξη για εσένα

Σ’ αγαπάει. Θεωρεί ότι είσαι υπέροχος άνθρωπος και θέλει το καλύτερο για εσένα. Όμως έπαψε να σε βλέπει ερωτικά.

Αν δε σε βλέπει ερωτικά πως μπορεί να είναι σε ερωτική σχέση μαζί σου;

Συνήθως η ερωτική έλξη σβήνει γιατί:

  • Η σχέση σας μπήκε σε μια προβλέψιμη ρουτίνα
  • Έπαψες να τη φλερτάρεις και την αντιμετώπισες ως δεδομένη
  • Έχασες κάποια βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που σε έκαναν ελκυστικό στα μάτια της.

#2 Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της σε εσένα

Θα το πω απλά. Χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει σχέση.

Αν δεν σε εμπιστεύεται, είτε γιατί έκανες ή είπες κάτι που κλόνισε την ασφάλεια που νιώθει μαζί σου, είτε λόγω δικών της ανασφαλειών που όμως δε βοήθησες να κατευνάσεις, τότε ο χωρισμός σας ήταν αναπόφευκτος.

Η εμπιστοσύνη είναι η κόλλα που κάνει τους ανθρώπινους δεσμούς ισχυρούς.

Αν δυσκολεύεται να σε πιστέψει και φοβάται ότι κάτι της κρύβεις, είναι λογικό που αποφάσισε να χωρίσετε.

Εδώ η απάντηση στο ερώτημα «Τι να κάνω για να κερδίσω την πρώην μου πίσω» δεν είναι να γίνεις πιο cool, αλλά να εξασκηθείς στο να γίνεις περισσότερο ευάλωτος και στο να καλλιεργήσεις περισσότερο την ενσυναίσθησή σου.

#3 Έχασε το σεβασμό της σε εσένα

Άλλη μια αφανής αλλά βασική αιτία χωρισμού είναι η έλλειψη σεβασμού.

Μπορεί η κοπέλα να μην έχασε την εμπιστοσύνη της σε εσένα, αλλά την εμπιστοσύνη που είχε στις ικανότητές σου.

Αν της έλεγες «ναι» σε όλα, αν σε έβλεπε να υποχωρείς υπό την πίεση των άλλων, να μη βάζεις όρια ή να μην παλεύεις για τους στόχους σου, ή αν σε έβλεπε να κάθεσαι λέγοντας ότι θα κάνεις το Χ ή το Ψ αλλά τελικά να μην ξεκινάς ποτέ να πραγματοποιείς τις εξαγγελίες σου, τότε είναι λογικό να μην πιστεύει σε εσένα πια και να νιώθει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και να διεκδικήσεις πράγματα στη ζωή.

Θέλεις να σε βοηθήσουμε να την κερδίσεις πίσω; Δες εδώ

«Τελικά τι να κάνω για να κερδίσω την πρώην μου πίσω;»

#1 Άσε χρόνο να περάσει

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω, είναι και το τελευταίο πράγμα που θα θέλεις να κάνεις.

Χρειάζεται να εξαφανιστείς και να αφήσεις λίγο χρόνο να περάσει χωρίς να επιδιώξεις να μιλήσετε και να έρθετε σε επαφή.

Και αυτό για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί πρέπει να νιώσει και εκείνη την απώλεια και ότι της λείπεις, πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί αν κάθε δεύτερη μέρα της στέλνεις «καλημέρα».

Και δεύτερον, γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάς τον εαυτό σου να κάνει μια πιο ουσιαστική επιστροφή στην οποία είναι ευδιάκριτες οι αλλαγές που έχεις πετύχει.

Αυτό που θες, είναι όταν ξαναέρθετε σε επαφή, να νιώσει πως έχεις αλλάξει (και όντως πρέπει να έχεις αλλάξει) και πως δεν είσαι αυτός που θυμάται αλλά καλύτερος.

#2 Άλλαξε την εικόνα σου

«Μα αρκεί να αλλάξω τα ρούχα μου για να κερδίσω την πρώην μου πίσω;».

Όχι, αυτό δεν αρκεί. Βοηθάει όμως σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι νομίζεις.

Το να βελτιώσεις την εικόνα σου είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να σηματοδοτήσεις πως δεν είσαι όπως σε θυμάται, χωρίς να χρειαστεί να της μιλήσεις.

Αυτό περιλαμβάνει και το να χάσεις μερικά παραπανίσια κιλά και το να αρχίσεις να ντύνεσαι με τρόπο ωραίο αλλά διαφορετικό απ’ το ντύσιμο με το οποίο σε είχε συνηθίσει.

Θες με το που σε αντικρίσει ή με το που δει κάποιες φωτογραφίες σου στα social media, να νιώσει πως προχωράς και πως κάτι έχει αλλάξει.

Αυτό θα την ιντριγκάρει αρκετά ώστε να είναι πιο δεκτική να μιλήσει μαζί σου αργότερα.

#3 Κάνε αλλαγές στον τρόπο ζωής σου

Φυσικά δεν αρκεί να αλλάξεις μονάχα την γκαρνταρόμπα σου. Χρειάζεται να αλλάξεις όλα εκείνα που την έκαναν να θέλει να χωρίσετε.

Αν πχ είχε χάσει το σεβασμό της για εσένα επειδή δεν έβαζες όρια, εξασκήσου στο να βάζεις όρια.

Αν είχε χάσει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό σου γιατί δεν της είχες πει την αλήθεια για κάποια πράγματα λόγω ντροπής ή για άλλο λόγο, εξασκήσου στο να είσαι ειλικρινής ακόμα και αν αυτό που θα πεις σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Αν πάλι είχε χάσει το ερωτικό της ενδιαφέρoν για σένα, εμπλούτισε τη ζωή σου με νέες δραστηριότητες που θα αλλάξουν το προφίλ σου αλλά και το πως σε βλέπει και θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον της για εσένα.3 τρόποι για να γυρίσει πίσω η Πρώην σου, Θέλω την πρώην μου πίσω: Πώς να την κάνω να γυρίσει

#4 Φλέρταρε με άλλες κοπέλες

Αν η προσπάθειά σου να κάνεις την πρώην σου να επιστρέψει, βασίζεται στην ανασφάλεια και τον φόβο να μη μείνεις μόνος, τότε τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε καλά.

Χρειάζεται να φλερτάρεις και με άλλες κοπέλες πριν επιδιώξεις να επανασυνδεθείς με την πρώην σου.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις και να ακονίσεις τις δεξιότητές σου στο φλερτ – ώστε με τη συγκεκριμένη να μπορείς να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό – αλλά και να διαπιστώσεις ότι έχεις επιλογές.

#5 Επίστρεψε ανανεωμένος και φλέρταρε την απ’ την αρχή

Αφού έχεις κάνει τα παραπάνω, το τελευταίο βήμα είναι να επιστρέψεις δριμύτερος. Αλλά όχι για να την παρακαλέσεις να επιστρέψει ούτε για να της κάνεις εκατό προτάσεις να βγείτε για καφέ.

Πριν της πεις να κάνετε το οτιδήποτε, χρειάζεται να τη φλερτάρεις απ’ την αρχή και να της δείξεις, με τη συμπεριφορά σου και με τις ιστορίες που της αφηγείσαι, ότι δεν είσαι ο άνδρας που ήξερε.

Αντιμετώπισε την σα να πρόκειται για μια νέα γνωριμία. Βάλε πείραγμα, κάνε κομπλιμέντα όπου χρειάζεται, ιντρίγκαρε το ενδιαφέρον της με τη νέα σου ζωή.

Μόλις δεις ότι έχει αρχίσει να σε ρωτάει περισσότερα για τη ζωή σου, να ανταποκρίνεται στα πειράγματα σου και γενικά να ενδιαφέρεται περισσότερο, τότε κάνε την κίνησή σου.

Το ταξίδι είναι που έχει σημασία

«Για να γίνεις δυνατός», είχε πει κάποτε ένας Γερμανός φιλόσοφος, «Πρέπει να έχεις την ανάγκη να γίνεις».

Οι χωρισμοί και οι ερωτικές απογοητεύσεις αποτελούν πολύ συχνά την αφετηρία για την προσωπική βελτίωση και εξέλιξη.

Μπορεί ο χωρισμός σας να μοιάζει μεγάλη πληγή, όμως στο μέλλον μπορεί να την ευχαριστείς γι’ αυτό, γιατί σε ώθησε να γίνει καλύτερος και πιο ελκυστικός ως άνδρας.

Αυτό είναι που έχει πραγματικά σημασία.

Προχώρα λοιπόν. Κάνε αλλαγές. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω. Ακόμα και αν τελικά δεν ήταν γραφτό να είστε μαζί, θα είσαι και πάλι ευγνώμων που τον ακολούθησες.

Θέλεις να σε βοηθήσουμε να την κερδίσεις πίσω; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!