Τι σημαίνει πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα; - Men's Bible

Τι σημαίνει πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα;

Τι σημαίνει πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα;

Αλήθεια τι σημαίνει πραγματική σύνδεση; Πως μπορείς να πετύχεις πραγματική σύνδεση με οποιονδήποτε άνθρωπο και όχι μόνο με μία γυναίκα; Θέλει καλώδιο usb ή γίνεται και με άλλον τρόπο;

Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εδώ με δυσκολία πετυχαίνουμε πραγματική σύνδεση με τον εαυτό μας, θέλεις να πετύχουμε και με άλλους;

Άρα ξεκινώντας από αυτό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι για να πετύχουμε πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να έχουμε εσωτερική ισορροπία. Έτσι, αντίστοιχα και η γυναίκα πρέπει να έχει βρει τον εαυτό της για να μπορέσει να πετύχει πραγματική σύνδεση με έναν άντρα.

Καλή τύχη με αυτό!

Δεν είμαι απαισιόδοξος. Έπαψα να είμαι πολλά χρόνια πριν, όταν διαπίστωσα ότι το να είμαι αισιόδοξος με κάνει πιο ευτυχισμένο και δραστήριο.

Όταν λοιπόν λέω «Καλή τύχη», το λέω γιατί απλά ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις μία τέτοια σύνδεση. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος, στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει, αναλώνεται σε ανούσια πράγματα, σε υλικά αγαθά και στις προσταγές της κοινωνίας. Έτσι χάνει την ουσία του πράγματος και αυτό τον κρατάει πίσω και τον απογοητεύει.

Έχουμε εξηγήσει και αναλύσει τρόπους να φλερτάρεις, τρόπους να είσαι πιο ελκυστικός και τρόπους να ντύνεσαι και να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Με τι σκοπό τα κάνουμε όλα αυτά, ξέρουμε;

Το κάνουμε για να φλερτάρουμε αποτελεσματικά, θα πει κάποιος. Εντάξει αλλά τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει σκοπός και αν ναι, είναι το φλερτ αυτοσκοπός;

Βλέπεις, πολλοί άντρες απορροφώνται από το διαδικαστικό κομμάτι και χάνουν την ουσία. Όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα ο σκοπός δεν είναι το σεξ. Δηλαδή είναι, αλλά δεν είναι.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το φλερτ είναι μία φανταστική διαδικασία και φέρνει ένα απίθανο αποτέλεσμα. Αυτό είναι αναμφισβήτητο αλλά είναι το εργαλείο και όχι ο σκοπός. Φλερτάρεις γιατί είναι ένας ωραίος τρόπος να συναναστραφείς με τις γυναίκες. Φλερτάρεις γιατί γίνεσαι καλύτερος κοινωνικά και επικοινωνιακά. Φλερτάρεις γιατί έτσι θα μάθεις πράγματα για τους άλλους και κυρίως για τον εαυτό σου.

Τι σημαίνει πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα;

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί το σεξ δεν είναι ο σκοπός; Σίγουρα θα έρθει κι αυτό αλλά δεν χρειάζεται να σου θολώνει το μυαλό. Θα το πετύχεις. Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που θα θέλουν να βρεθούν με εσένα στο ίδιο κρεβάτι και που έχουν τα ίδια γούστα με εσένα.

Αν το πιστέψεις και το θυμάσαι όποτε βγαίνεις έξω, θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζεις. Η διαδικασία θα σου γίνει πιο απλή και ήρεμη και δεν θα ζορίζεσαι τόσο. Ούτε θα έχεις το άγχος που είχες πιο πριν.

Τα ρομπότ του φλερτ

Καλό είναι να έχεις μέθοδο και να δοκιμάζεις πράγματα, αρκεί να μην σε απορροφήσει αυτό. Συχνά συναντάω κόσμο που έχει κολλήσει στη διαδικασία του φλερτ και λειτουργεί μηχανικά.

Τρεις κινήσεις για να την πλησιάσω, πέντε πράγματα να πω για να την κάνω να γελάσει και να μου δώσει το τηλέφωνό της, τέσσερα πράγματα να κάνω στο δεύτερο ραντεβού και εντάξει, θα πέσει στο κρεβάτι. Σε όλη αυτή την διαδικασία έχεις χάσει το σημαντικότερο κομμάτι. Έχεις χάσει την πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα. Όση ώρα σκεφτόσουν τα επόμενα βήματα και την διαδικασία που θα ακολουθήσεις, έχανες την ευκαιρία να συνδεθείς με μία γυναίκα που βρίσκεται μπροστά σου, έτοιμη να μοιραστεί πράγματα με εσένα.

Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες σου και από την προσποιητή άνεση σου. Αργότερα όμως θα ξαφνιαστεί από το γεγονός ότι η μεταξύ σας επαφή είναι ξερή και δεν έχει βάθος. Θα βρει τον εαυτό της να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που την έκανε αρχικά να πιστέψει ότι μπορεί να έχει κάτι ξεχωριστό μαζί σου και που χάθηκε μετά από δύο ή τρία ραντεβού.

Και έτσι απλά θα φύγει. Ακόμα κι αν δεν φύγει αυτή, θα φύγεις εσύ. Κλειδωμένος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο ανακύκλωσης γυναικών, θα περνάς από την μία στην επόμενη χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις εγκλωβιστεί εκεί.

Φυσικά ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτό είναι να χάσεις τελικά αυτή με την οποία θα μπορούσες να περάσεις φανταστικά. Ίσως και να περάσεις μία ολόκληρη ζωή μαζί της ή μισή. Μην είμαστε και πλεονέκτες.

Κράτα όμως στο μυαλό σου ότι η πραγματική σύνδεση με μία γυναίκα περνάει μέσα από εσένα και τα συναισθήματα σου και όχι μέσα από τη μέθοδο που φλερτάρεις. Το εργαλείο είναι το μέσο και όχι ο αυτοσκοπός.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!